Nekem rajta van a szig szám és az útlevél száma is. Mondjuk nálam evidens, hogy azzal az okmánnyal megyek ilyen helyre, aminek a száma szerepel a védettségi kártyán.
Nem, God-e az első amin ilyet latok. Én csak olyat láttam amin mindkét szám rajta van. Sejtem lejart a szemelyije a vészhelyzet alatt amit ugye nem kell meghosszabbítani és ezért nincs rajt a szig szam. Akiknek én láttam kártyáját mindkét szám rajta volt
Ez hülyeség. Az útlevél nem egy kötelező okmány! Nekem például azt sem tudom hol van, csak nem gondolod, hogy ha megkapnám az oltási igazolványt, és szeretnék meccsre menni, akkor azért nem tudnék, mert azt sem tudom hol az útlevelem? A személyi igazolványt a rendőr is elkérheti, tehát kötelező dolog, az útlevelet maximum csak külföldre utazás esetén.
Mi az Istent nem lehet azon felfogni hogy nem a komfortzona a kerdes hanem vírus szempontbol is jobb döntés ha helyre szóló jeggyel távol ül mindenki egymastol? Nem a komfortzona kerdese ez egy pillanatra sem hanem logikátlan lusta szervezés volt
Online jegyertekesites kellene kizarolag ahol ki vannak zárva helyek sorok és úgy vehetsz jegyef
Bár a komfortzonaban igazad van, a klubnak azon kívül lett volna ha gondolkodnak es szerveznek. 1 hetük volt ra, talán 2 alatt sikerülni fog
Mondom megfordítom, Neked Horváth Gábor vagy bármi teljesen gyakori neved van akkor hogyan azonositanak? mesz útlevellel és kész teljesen logikus ha azzal tudnak azonositani azzal kell menned
Hát mit mondjak... ez tényleg olyan nagy probléma? Én az Aréna megnyitása óta vagyok bérletes, de egyáltalán nem zavarna, ha pár meccsig a galériáról kéne szurkolnom a csapatnak. Egyébként ezt a jelenséget az élet több területén tapasztalom - sajnos jelenleg több témában is -, hogy az emberek nem bírnak még csak átmenetelileg sem a megszokott komfortzónájukból kiszakadni. Ez pedig jólétet, elkényelmesedést, és elkényeztetettséget mutat. Csak egy példa: jelentkezik valaki egy munkára, megmondja milyen anyagiakra van igénye, erre be van ajánlva neki a kért igényhez képest 50%-kal (!!!) több, lélegzet eláll, aztán amikor megtudja, hogy szombaton fél napot is kellene dolgozni, akkor hirtelen meghátrál, mert az eddigi életéhez képest ez egy új dolog lenne. Szóval elképesztő, hogy bármivel kapcsolatban is, de a megszokott komfortzóna az uralkodó. Mindenki ismer engem, tudja a lehetőségeimet, mégis olyan ember vagyok, aki tud alkalmazkodni új dolgokhoz, nem nyávogok, hanem próbálok együtt élni azzal, ami kötelezően új, és úgysem tudok mást tenni. Főleg, ha csak ideiglenes dologról van szó, akkor meg még inkább el kellene tudni fogadni a változásokat.
A védettségimen nincs rajt a szig szám, csak az útlevél. Az hogy neked mi gyanús azt pont leszarom, nem szokásom csalni meg hazudozni, úgyhogy ne gyanúsítgass ilyenekkel ha megkérhetlek! Ha nem hiszel nekem, szívesen bemutatom az útlevelemmel együtt a védettségimet. De az totál nem életszerű, hogy belföldön útlevéllel kell mászkálni mindenhova.
A vedettsegin rajta van az utleveled és a szemelyid szama is, szóval itt valami nem tiszta...
A jatekosokat ahogy hallom 10 embernek nem kellett megvédeni akik a kispad mogott a mobilon ültek... és sokadszor mondom el nem az zavar hogy nem ulhetek majd a helyemen hanem vírus szempontbol ez sokkal veszélyesebb mintha szellosen ulnenk
A rendeletben az van, hogy érvényes hatósági igazolvánnyal (ez a szig, vagy útlevél) érvényes. Sehol nincs olyan, hogy csak azzal ami rá van írva. Ez kb. olyan, mintha ki akarsz menni a románokhoz. Oda is vagy szig. vagy útlevél kell, jogsi pl. nem jó. Itt gyakorlatilag az a lényeg, hogy fényképesen tudd igazolni, hogy te vagy a kártya tulajdonosa.
Most ilyen alapon mindenhova cipeljem az útlevelemet? Hát persze...
Mégis igazad lehet: A kártya személyazonosító igazolvány vagy útlevél felmutatásával együtt érvényes, és az egyes adatok megjelölését angol nyelven is tartalmazza.
A rossz hír, hogy szerintem azzal az igazolvánnyal kell együtt használnod, aminek a száma az oltásigazolásban szerepel, de mérget nem vennék rá. Valahogy nekem így rémlik. Ha látok valahol erről infót, belinkelem Neked.
Még mindig nem fogod fel, hogy a játékosok, egyéb dolgozók biztonsága miatt nem volt megnyitva a mobil szektor? Nehogy már ebben a helyzetben ez legyen a fő téma! Ha nem elég jó neked a galéria, akkor otthon maradsz, aztán nézed a mindigón, az biztos sokkal jobb. Nyugi, a döntőn szerintem már a saját helyeden ülhetsz.
Én inkább arra lennék kíváncsi, amit alant említettem már. Most útlevéllel kell meccsre járnom, vagy megértetik a szekusokkal hogy jó a szig. is?
A mobil lezárása szándékos volt. A zászlók pénteken kerültek oda. Azok eddig fent voltak a galérián.
A mobil lezárása SZERINTEM pedig a covid miatt van.
Azt mondják az okosok, hogy ugye 1 oltás még nem ér semmit. Na most mivel az első oltás után jár már a kártya, ezért a szervezők úgy vélték, hogy lehetőség szerint ne kerüljenek olyan közel a nézők a játékosokhoz.
Ha így van, maximálisan meg is értem. Én és Ti is hülyét kapnátok, ha pár ember ismét megfertőződne a csqpatból.
Egy átmeneti állapot van, még nincs vége, csak már sokkal jobb a helyzet. Sajnos nagyon is kell még az óvatosság. Félre ne érts, én is szeretnék a helyemen ülni, ezért is vetettem fel a játékosok védettségét, az lehet a kulcs (szerintem).
Ne haragudjatok ez a hozzáállás nem szimpi. Azért mert lehet meccsre kussoljon aki kimegy es örüljön hogy mehet? 2021 van normális szolgáltatást illik adni, főleg most a covid utan, de amugyis... Ez a tipikus kényelmes szolgáltatás volt sztem plusz nyilván nem keszultek semmit elore mert ahígy hallottam a mobillelaton hatalmas zászló volt, meg a székek fele leragasztva...
Ez egy kurva szarul megszervezett dolog lett en abban bízom hogy a kov meccsre tanulnak belole és a harmadik meccs már teljes lelatokkal megy majd és mindenki helyre szóló jegyet vehet valamint el leszünk kicsit kulonitve egymastol
Egyetértek, nekem is mobillelátós bérletem van, fenn ültem, de nagyon örültem, hogy láttam.
Viszont valami miatt mégis érdekes a felvetés: tegyük fel, hogy döntőbe jutunk (márpedig azért ez szerencsésre erősen sanszos), ami esetében az első hazai meccs innentől valahogy 1-2 hét múlva lesz, amire nagyon sok vakcinaigazolás kézbesítésre kerül még. Azaz el lehet képzelni, mekkora lesz az érdeklődés (bajnoki döntő!), lehet, egy csomó ember, aki amúgy megfelel a feltételeknek, nem jut be.
Ha lenne arról hivatalos infó, hogy minden játékos átesett már mindkét oltáson, akkor nem látom az okát, hogy a mobillelátók ne legyenek megnyitva.
(Arra gondolni sem merek, hogy nincs mindegyikük még beoltva, ez esetben nagyon lúzerek vagyunk, függetlenül attól, hogy nézők nélkül, vagy nézőkkel mennek a meccsek...)