valakinek van konkrét információja azzal kapcsolatban, hogy a Mercedes lesz a Veszprém főszponzora? Egymástól függetlenül már több helyen hallottam, és eddig kacsának tartottam, de ennyiszer...
És hogy jön Nodesbo, Lackovics, Duvnjak, Iváncsikék mennek... hallottam még egy nevet, de azt nem írom le
Kicsit gondolkodtam a dolgon. Én csípem Csárlit régóta, világklasszis, jó játékos, nem kérdés. Egy ekkora hibát hogyan követhet el egy ilyen profi, tapasztalt játékos? Egy magyarázatom van, ami persze gyenge: nagyot akart alakítani avval, hogy még lő egy gólt, ő lövi be a csapatot a 8 közé. De ez nem nagy alakítás egy ilyen drámaian alakuló meccsen, hanem durva fegyelmezetlenség. Ez a hiba súlyosat nyom nála most a latban, jóllehet az utóbbi időben szinte ő maga rángatta ki az elsüllyedő szekeret. Ezt nehéz lesz elfelejteni. Azért is érthetetlen a dolog, mert az átlövők egész meccsen alig mertek kapura törni. Erre pont akkor, amikor már nem hogy nem kellett, hanem nem is lett volna szabad!!! No meg: Császár 2 gól. Soványka, és pont ma!?
Az 100 fölötti decibelből némaság lett egy másodperc alatt. Nem volt duda már, mindenki csak nézett, nem hitte el, amit látott. Aztán csak pár fütty, a csapat kisomfordált, a spanyolok meg ünnepeltek, tán még most sem hiszik el a Veszprém ajándékát. Méltó bejezése volt egy most már több mérkőzésből álló tragikus sorozatnak.
Nincs olyan, hogy szerencsés sorsolás. Csoportelsőt kaptunk volna, és onnan tól kezdve teljesen mindegy, hogy Atletico/Barcelona/Hamburg vagy Kiel. De azért rossz érzés így kiesni:(
A 4-re semmi esélyünk sem volt. Következő évtől pedig jöhet egy "más világ" Perez/Vujin és jó pár játékos nélkül. Ez a mai meccs sokkal több egy vereségnél: valószínűleg egy korszak vége:(
Most jöttem a meccsről. A 2. félidő nagy részét a közönség állva drukkolta végig, óriáis volt, még nem hallok rendesen. A meccs a miénk volt már, csak a sípszót kellett volna kivárni. De mi nem várjuk ki, mert telhetetlenek vagyunk, mi fel akarjuk rakni az i.re a 2. pontot is, pedig egy már van rajta, megnyertük. Nincs taktikánk, eldobjuk egy kiszorított helyzetből (az orrom előtt dobott Perez). Ellentámadás, "természetesen" nem védekezzük ki. Mintha leforrázták volna a közönséget, néma csend az ezer decibel után. A játékosok kisomfordálnak a pályáról. Ami a közönség soraiban kifelé elhangzott, azt nem írnám le ide. Nem nagyon tudok még szavakat mondani. Ekkora taktikátlanságot egy ificsapat sem követ el. Hogy éppen ki csinálta, az sajnálatos, de igazából nem is számít, megcsináltuk, kiejtettük magunkat egy megnyert meccsen, mint ahogy már sokszor képtelen voltunk pár másodpercet kihúzni fociban és sok más labdasportban...
De örülök, hogy nem mentem el. Idén 2 Bl meccsen voltam. A Kielce és a Füchse ellen a helyszínen, gondoltam babonából kihagyxom, hátha miattam van az egész. De legyünk reálisak, jobb így kiesni, mint a Kiel/Barca/Atletico ellen kettős vereséggel, mínusz 15 góllal.
Ez mind szép és jó, de elkeserítő, hogy annyi rutint nem szerzett a 25 év kézilabdázás alatt, hogy a maradék 10-15 másodpercre lenyelje a labdát. Ezt ő veszítette el:(
Nem kell Perezt okolni, sokszor kihuzta a kakiból a Veszprémet.
Inkább a második félidő első 10 percén kellene elgondolkodni, mert ha az nincs akkor nincs ilyen szoros végjáték és a Mester sem kénytelen kikérni az idejét olyan korán.
Az lesz, rajtunk nem múlik, megyek. Kereplő és 60 centis duda, meg a torkom és a kezem, ott leszünk, hajtjuk a srácokat, no meg az ellenfelet megőrjítjük :) Igen éles derbi lesz, annyi biztos. Az eredményre nem mernék fogadni. Ha a Berlin óta látott játék megy most is, akkor nem megyünk tovább. De tán nem, és akkor remélhetőleg sikerül!
Gyerekek, sajna nincs jegyem a mai napra, de bíztassátok a srácokat az utolós percig, és együtt sikerülni fog. Ne legyen a mostanában megszokott hurrogás, ha esetleg 2-3 megmozdulás nem sikerül. Ha megtesznek mindent a srácok, küzdenek, harcolnak,akkor legyen az eredmény bármi. TAPSOLJÁTOK MEG ŐKET!!!
Hírek - KözleményA Klub tájékoztatása az EHF által indított jogi eljárásról! Az MKB Veszprém KC Elnöksége alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Szurkolóit: Az EHF jogi eljárást indított az MKB Veszprém KC-vel szemben az EHF Jogi Szabályzatában foglaltak megszegése miatt. Az eljárás indoka: az EHF szabályzata - amint arra korábban több ízben, sajnos eredménytelenül a Klub hivatalos honlapján és szurkolói kerekasztal megbeszéléseken felhívtuk az Önök figyelmét - tiltja klub-rendezvényeken a nemzeti himnusz elénekelését, ezt csak válogatott mérkőzéseken engedi meg. További problémaként merült fel, hogy az EHF Szabályzata szigorú, gyakorlatilag másodpercekre kiterjedő időbeosztásban szabályozza a mérkőzések előtti ceremónia időrendjét, ennek betartása a himnusz-éneklés miatt nem volt lehetséges. Az ügyben az EHF illetékes Bírósága jár el. Az MKB Veszprém beterjesztette védekezését, az eljárás folyamatban van, és a lehetséges büntetés több millió forintig terjedhet. Fentiek alapján kérjük Tisztelt Szurkolóinkat, hogy az MKB Veszprém KC érdekeit megértve, a Klubot segítve a vasárnapi, Leon elleni mérkőzésen, csakúgy, mint a későbbi nemzetközi klubtalálkozókon a magyar nemzeti himnuszt semmiképpen ne énekeljék. Közleményünkben – amelyet a helyi sajtóban is közzéteszünk – erre hívjuk fel figyelmüket. Köszönettelaz MKB Veszprém Elnöksége
Amit az utolsó 20 percben +4 után a csapat alakított, az nagyon felejtős, onnan mindenki csődöt jelentett, ez nem megengedhető a visszavágón, óriási rövidzárlat volt. Az emberfogással semmit sem tudtunk kezdeni, lenulláztak bennünket, Császárt is sajnos, aki odáig szinte egymaga húzta a szekeret. Ha ez itthon megismétlődik, akkor kuka.
Ahogy mondod. Ritka nagy szakadék a felsorolt 2 garnitúra között, ezt nehéz megérteni, hogy lehetnek ennyire eltérő formában az egyes játékosok, ráadásul hosszú távon! Ha pl. a León visszavágón Csaszi és Vujin közül az egyik rossz napot fog ki, vagy csak mindketten közepeset, akkor nem tudom, ki fogja húzni a szekeret.
Ha Csaszi, Fazekas, Vujin és Perez mellé fel tudna VÉGRE nőni a botrányos formában kézilabdázó Ilyés-Terzic-Sulic-Alilovic kvartett, akkor itthon gólokkal lehetne ütni őket.
Legyen igazad! Én majd most nézem az ehftv-n a meccset utólag. Azért az gyanús, hogy megint nagy vezetést sikerül eladnunk. Ilyen itthon is megtörténhet sajnos. Minden meccsen történik valami, amitől őszül az ember haja.
25-21 után (ami csodálatos volt) egy "sikeres" 3-10-es eredménnyel sikeresen elkúrták ma...ennyire nem tud Mocsai mit kezdeni egy 3-2-1 védekezés ellen?