Keresés

Részletes keresés

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.02 -1 3 2391

Nekem rajta van a szig szám és az útlevél száma is.
Mondjuk nálam evidens, hogy azzal az okmánnyal megyek ilyen helyre, aminek a száma szerepel a védettségi kártyán.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 0 2 2390

Nem, God-e az első amin ilyet latok. Én csak olyat láttam amin mindkét szám rajta van. Sejtem lejart a szemelyije a vészhelyzet alatt amit ugye nem kell meghosszabbítani és ezért nincs rajt a szig szam. Akiknek én láttam kártyáját mindkét szám rajta volt

Előzmény: Törölt nick (2386)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 0 4 2389

Leszarom, akkor nem így kellett volna kiadni ezt a kártyát. Tunéziába kell útlevél baszki, nem a sarki kocsmába!

Előzmény: Törölt nick (2385)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 0 4 2388

Ez hülyeség. Az útlevél nem egy kötelező okmány! Nekem például azt sem tudom hol van, csak nem gondolod, hogy ha megkapnám az oltási igazolványt, és szeretnék meccsre menni, akkor azért nem tudnék, mert azt sem tudom hol az útlevelem? A személyi igazolványt a rendőr is elkérheti, tehát kötelező dolog, az útlevelet maximum csak külföldre utazás esetén.

Előzmény: Törölt nick (2385)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 0 1 2387

Mi az Istent nem lehet azon felfogni hogy nem a komfortzona a kerdes hanem vírus szempontbol is jobb döntés ha helyre szóló jeggyel távol ül mindenki egymastol? Nem a komfortzona kerdese ez egy pillanatra sem hanem logikátlan lusta szervezés volt

Online jegyertekesites kellene kizarolag ahol ki vannak zárva helyek sorok és úgy vehetsz jegyef

Bár a komfortzonaban igazad van, a klubnak azon kívül lett volna ha gondolkodnak es szerveznek. 1 hetük volt ra, talán 2 alatt sikerülni fog

Előzmény: Törölt nick (2381)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 -1 1 2386

Vagyis mindenkinek  csak az útlevél szám kerül rá az oltási igazolványra? Csak azért kérdezem, mert akkor mindenkivel eljátszhatták azt, amit God-dal?

Előzmény: Törölt nick (2382)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 0 1 2385

Mondom megfordítom, Neked Horváth Gábor vagy bármi teljesen gyakori neved van akkor hogyan azonositanak? mesz útlevellel és kész teljesen logikus ha azzal tudnak azonositani azzal kell menned

Előzmény: Godemperor (2379)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 -2 0 2384

Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 -2 0 2383

Hol látsz te itt szig számot okoska?

Előzmény: Törölt nick (2377)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 0 1 2382

Hogyan? A kormánynál van minden adatod ezert összekötik plusz Neked is jó mert utazhatsz majd vele külföldre 

Előzmény: Törölt nick (2380)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 -1 1 2381

Hát mit mondjak... ez tényleg olyan nagy probléma? Én az Aréna megnyitása óta vagyok bérletes, de egyáltalán nem zavarna, ha pár meccsig a galériáról kéne szurkolnom a csapatnak. Egyébként ezt a jelenséget az élet több területén tapasztalom - sajnos jelenleg több témában is -, hogy az emberek nem bírnak még csak átmenetelileg sem a megszokott komfortzónájukból kiszakadni. Ez pedig jólétet, elkényelmesedést, és elkényeztetettséget mutat. Csak egy példa: jelentkezik valaki egy munkára, megmondja milyen anyagiakra van igénye, erre be van ajánlva neki a kért igényhez képest 50%-kal (!!!) több, lélegzet eláll, aztán amikor megtudja, hogy szombaton fél napot is kellene dolgozni, akkor hirtelen meghátrál, mert az eddigi életéhez képest ez egy új dolog lenne. Szóval elképesztő, hogy bármivel kapcsolatban is, de a megszokott komfortzóna az uralkodó. Mindenki ismer engem, tudja a lehetőségeimet, mégis olyan ember vagyok, aki tud alkalmazkodni új dolgokhoz, nem nyávogok, hanem próbálok együtt élni azzal, ami kötelezően új, és úgysem tudok mást tenni. Főleg, ha csak ideiglenes dologról van szó, akkor meg még inkább el kellene tudni fogadni a változásokat.

Előzmény: Hajráfalco (2360)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 -1 2 2380

Teljesen igazad van ebben a témában. Amúgy a védettségire hogyan kerül rá az útlevél szám?

Előzmény: Godemperor (2379)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 -1 4 2379

A védettségimen nincs rajt a szig szám, csak az útlevél. Az hogy neked mi gyanús azt pont leszarom, nem szokásom csalni meg hazudozni, úgyhogy ne gyanúsítgass ilyenekkel ha megkérhetlek! Ha nem hiszel nekem, szívesen bemutatom az útlevelemmel együtt a védettségimet. De az totál nem életszerű, hogy belföldön útlevéllel kell mászkálni mindenhova.

Előzmény: Törölt nick (2377)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.05.02 -6 0 2378

Azé ennyire ne már,bazz. 

Előzmény: Törölt nick (2348)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 -4 1 2377

Hat azért ne viccelj mar ha más számú szig-gel vagy útlevéllel akarsz bemenni mint ami a kartyan van, miért engednenek be?

ennyi erővel minden Horvath Péter bejuthat baszki...

Gyanusan úgy tunik hogy Te más kartyajaval akartál bejutni akinek ugyanaz a neve mint Neked...

Előzmény: Godemperor (2373)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 0 1 2376

A vedettsegin rajta van az utleveled és a szemelyid szama is, szóval itt valami nem tiszta...

A jatekosokat ahogy hallom 10 embernek nem kellett megvédeni akik a kispad mogott a mobilon ültek... és sokadszor mondom el nem az zavar hogy nem ulhetek majd a helyemen hanem vírus szempontbol ez sokkal veszélyesebb mintha szellosen ulnenk

Előzmény: Godemperor (2369)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.02 0 0 2375

Mondjuk igen, mert ha én nem jól tudom, az egy dolog, de nekik ez a dolguk...

Előzmény: Godemperor (2374)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 0 1 2374

Előbb leírtad, minthogy válaszoltam :D

Csak akkor jó lenne tudatosítani ezekkel a jóképességűekkel is a kapuban! Meg az tuti hogy félidőben is ki fogok menni, aztán hápoghatnak nekem.

Előzmény: PHX Valley (2372)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 0 2 2373

A rendeletben az van, hogy érvényes hatósági igazolvánnyal (ez a szig, vagy útlevél) érvényes. Sehol nincs olyan, hogy csak azzal ami rá van írva. Ez kb. olyan, mintha ki akarsz menni a románokhoz. Oda is vagy szig. vagy útlevél kell, jogsi pl. nem jó. Itt gyakorlatilag az a lényeg, hogy fényképesen tudd igazolni, hogy te vagy a kártya tulajdonosa.

Most ilyen alapon mindenhova cipeljem az útlevelemet? Hát persze...

Előzmény: PHX Valley (2371)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.02 0 1 2372

Mégis igazad lehet: A kártya személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes, és az egyes adatok megjelölését angol nyelven is tartalmazza.

https://kormany.hu/hirek/jovo-hettol-igenyelheto-a-vedettsegi-igazolvany

Mondjuk a csatolt 40 oldalas kormányrendeletet nem volt kedvem végigolvasni...

Előzmény: Godemperor (2370)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.02 0 0 2371

A rossz hír, hogy szerintem azzal az igazolvánnyal kell együtt használnod, aminek a száma az oltásigazolásban szerepel, de mérget nem vennék rá. Valahogy nekem így rémlik. Ha látok valahol erről infót, belinkelem Neked.

Előzmény: Godemperor (2369)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 -1 1 2370

A maszk kábé szart se ér, pláne ahogy a többség viseli. Mióta kell maszk mindenhol? Ha érne valamit, már éhen döglött volna a vírus.

Előzmény: Hajráfalco (2368)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.02 0 6 2369

Még mindig nem fogod fel, hogy a játékosok, egyéb dolgozók biztonsága miatt nem volt megnyitva a mobil szektor? Nehogy már ebben a helyzetben ez legyen a fő téma! Ha nem elég jó neked a galéria, akkor otthon maradsz, aztán nézed a mindigón, az biztos sokkal jobb. Nyugi, a döntőn szerintem már a saját helyeden ülhetsz.

Én inkább arra lennék kíváncsi, amit alant említettem már. Most útlevéllel kell meccsre járnom, vagy megértetik a szekusokkal hogy jó a szig. is?

Előzmény: Törölt nick (2364)
Hajráfalco Creative Commons License 2021.05.02 -1 2 2368

Csak Szombathelyen Kell ezt?

Vagy csak kényelmesebb volt így a szervezés....!?

Utóbbira tippelek....

a mobil lelátón legyenek maszkban,ennyi....

Előzmény: PHX Valley (2365)
Donc1c Creative Commons License 2021.05.02 0 2 2367

A mobil lezárása szándékos volt. A zászlók pénteken kerültek oda. Azok eddig fent voltak a galérián.

A mobil lezárása SZERINTEM pedig a covid miatt van.

Azt mondják az okosok, hogy ugye 1 oltás még nem ér semmit. Na most mivel az első oltás után jár már a kártya, ezért a szervezők úgy vélték, hogy lehetőség szerint ne kerüljenek olyan közel a nézők a játékosokhoz.

Ha így van, maximálisan meg is értem. Én és Ti is hülyét kapnátok, ha pár ember ismét megfertőződne a csqpatból.

matt999 Creative Commons License 2021.05.02 0 3 2366

Ez nem semmi teljesítmény volt! Gratulálok a csapatnak! így tovább, előre a bajnokságért!

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.02 0 4 2365

Szerintem itt van egy tévedés: most a covid utan

Egy átmeneti állapot van, még nincs vége, csak már sokkal jobb a helyzet. Sajnos nagyon is kell még az óvatosság. Félre ne érts, én is szeretnék a helyemen ülni, ezért is vetettem fel a játékosok védettségét, az lehet a kulcs (szerintem).

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.02 -1 2 2364

Ne haragudjatok ez a hozzáállás nem szimpi. Azért mert lehet meccsre kussoljon aki kimegy es örüljön hogy mehet? 2021 van normális szolgáltatást illik adni, főleg most a covid utan, de amugyis... Ez a tipikus kényelmes szolgáltatás volt sztem plusz nyilván nem keszultek semmit elore mert ahígy hallottam a mobillelaton hatalmas zászló volt, meg a székek fele leragasztva...

Ez egy kurva szarul megszervezett dolog lett en abban bízom hogy a kov meccsre tanulnak belole és a harmadik meccs már teljes lelatokkal megy majd és mindenki helyre szóló jegyet vehet valamint el leszünk kicsit kulonitve egymastol

Előzmény: PHX Valley (2363)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.02 0 2 2363

Egyetértek, nekem is mobillelátós bérletem van, fenn ültem, de nagyon örültem, hogy láttam.

Viszont valami miatt mégis érdekes a felvetés: tegyük fel, hogy döntőbe jutunk (márpedig azért ez szerencsésre erősen sanszos), ami esetében az első hazai meccs innentől valahogy 1-2 hét múlva lesz, amire nagyon sok vakcinaigazolás kézbesítésre kerül még. Azaz el lehet képzelni, mekkora lesz az érdeklődés (bajnoki döntő!), lehet, egy csomó ember, aki amúgy megfelel a feltételeknek, nem jut be.

Ha lenne arról hivatalos infó, hogy minden játékos átesett már mindkét oltáson, akkor nem látom az okát, hogy a mobillelátók ne legyenek megnyitva.

(Arra gondolni sem merek, hogy nincs mindegyikük még beoltva, ez esetben nagyon lúzerek vagyunk, függetlenül attól, hogy nézők nélkül, vagy nézőkkel mennek a meccsek...)

Előzmény: Donc1c (2362)
Donc1c Creative Commons License 2021.05.02 0 2 2362

Na ne már. 

Tényleg ez a legnagyobb probléma? Sokakkal ellentétben ott lehettetek a meccsen. 

Örüljetek neki, hogy egy zártkapusnak indult szezonban leülhettetek szeretett csapatotokat megnézni.

Értem én, hogy drága volt a mobil-bérlet, s ezt alá is írom, de LEGALÁBB LÁTHATTÁTOK a csapatot s nem a mindigon kellett nézni.

Előzmény: Hajráfalco (2360)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!