Részletes keresés
Gratulálok a Szolnoknak.
Ezt mi kurvára nem érdemeltük volna meg.
1.5 emberrel nem lehet ilyen meccset nyerni (PERL ZOLI meg Anderson támadásban).
A többiek meg szégyelljék magukat.
Gasper is!
3.negyed első masfél perce 0-9 amivel visszajöttek a meccsbe.
Az időkérést ismered bazdmeg??????
2 jó teljesítménnyel sajnos nem lehet meccset nyerni Szolnokon. Innentol nagyon nehéz lesz, óriási lehetőséget szalasztottunk el.
Azért ezt simán kellett volna hozni.
Grat Szolnokra!
Szép munka!
Anderson és Zoli nagyon jó volt.
Viszont most mocskos nehéz helyzetben vagyunk.
Ilyen halvérű játékkal nem lehet bajnokságot nyerni
Nagyon mérges vagyok!
Nem tudom mi lehetett a taktikánk,de nekem nem tűnt fel ,hogy volt valami is lett volna...
Perl Zoli szuper volt ma is!!Grat neki!
Anderson is jól játszott!
A többiekről meg ne is beszéljünk...
Borzalmas volt az egész!
Szinte minden kib*szott mutatóban jobbak vagyunk, mégis egál, ahhh.
Viszont ha hosszabbítás, akkor pláne nyerni kell, mert ha bukjuk, akkor rossz üzlet volt. Sokat játszani egy vereségért... :-(
Normális fújással ezt a meccset rég megnyertük volna....
PERL ZOLI!
Jaaaj már megint. Szolnok, és a szokásos 1-2 másodperc.
Kell mind a 2, de még lesz 1.9 mp
Na Zolika
Nevetséges már, hogy Anderson a döntőben egy faultot nem kapott meg. Abszolút nevetséges. Beni triplajaVAL fogunk nyerni!
Olyan mocskos buták vagyunk, hogy meg is érdemeljük, ha kikapunk.
Na most ment el sztem ezen a labdaeladáson, ne legyen igazam. Anderson rá játszanék tripla figurát
Bruinsma spoetszerütlenje is hasonlo volt..Sajna Beni be van szarva, ezen megy el:(
Ez, hogy 2+1? Anderson direkt visszafogta magát. Atyaeg.
Mik ezek a faultok..Igy nem nyerünk gyerekek
Cakarun nélküli Olaj ellen van Evannek és Keller 4-4 szemelyi hibája, ez igen. Kivettek a féket ? Elkepeszto miket fújnak megint.
Soha nem gondoltam, hogy egyszer az olajnak fogok szurkolni. Most igen!
Azt valaki látja az edzők közül, hogy Szubotics fogja az irányítónkat?? Mi a faszért nem játsszuk meg többet a centereket? Folyamatos mismatch van...
Na én ilyen szarul ezt a csapatot még nem láttam játszani, ahogy a harmadik negyedet toltuk. Minden létező hibát elkövettünk, amit csak lehetett.
Zolikán kívül mindenki be van szarva. Kb ez a lényeg.
Hihetetlen butaságokat csinálunk, nem hiszem el
Igaz meg csak három negyed ment le és a negyedikben bármi lehet, de Beni borzasztóan nulla ma. Sajnos ő sem jött ki jól a keddi incidensből. Pedig nagyon kellene mindenki ma, sok üres helyzet is kimaradt és a büntetők is ma akadoznak.
Büszkék lehetünk a harmadik negyedre... Ekkora nullát...
Nagyon gyengén játszunk és ha a mait nem nyerjük meg akkor az 5-ik meccsen nem fogunk az tuti, mert nem engedik ha szoros lenne akkor sem
Ilyenért sportszerűtlen mikor nem is látta...:D :D :D
Delas szerepét hamarosan Cakarun veszi át :)
Index Fórumok
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!