Tudtok valami linket ahol lehet nézni a kézilabda bl meccseket azoknak akiknek nincs digisportjuk? Olvastam a ns-ben,hogy állítólag van/lesz megállapodás az EHF-fel,hogy lehessen a meccseket nézni.Ez megtörtént? Ha nem, akkor hol lehet nézni az interneten?
Helyi lapunk a Veszprémi 7nap is foglalkozik egy cikkben az általam is észrevételezett kérdéssel: az illető az EHF honlapján megnézte a meccset és "szépen" lehet hallani a B.közép ócsárlásait, "Húzd ki a beled", "B+ az a...d, b+ jól". Erre tényleg semmi szükség sincs, békén kéne hagyni az ellenfél játékosait, a bírókat, csodálkozom azon, hogy a csapatvezetés, a szpíker nem hívta még fel a figyelmüket arra, hogy ezt ne csinálják. Erre semmilyen sporteseményen sincs szükség, evvel lejáratják magukat, a veszprémi közönséget is, tessék ezt abbahagyni!
OK, én értelek, ez is egy vélemény, meg az enyém is. Viszont érdemes a teljes közönség-produkciót nézni, és nem kiragadni egy dolgot, nevezetesen a dudát. De hátha majd valaki nem veszprémi is még véleményt mond a dudáinkról :) (én egyébként kereplőt is viszek, meg egy nem közönséges dudát, de ettől még be szoktam rendesen rekedni is :) )
Nézzétek! Ha abba akartok belekötni, hogy 5e ember megy ki
Ennek nem tudom mi köze a vuvuzellához..Dabasra a fele annyi néző mehet ki max. és vuvuzella nélkül is beletudja hajszolni a csapatot a győzelembe (és nem is vitatom, hogy 2-3 győlem nem is lett volna szurkolók nélkül)
De hogy azt a szart (amit nem zárt csarnokban fújtak) csak akkor nem fújják amikor levegőt vesznek...onnantól csak egy idegesítő műanyag szar. Kiváncsi lennék a játékosokra ők mit mondanak, mit gondolnak valójában erről és nem a Veszprémiket kérdezném.
Senki nem beszélt dobokról, nádi hegedűről, B közép tornáról...
Nézzétek! Ha abba akartok belekötni, hogy 5e ember megy ki minden meccsre (a gyenge meccsekről nem beszélek) és hogy hogyan szurkol, akkor evvel kapcsolatban én nem vagyok hajlandó vitatkozni, elfogadom mindenkinek a magánvéleményét. Ez tény, a duda is tény, nyilván az 5e embernek egy kis része dudál meg dobol, ez szerintem teljesen rendben van, egy jó része meg ül és nem csinál semmit, max. néha tapsol, mint a színházban, az utolsó percben meg feláll ill. nézi a B-közép produkcióját. A B-közép egyébként amit fizikailag végigcsinál, azt egyszer érdemes megnézni a helyszínen is. Ettől függetlenül a világ igen sok csapata mit meg nem adna egy ilyen fanatikus közönségért, a teltházakért, azért, hogy most már kicsi az Aréna, és a teljes infrastruktúra. Nekem sokkal nagyobb probléma a gyakran egyes elemekből előjövő trágárság, meg hogy a csapat mostanában egyáltalán nem nyújt meggyőző játékot és még a hétmétereseket sem tudja bedobni.
Erről nekem az a véleményem, hogy ha voltál már kint meccsen, akkor láthattad, hallhattad, hogy épp a dudával hajszolják halálba az ellenfeleket. Mert a hangszer-taktika kb. úgy néz ki, hogy az ellenfél támadása alatt fújják leginkább, evvel a bírókat is presszionálva a passzívra, az ellenfélről nem is beszélve. A saját támadások alatt elenyésző a duda a torkokhoz/tenyerekhez képest. Azaz a világért sem kéne betiltani, ki van ez találva.
Vetésinek valaki elmagyarázta már, hogy a BL jogokra csak a digi volt a vevő akkor amikor más tv társaságot nem érdekelt főleg nem a királyi tévét a szociak alatt?
A jog lejár 1x lehet rá licitálni majd akkor is ilyen vehemensen beszéljen a közvetítési jogról csak addigra lehet már nem hogy fityesz de Vetési sem lesz már elnök :p
Szeged ellen sem játszottunk jól. Legközelebb a hétméterest majd én dobom, nem igaz, hogy mi megy evvel most már sokadik meccs óta! A trágár drukkolást mellőzhetné a veszprémi B-közép, semmi szökség rá, még akkor sincs, ha esetleg máshol is ez dívik akár más sportágban is! Nincs helye az Arénában a trágár mocskolódásnak!!! Enélkül, sportszerűen illenék drukkolni, az ellenfelet is megtapsolni, mint ahogy ma szintén a B-közép tette Mikler Rolival egyik gyönyörű védése után. Meg is lepődött roli, hogy az ő nevét skandálták és tapsoltak neki :)
Egy aktuális keretet kerestem a Vp honlapján, de nincs aktualizálva, Perez is benne van még, no meg van ez a szláv nevű fiatal srác, aki tegnap a végén beállt (bocs, nem tudom a nevét), ő sincs benne, hogy hívják? Vilovski is elment, igaz, csak kölcsönbe?
Üdv, Nem vagyok egy nagy kézilabda rajongó ezért nem is vagyok annyira képbe. Nem tudjátok véletlen, hogy ez a Jamali hogy / honnan került Veszprémbe? Irán mégse a kézilabda őshazája. Én még iráni kézilabdáról sose hallottam.
kicsit idealista vagy, de nem baj, mert értelek, és szerintem is ez lenne a tökéletes világ, hogy a csapat léegjobb játékosa karrierje befejezéséig hűséges lenne a közösséghez. De ezt manapság nem lehet elvárni. Lehet hogy annyi pénzt ajánlottak érte, amit nem lehetett visszautasítani, azaz a klub és ő is jól jár.
Ebben a aszezonban pedig simán belefér egy fianl Four és akkor senkinek nem lehet egy szava sem.
Másrlszt én még azt is hallottam, hogy a felesége egy párizsi egyetemen kapott ösztöndíjat.