Voltak szoros meccseink, és Beni onnan is kivette a részét. Csak az utolsó 2 meccse az,amire ember felkapja a fejét, de nem véletlen 3.helyezett az összVALszámoknál a bajnokságban.(1.Go, 2.Zozó)
Én is hallottam derekával szenved, de a deréksérülés Cakarun eseti meccsen történt? Mert akkor (még) klasszis szinten játszott.
Sokat tett a Falcoért, sok minden érte, nem is hibáztatom, de akkor Doktornak adni kell pár percet, akár faultolni is. (És nem az első 4 percre gondolok, aztán utána semmi, mint ma.)
Bárki bármit mond meg haragudhat rám, Benedek egyszerűen kuka, egy bajnoki döntő nem bír el egy ennyire szellemileg gyenge játékost. Amikor a pályán van a Szolnok konkrétan megeszi a támadásainkat. Lehet, hogy a 20+ pontos vezetésnél, meccseinken szórja a dupla-duplákat, de amikor kellene egy dupla nulla. Ennyi pénzért el kell dönteni, hogy mi ér többet, egy Falco nevelés vagy egy esetleges serleg a Falconak, ha utóbbi inkább szurkolok két mondatot ellene és tudom, hogy a csapatunk egy ember előnyben van. Aztán lehet, itt savazni engem, de ez egyszerűen szánalmas...
Sérült baszki, engedjük már el ez a szolnokinkommentek szöveget. labdan ül és guggolni próbál de nem tud leguggolni. összes dobasa rovid mert nem tudja rendesen rogyasztAni a labat ...
Beninek össze kéne kapnia magát, szinte rajta fog mulni a szombati meccs sorsa, de nem akarom még feszültebb legyen,de össze kell magát szednie.
Hajlok arra, hogy Cakarun esetnél nem a szurkolói rigmusok zökkentették ki ennyire. Dorka szolnoki, szülei szolnokiak, majdnem minden meccsen ott vannak.
Ha olvastátok kommenteket, ki tudja nem találták-e be őket, és ha igen mit mondtak nekik...
Nem véletlen letiltotta a kommenteket.
Gyerünk Kapitány, Hajrá Falco!
Ui: Zozó meg egy ufó, most van karriere csúcsán,legjobbkor jött ez a 3 éves leigazolás.
váradi megsérült a Cakarun ütközésben, azért nem lép pályára két meccse? Szerencse, hogy volt aki helyettesítse... az a kopaszodó srác elég jó, csak nem értjük miért nem veszi le a kék melegítő polóját, mikor a pályára lép. A falco nem sárga-fekete?
Hát most mindent visszakaptatok, ha reálisan nézzük, ebbe a meccsbe a sporik hoztak vissza benneteket. Azt hiszem most mindent visszakaptatok, amit eddig szerintetek elvettek tőletek. Engem semlegesként felháborított ez a bíráskodás, de ha szombathelyi lennék, leszarnám én is biztos.
Bízom a fiúkban.azért azt látni kell hogy fizikálisan elfáradtunk.sok eladott labda.sajnos a sérülések is ràtesznek egy lapáttal.hajrà falco.hàlót ne engedjétek levágni.💪🏀