Keresés

Részletes keresés

adni jó Creative Commons License 2012.04.26 0 0 1133

ott volt a sok magyar, nézd meg mi lett belőle. válogtottnak jó , klubcsapatnak nem.

Előzmény: Veszpremi (1131)
kézianyu Creative Commons License 2012.04.26 0 0 1132

ma olvastam, h Nodesbo két évre kapott szerződést a Barca-tól. ő biztos h nem jön.

Előzmény: r.tonyo4 (1130)
Veszpremi Creative Commons License 2012.04.26 0 0 1131

Csak pletyka szinten szintén.

Én annak drukkolnék, hogy magyar csapatunk legyen, minél több magyar játékossal. Persze egy BL-győztes vegyescsapatot is meg tudnék szokni :)

Előzmény: r.tonyo4 (1130)
r.tonyo4 Creative Commons License 2012.04.26 0 0 1130

valakinek van konkrét információja azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes lesz a Veszprém főszponzora? Egymástól függetlenül már több helyen hallottam, és eddig kacsának tartottam, de ennyiszer...

És hogy jön Nodesbo, Lackovics, Duvnjak, Iváncsikék mennek... hallottam még egy nevet, de azt nem írom le

Veszpremi Creative Commons License 2012.04.26 0 0 1129
Veszpremi Creative Commons License 2012.04.11 0 0 1128
hermosillo Creative Commons License 2012.03.31 0 0 1127

Nagy tiszteletem minden Veszprém szurkolónak!

Érdeklődnék ,hogy az MKB elfogatta-e a Zágráb központú SEHA liga invítálását? A fejlődés szempontjából nem lenne rossz lépés...

Árral szemben Creative Commons License 2012.03.27 0 0 1126

A Füchset kapta a Leon. Ha a tavalyi Veszprémet láttuk volna, akkor most reális esélyünk lenne egy Final fourra....Kemény:(

gerg0 Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1125

Veszpremi Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1124

Kicsit gondolkodtam a dolgon. Én csípem Csárlit régóta, világklasszis, jó játékos, nem kérdés. Egy ekkora hibát hogyan követhet el egy ilyen profi, tapasztalt játékos? Egy magyarázatom van, ami persze gyenge: nagyot akart alakítani avval, hogy még lő egy gólt, ő lövi be a csapatot a 8 közé. De ez nem nagy alakítás egy ilyen drámaian alakuló meccsen, hanem durva fegyelmezetlenség. Ez a hiba súlyosat nyom nála most a latban, jóllehet az utóbbi időben szinte ő maga rángatta ki az elsüllyedő szekeret. Ezt nehéz lesz elfelejteni. Azért is érthetetlen a dolog, mert az átlövők egész meccsen alig mertek kapura törni. Erre pont akkor, amikor már nem hogy nem kellett, hanem nem is lett volna szabad!!! No meg: Császár 2 gól. Soványka, és pont ma!?

Ez a pár sor írja le jól a dolgot, áramütés, mert tényleg az volt ott akkor, 5-6 ezer ember bénító áramütése, és gondolom, a TV előtt százezreké. http://www.samsungsport.hu/kezilabda/20120325/aramutesszeru-rovidzarlat/

Az 100 fölötti decibelből némaság lett egy másodperc alatt. Nem volt duda már, mindenki csak nézett, nem hitte el, amit látott. Aztán csak pár fütty, a csapat kisomfordált, a spanyolok meg ünnepeltek, tán még most sem hiszik el a Veszprém ajándékát. Méltó bejezése volt egy most már több mérkőzésből álló tragikus sorozatnak.

Előzmény: Árral szemben (1114)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1123

Nincs olyan, hogy szerencsés sorsolás. Csoportelsőt kaptunk volna, és onnan tól kezdve teljesen mindegy, hogy Atletico/Barcelona/Hamburg vagy Kiel. De azért rossz érzés így kiesni:(

Előzmény: Gozo (1122)
Gozo Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1122

Ne hülyéskedj. Baromi szerencsés sorsolás kellett volna, hogy 4-be jusson ez a Veszprém.

Előzmény: nicko (1119)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1121

A 4-re semmi esélyünk sem volt. Következő évtől pedig jöhet egy "más világ" Perez/Vujin és jó pár játékos nélkül. Ez a mai meccs sokkal több egy vereségnél: valószínűleg egy korszak vége:(

Előzmény: nicko (1119)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1120

Most jöttem a meccsről. A 2. félidő nagy részét a közönség állva drukkolta végig, óriáis volt, még nem hallok rendesen. A meccs a miénk volt már, csak a sípszót kellett volna kivárni. De mi nem várjuk ki, mert telhetetlenek vagyunk, mi fel akarjuk rakni az i.re a 2. pontot is, pedig egy már van rajta, megnyertük. Nincs taktikánk, eldobjuk egy kiszorított helyzetből (az orrom előtt dobott Perez). Ellentámadás, "természetesen" nem védekezzük ki. Mintha leforrázták volna a közönséget, néma csend az ezer decibel után. A játékosok kisomfordálnak a pályáról. Ami a közönség soraiban kifelé elhangzott, azt nem írnám le ide. Nem nagyon tudok még szavakat mondani. Ekkora taktikátlanságot egy ificsapat sem követ el. Hogy éppen ki csinálta, az sajnálatos, de igazából nem is számít, megcsináltuk, kiejtettük magunkat egy megnyert meccsen, mint ahogy már sokszor képtelen voltunk pár másodpercet kihúzni fociban és sok más labdasportban...

nicko Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1119

viszont anyagilag a 4 között lenni kellemesebb érzés a csapatnak mint elötte kiesni..

Előzmény: Árral szemben (1118)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1118

De örülök, hogy nem mentem el. Idén 2 Bl meccsen voltam. A Kielce és a Füchse ellen a helyszínen, gondoltam babonából kihagyxom, hátha miattam van az egész. De legyünk reálisak, jobb így kiesni, mint a Kiel/Barca/Atletico ellen kettős vereséggel, mínusz 15 góllal.

Előzmény: Törölt nick (1116)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1117

Ez mind szép és jó, de elkeserítő, hogy annyi rutint nem szerzett a 25 év kézilabdázás alatt, hogy a maradék 10-15 másodpercre lenyelje a labdát. Ezt ő veszítette el:(

Előzmény: Gozo (1115)
Gozo Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1115

Nem kell Perezt okolni, sokszor kihuzta a kakiból a Veszprémet.

Inkább a második félidő első 10 percén kellene elgondolkodni, mert ha az nincs akkor nincs ilyen szoros végjáték és a Mester sem kénytelen kikérni az idejét olyan korán.

Előzmény: Árral szemben (1114)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1114

Ennek a Pereznek a nullánál is kevesebb agya van. Döbbenetes

Sign Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1113

Volt himnusz? :)

Jay-X Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1111

Ma pedig mindent bele!

Előzmény: Jay-X (1108)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1110

Az lesz, rajtunk nem múlik, megyek. Kereplő és 60 centis duda, meg a torkom és a kezem, ott leszünk, hajtjuk a srácokat, no meg az ellenfelet megőrjítjük :) Igen éles derbi lesz, annyi biztos. Az eredményre nem mernék fogadni. Ha a Berlin óta látott játék megy most is, akkor nem megyünk tovább. De tán nem, és akkor remélhetőleg sikerül!

Hajrá Veszprém! Építők!!!

Előzmény: Árral szemben (1109)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.25 0 0 1109

Gyerekek, sajna nincs jegyem a mai napra, de bíztassátok a srácokat az utolós percig, és együtt sikerülni fog. Ne legyen a mostanában megszokott hurrogás, ha esetleg 2-3 megmozdulás nem sikerül. Ha megtesznek mindent a srácok, küzdenek, harcolnak,akkor legyen az eredmény bármi. TAPSOLJÁTOK MEG ŐKET!!!

HAJRÁ VESZPRÉM!

Jay-X Creative Commons License 2012.03.24 0 0 1108

A Körmend-Falco meccsen a két tábor elénekelte a Himnuszt és szolidaritási transzparensek is voltak.

Bamberg Creative Commons License 2012.03.22 0 0 1107

Hírek - KözleményA Klub tájékoztatása az EHF által indított jogi eljárásról!
Az MKB Veszprém KC Elnöksége alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Szurkolóit: Az EHF jogi eljárást indított az MKB Veszprém KC-vel szemben az EHF Jogi Szabályzatában foglaltak megszegése miatt. Az eljárás indoka: az EHF szabályzata - amint arra korábban több ízben, sajnos eredménytelenül a Klub hivatalos honlapján és szurkolói kerekasztal megbeszéléseken felhívtuk az Önök figyelmét - tiltja klub-rendezvényeken a nemzeti himnusz elénekelését, ezt csak válogatott mérkőzéseken engedi meg. További problémaként merült fel, hogy az EHF Szabályzata szigorú, gyakorlatilag másodpercekre kiterjedő időbeosztásban szabályozza a mérkőzések előtti ceremónia időrendjét, ennek betartása a himnusz-éneklés miatt nem volt lehetséges. Az ügyben az EHF illetékes Bírósága jár el. Az MKB Veszprém beterjesztette védekezését, az eljárás folyamatban van, és a lehetséges büntetés több millió forintig terjedhet. Fentiek alapján kérjük Tisztelt Szurkolóinkat, hogy az MKB Veszprém KC érdekeit megértve, a Klubot segítve a vasárnapi, Leon elleni mérkőzésen, csakúgy, mint a későbbi nemzetközi klubtalálkozókon a magyar nemzeti himnuszt semmiképpen ne énekeljék. Közleményünkben – amelyet a helyi sajtóban is közzéteszünk – erre hívjuk fel figyelmüket. Köszönettelaz MKB Veszprém Elnöksége 

Veszpremi Creative Commons License 2012.03.20 0 0 1106

Amit az utolsó 20 percben +4 után a csapat alakított, az nagyon felejtős, onnan mindenki csődöt jelentett, ez nem megengedhető a visszavágón, óriási rövidzárlat volt. Az emberfogással semmit sem tudtunk kezdeni, lenulláztak bennünket, Császárt is sajnos, aki odáig szinte egymaga húzta a szekeret. Ha ez itthon megismétlődik, akkor kuka.

Előzmény: Veszpremi (1105)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.19 0 0 1105

Ahogy mondod. Ritka nagy szakadék a felsorolt 2 garnitúra között, ezt nehéz megérteni, hogy lehetnek ennyire eltérő formában az egyes játékosok, ráadásul hosszú távon! Ha pl. a León visszavágón Csaszi és Vujin közül az egyik rossz napot fog ki, vagy csak mindketten közepeset, akkor nem tudom, ki fogja húzni a szekeret.

Előzmény: Árral szemben (1104)
Árral szemben Creative Commons License 2012.03.19 0 0 1104

Ha Csaszi, Fazekas, Vujin és Perez mellé fel tudna VÉGRE nőni a botrányos formában kézilabdázó Ilyés-Terzic-Sulic-Alilovic kvartett, akkor itthon gólokkal lehetne ütni őket.

Előzmény: Veszpremi (1103)
Veszpremi Creative Commons License 2012.03.18 0 0 1103

Legyen igazad! Én majd most nézem az ehftv-n a meccset utólag. Azért az gyanús, hogy megint nagy vezetést sikerül eladnunk. Ilyen itthon is megtörténhet sajnos. Minden meccsen történik valami, amitől őszül az ember haja.

Előzmény: Árral szemben (1101)
nicko Creative Commons License 2012.03.17 0 0 1102

25-21 után (ami csodálatos volt) egy "sikeres" 3-10-es eredménnyel sikeresen elkúrták ma...ennyire nem tud Mocsai mit kezdeni egy 3-2-1 védekezés ellen?

Előzmény: Árral szemben (1101)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!