Azért, ha Szolnokon vágjuk le a hálót (ami nem valószínű) akkor elnézzük azért nem? 😁Persze jobb lett volna valóban én már keddre szóltam az esetleges szabi miatt 😁😁De most le csökkent az esélyünk elég rendesen. Hétfőn nyerni kell aztán, minden mindegy alapon nyomni az utolsó meccsen. Lesz ami lesz, de tegyünk meg mindent ne úgy mint ma. HAJRÁ FALCO!
Gratulálok a Szolnoknak! Perl Zoli egyedül nem nyer bajnokságot. Lehet ekézni a fiataljainkat, akiket mellesleg Gasper választott ki és korosztályos válogatottak, de leépítve lettek, nem beépítve. Nem vitatom hogy Gasper szakmailag jó edző, de nem sok pedagódiai érzéke van. Az, hogy az előző meccsen 3 másodperccel a harmadik negyed végén elküldi melegíteni Doktor Petit, nem tud a negyedben pályára lépni majd a negyedik negyedben még 5 percig hagyja a padon enni a kefét 30 pontos előnynél, ez arra jó hogy a játékos a maradék önbizalmát is elveszítse, mire pályára küldi. Abban biztos vagyok, hogy Juhos az Olajban jelenleg nem jobb és nem hasznosabb játékos, mint Kovács Benedek. Mégis lehetőséget kap, mert a számomra eléggé unszimpatikus Potocnik, felismerte, hogy muszáj a kulcsembereit is pihentetni, rotálni a csapatot, különben kifaszulnak. Ne legyen igazam, de úgy tűnik nem csak testben, hanem fejben is elfáradtunk. Nem igazán látom, hogy tudnánk a már Cakarunnal kiegészülő Szolnokot még kétszer megverni jelen állapotunkban.
A problema, hogy abszolut eselyeskent ennyire futja, kb ma le kellett volna zarni ezt a dontot. Erre felfaltak minket, valoszinuleg pont egy otodik meccsen fognak a baranykaink farkassokka valtozni, amikor egesz evben nem sikerult nekik.
Na jó Te segítségre szorulsz vagy kevesebb italra... Vezet az Olaj 2-1-re semmi sincs veszve hétfőn kell nyerni aztán szerdán kiderul mi hogy alakul. Kupat nyertunk idén, 3 legiosunk van akiből 0,5 játszik néha jól. Bruinsma kb 10 meccs óta katasztrófa, Anderson most úgy ahogy remdben van a dontoben. Van egy sanszunk Szolnokon, kokemenyen kell játszani mindket meccsen aztán lesz ami lesz
Kulcsmeccseken, kulcspillanatokban mintha a csapatba lenne kodolva kudarc. Eleg megnezni iden hanyszor kaptunk ki a az utolso 1-2 percben. A kupadontoben is egy szerencsenk volt, hogy a Debrecen a szezon leggyengebb meccset hozta. Ma tisztan latszott, hogy Zolin kivul beszari gyerekeknek tunt mindenki a palyan, kiveve meg Anderson. Amit Benedek lemuvelt, folyamatosan kerte a valtast Andersonnal, nehogy neki kelljen vedekeznie az emberen. Aztan persze, hogy megvertek vagy betoltak Kyant. Tele volt a nadragja rendesen. Doktor Petivel sokkal elorebb lettunk volna. Lehet, hogy nincs kepessegekben Benedek szintjen, de hogy ő nem lett volna ekkora punci mar bocsanat a kifejezesert az biztos. Gasper meg megint csak nezo volt. A harmadik negyedben Suboticot kikuldtek Warner meg bement Kellerre. Minden tamadasban mismatch volt. Erre eroltettuk a balfasz pickeket amikor faradt mindenki. Ahelyett, hogy behoztuk volna Zolit, hogy kikuldje Suboticot, vagy tomtuk volna Kellert a 2 fejjel kissebb Warnerre. Helyette neztuk ahogy megforditjak es megnyerik a meccset.
Szerzodesek valoszinuleg megvannak mar jovore, mindenki boldog vele. Mi szurkolok meg csak kivanjuk, hogy barcsak fele annyira akarnanak paran a csapatbol nyerni mint mi magunk.
Innentől nem nekünk áll a zászló. Az utóbbi bajnokcsapatunk döntő meccse van a fejemben Körmenden, ahol mindig túldobtuk őket. Több volt a biztosabb kéz abban a csapatban, és pontra játsszák a kosárlabdát.
De fel nem adjuk nyilván, itt a lehetőség kapujában.Akkora különbség nincs a két csapat közt, hogy feladhatnánk, sőt.
Nekem mindig úgy tűnik, hogy fordítva ültök a lovon.
A szolnoki fiatalok természetesen nem tehetségesebbek, mint a szombathelyiek, csak itt (most) pályárakerülnek, ott nem. Ha egész évben kicsit építgetik őket, most kicsit tudnának segíteni.
Azért ha nem játszol akkor nehéz bekapcsolódni még egy meg nyert meccse is. Kovács Béni sztem tudott volna ma is segíteni higy a magas embereinek kicsit pihentebbek legyenek, illetve nekik a legjobb a tripla százaléka a csapatban😁
Az előző meccses kiállítással mi veszítettünk többet ez egyértelmű. Mindenki azt mondta talán mi is hittük hogy így már egyszerűbb lesz, hogy nincs Cakarun, illetve tényleg nem mertünk semmit csinálni, nehogy megfújjanak minket a semmiért, mondjuk megtették a sporik azért. A mentális fáradtság már látszik, de nehogy a fiatalok játszanak pár percet, illetve Lake nagyon hiányzik a rotációbol, szóval olyan nagy előnyben mégsem voltunk. Hétfőn nyernünk kell, de hihetetlen nyomás lesz rajtunk a Szolnokon meg nem, és egész évben a tripla százalékunk nem valami fényes 1-2 meccset kivéve illetve a legnagyobb baj hogy kevés bravúr tripla van. A Szolnoknak ma is volt jópár.HAJRÁ FALCO!
Írtam pár hete mikor még a Szegeddel játszottunk ha ilyen fújás lesz,Szolnokon lehetetlen megfordítani a pályaelőnyt.
Beni remélem hamar visszatér önmagához, de ha ennyire rágörcsölünk szerdán is, oda lehet adni a Szolnoknak az aranyérmet.
Pont a második félidőben vertek meg minket, a frissebbség, a hosszabb rotáció miatt.
3 ifista nem sok sót eszik meg, utolsó meccsünkön számomra nyílvánvalóvá vált, mikor 4 perc alatt 1 pontot nem tudtunk dobni, ezért Gasper is érthető, ha nem mer kockáztatni.
Az lenne a tanácsom, ami régebben is: hozzunk jövőre fel az UP-ból játékosokat, nem kell Doktor meg Kovács féléknek ennyit fizetni, padozni ők is tudnak.
Ez tovabbra is a mi csapatunk de ma Potocnik megette Gaspert vacsorara. Benit nem szabadott volna ennyit jatszatni, latszott rajta, hogy nincs ott fejben.
Subotic 4 fault 3.negyed vegen. Kovacs szinten.
Cakarun eltiltva.
Mi kell ahhoz, hogy egy meccset elhozzunk? Miert nem jatszhatott egy kicsit Doktor Beni helyett? Tuloldalon Zsiros, Juhos, Taiwo, Pongo jatszhat nalunk miert kell szethajtani a betlizo embert is?
Ha lesz 5. meccs ott mar 19-re kellene lapot huzni bar azt mar nem hinnem hogy megnyerhetnenk.
Én is ezt éreztem főleg Benin hogy nehogy csináljak valamit mert akkor aztán mi lesz!? Nagyon erő nélkül játszott. Most jött ki a rptacio és valljuk be Potocnik nagyot húzott hogy Benit vagy Perlt Subotic fogta, nálunk még elfogott a szufla 1-1 elleni védekezés én, sajnos.
Nincs meg vége de nem mi vagyunk az esélyesek innentől...
Nem tudom, lehet én látom rosszul, de ez a csapat mint ha nem bírná a terhet. Először a kupadöntőben volt ez az érzésem, amit csak megnyertünk végül és már senki nem veszi el tőlünk, de ott sem azt a csapatot láttam, akit korábban sokszor. Ma ez össze is roppantott minket, főleg a félidei vezetést követően, onnan meg már veszett fejsze nyele volt az egész. Lehet úgy is mondani, hogy túl jó fiúk voltunk, én inkább azt éreztem, hogy tele a gatya. A csapat a miénk, de ez nagyon így jött le ma sajnos.
Azt magyarázza el nekem valaki, hogy a második félidőben 8 pontos vezetésnél miért nem Perl Zolival kezdjük a félidőt? Nagyon mérges vagyok. Innen már szinte lehetetlen lesz... Beni sajnos nem bírta el a terhet, Lacika egy ilyen szituban vágott volna 40 pontot mert ő pont ezt élvezte. Beni meg úgy lefojtotta magát, hogy ne hogy kiszórják, hogy elvesztette a játéka erejét. Ma pl nem reklamált. Ennél még az is jobb lett volna, ha ugyanúgy tolja és kiállítják. Így rossz volt nézni a játékát. Bruinsma meg a Szolnok elleni kupameccs óta elvesztette a hármasait... Az a durva, hogy csak egy kicsi plusz kellett volna ahhoz, hogy 2-1 legyen nekünk, de ez a plusz ma nem jött a Benke-Beni-Keller magyar magtól és Bruinsma kinti dobásai is nagyon hiányoztak... Nagyon csalódott vagyok most...
Ez a mi csapatunk most is. Ma túlzottan arra figyeltünk hogy jó fiuk legyünk, kellett volna utni rajtuk három kemény faultot a harmadik negyed elején. tudjuk jól mennyire sírnak mindenen mi meg kedves gyerekek voltunk ma aki meg ajándékot is hozott nekik kb
Hetfon pokol kell aztán szerdán meglátjuk kinek van nagyobb toke majd...
Belementünk a Szolnok lassú játékába, ahelyett hogy nyomtuk volna az iramot, ez nem a mi játékunk. Buták voltunk nagyon tényleg nem lehet 1 az 1 -ben rámenni Suboticra és ki
pontozni? Erőlködtünk egész meccsen, náluk sokkal több olyan ember van aki beveri a triplát ha kell nálunk ma senki Andersont kivéve. Szerintem innen nem leszünk bajnokok és csak magunknak köszöhetjük. Ma Beni és Szili is kuka volt sajnos, 50%-ot hoztak volna nyerünk. Fiatalok megint sehol, nem is értem 1-2 perce nem lehet behozni őket? Meglátjuk, hétfőn nyerni kell, nincs mese. HAJRÁ FALCO!
Azt ott nagyon szépen lemozizta, de nem csak ezen múlt. Potocnik ma lemeccselte, a pszichikai félkészítést hagyjuk is...ennyi hulla sápadt arcot nem mostanában láttam a csapatban. Neveket felesleges is írni, Zozót és helyenként Andersont létszámítva mindenki a tudása alatt teljesített, rohadt mélyen. Előtte viszont le a kalappal, a legnagyobb sportember, akit a Falcoban láttam játszani.