Szerintem pedig Szrecsko nagyon jól stratégiát váltott.
Eddigi meccsekhez képest sokkal több a szegedi betörés, ezáltal a testi kontakt, ami a faultok számának növekedésével jár együtt, így a ritmusunk megtöri, jól tudja csak hét fős rotációnk van.
Zozóra nagyon jól figyelnek, teljesen kivették őt is.
Jól működik nála, de pariban vagyunk velünk, izgalmas egy elődöntő ez.
bocs, maira gondoltam, pénteken elvileg műsorra tűzött kosármeccset az M4 de még nem írják hogy melyiket, szerintem a mai meccsek függvényében fognak adni.
Nem tudom milyen ívre gondolsz, a beleegyező nyilatkozaton biztos nincs. Amit ők töltögettek ki azt nem tudom, de útlevelet tuti nem vittem magammal oltásra, úgyhogy gyanítom ráírni sem tudták az útlevélszámot.
Most már amúgy mindegy, maximum cipelgetem az útlevelemet amíg kell. Esetleg szig csere, utána meg új kártya igénylés, de szerintem hagyom a francba.
Újra gondoltam, tényleg nem kell regisztrációhoz személyi okmány, de oltás előtt kitöltendő ívre igen ami alapján készül a kártya. Ugyanis nem regisztrációra hanem oltásra adják a kártyát.
Szerintem ezt gondold újra. A regisztrációhoz nem kell személyi okmányszámot megadni, azaz sem személyi igazolvány, sem útlevél számot, csak alapadatokat + TAJ számot. A két okmány száma automatikusan kerül a kártyára. God szurkertárs nem követett el hibát a regisztrációkor. (Hacsak azt nem, hogy elfelejtette, lejárt a személyije...)
Szerintem ez a későbbiekben még változni fog. Így sem volt tele a csarnok.
Kicsit lehiggadva amúgy tényleg kérhető az útlevél, ha már egyszer a szig szám nincs rajt, de azt akkor is tartom hogy komikus egy helyzet ez, mert utoljára afrikába kellett útlevelet használnom.
Megmondom őszintén nem is lesegettem a szig-et hogy lejárt-e. Kábé szökőévente használom, soha nincs nálam. Hát most így jártam, ez van.
God-bak igaza van ,mert nincsen szem.ig.szám a védettségin,de útlevélszám van.elvileg azt joggal kérhették.
Az arénáról:
Nekem még nem jött meg a védettségim(10 napja oltottak) ,de szeméky szerint nekem is a mobilra szól a bérletem;de nincsen gondom a galériára való üléssel sem..de azt azért nem értem(egyetértve szhelyi társammal)..,hogy miért nem lehet úgy csinálni a mobilt ,mint a Bl-ben??
Akkor a b-közép felén volt a kispadok helye és csak hat sort húztak ki(ami nekem nem jó,mert a felső sorban van a helyem..de megérteném a helyzetet)..így maradt bőven hely a játékosok és nézők között..a kispadok maradnának most a helyükön és a mögötte lévő két mobilt meg behúznák vagy teljesen vagy részben(ott úgyis hozzátartozok vannak nagy részt,akik még jobban vigyáznának a játékosokra)!
..mert igaz most kevesen voltak ,de azért a döntőben gondolom sokkal több ember tud már majd bejutni..(több embernek megjön majd a védettségi ig.-a)
Kábé így néz ki. Mondjuk egyszerűbb lett volna mondjuk a születési időt is ráírni, aztán akkor bármivel igazolhatnád magad, akár egy jogsival is. Mert kétlem hogy egyazon nap alatt olyan rengeteg Gipsz Jakab született volna.
Akkor mindezek tudatában jól értem, hogy jelenleg egy lejárt személyi is érvényes okmány, de a lejárt személyinek az igazolvány számát viszont nem tüntethetik fel egy újabb okmányon (jelen esetben a védettségi igazolványon) ?
Választható! Nekem is lejárt a személyim, én mentem csináltatni újat a kormányablakba a vészhelyzet alatt, bár nem lett volna kötelező, de szeretem ha rendben vannak a dolgaim, pl. az ilyen előre nem látható dolgok miatt is!
Na akkor ez az oka, hogy neked nem írták rá, és ezért fogják ezentúl is kérni az útleveled, hogy legyen mivel összevetni az adataid!(azonos-e az útlevélszám a kárytádon és az útleveledben szereplővel!) Ezen oknál fogva sajnos neked azzal kell járni olyan helyre, ahol kérik a védettségit, és nincs az a bizonyos VAGY opció, mert a személyi szám nem szerepel a kártyán! Esetleg jelentsd a kormányhivatalban és igényelj újat, az új személyiddel együtt, ha ez kényemetlen neked, hogy az útleveled vidd mindig magaddal, szerintem megoldják, csak nyilván az is idő..
Te meg úgy csinálsz, mintha az egy normális dolog lenne hogy útlevéllel mész mindenhova, mert egy baszott számot nem írtak rá erre a szarra. Áhh hagyjuk!
Mert akkor ez nem csak a meccsekre vonatkozik, hanem ha le akarok menni egy sörre, akkor is útlevéllel mehetek. Tiszta vicc!
A vészhelyzet alatt nem kell vagy nem is lehet meghosszabbítani? Csak mert ha utóbbi , és nincs meg az útlevele valakinek, akkor mi újság? Bár nem tudom pontosan, de gondolom egy útlevél igénylése nem egy-két nap.
Komolyan mit nem lehet azon megérteni hogy összevetik a vedettsegi kártyán levő adatot az okmánnyal. Neked nincs szig szamod rajta akkor mivel vetik össze? Ez a szabály, be kell tartani pont. Úgy csinalsz mintha az útlevél 6 kg lenne és nehéz lenne cipelni...
Akinek írtam nála komfortzóna kérdés volt. Azt írta ezért nem mennek a mobil bérletesek meccsre. Elolvashatnád, hogy amit írok, az mire reakció. Azt én is értem, hogy egy zárt térben, ha jobban eloszlik a tömeg az biztonságosabb. Csak ne azért hivatkozzon valaki erre, mert ez egyben a kényelmét is jelentené.