Keresés

Részletes keresés

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.19 0 0 1266

Nagy László kieli győzelemben reménykedik

http://www.digisport.hu/video/14005

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1265

Így szurkolnak az MKB Veszprém csapatának a rajongók!

http://www.digisport.hu/news/9179

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1264

Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Ezek szerint erre az idényre ez a probléma megoldódott, mert eddig úgy vettem észre ,hogy minden héten igyekeznek egy meccset adni és eddig 

"egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? "

Talán olyan üzletpolitikát, hogy azok nézhessék a DIGI Sportot , aki nem a DIGI előfizetője, ami néhány nem DIGI szolgáltató esetében meg is valósul.  Más szolgáltató is rendelkezik sportcsatornával ,de a sportcsatornák közül nekik van a legnagyobb lefedettsége, mert szvsz az ország összes kábelszolgáltatójánál megtalálható a cstornájuk. 

A DIGI Sport-nak közel 4 éve nem sikerült nekik bekerülni a két legnagyobb konkurens kínálatába, ami részben nekik is köszönhető. 

"Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak."

A nagyobb mobilcégek meg egy-két multi már akkor is hírdetett a kézimeccseken. Nem értem ,hogy miért kell hanyatt esned a DIGI-től. A másik meg az ,hogy ez a támogatás semmi másról nem szól mint ,hogy a DIGI így akarja betömni a száját azoknak a kluboknak , akiket zavar a jelenlegi helyzet a közvetítése körül. 

Előzmény: nicko (1263)
nicko Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1263

én nem veszek észre semmit mert nincs ugye digin.

de amíg volt SK itt ment a balhé, hogy a rájátszásból nem adnak meccset mert van egy bizonyos meccsszám amit leadnak és annak javát az alapszakaszban ellőtték.

Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz.

egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? aki megveszi a jogokat ő fütyül...egyetlen másik csatornát sem érdekeltek a BL jogok 2011 szeptemberben mikor a Győr még nagyon messze járt a BL döntőtől.

Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.

Azért ezen is ellehet gondolkodni.

Előzmény: bendeguz90 (1261)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1262

DIGI-MKB Veszprém: egy sikeres megállapodás háttere

http://www.digisport.hu/video/13830

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1261

Nem tudom ,hogy észrevetted ,de ebben a szezonban szemmel láthatóan emelkedetek a Sport Klub által közvetített meccsek száma és a rájátszásból is közvetítettek rendesen.

És ahogy észreveszem az elődöntőből is közvetítenek meccseket, amire pl. 2009 óta nem nagyon volt példa és pl. a szombati Érd-FTC meccset is csak azért nem tudják adni ,mert abban az időpontban a csatorna "zászlóshajójaként is számom tartott  olasz foci megy. De pl. a hétvégi férfi magyar kupadöntőből is a döntő kivételével minden meccset élőben közvetítenek. (A döntő az RTL Klub-on lesz közvetítve)(és a Sport Klub-on is van kézilabda magazin) Szóval azt gondolom az ,hogy a Sport Klub nem foglalkozik a kézilabdával erősen elfogult megállapítás. 

" rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának."

Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz. 

Előzmény: nicko (1259)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1260

mondjuk a reggeli start az jellegében (Fraditévé) a sportklubra illene inkább, de a többivel egyetértek.

Előzmény: nicko (1259)
nicko Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1259

az a baj a kézivel, ha SK vagy Sport1-nél a jogok az van amit írsz..először nagyon lelkesek alapszakaszban 3 meccs elejéig utána leszarják.

Ha meg a diginél a jog aki foglalkozik is vele külön BL műsorban a reggeli startban is hetente 1-2 nap amíg van kupa érdekeltség, rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának.

De ők legalább foglakoznak is a kézivel.

Előzmény: jasszgeri (1258)
jasszgeri Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1258

nekem jan1-ig volt mindenem. digi 1-2, sport1-2, sportklub, eurosport1-2.

sajnos mar digim nincs, mivel a szolgaltatom kihatralt. viszont rendelek a kovetkezo szezonra egy tanyert. addig kocsma v net.

sport klub meg a kezikozvetites amugy bekaphatja szinten. kethetente adnak egy meccset. gyort csak ha a fradival jatszik. multkori is vmi szar foci magazin ment (felreertes ne essek, szeretem a futball-t, de a sportklub eteren nevetseges) es egy meccset sem adtak, pedig volt egy-ket erdekes. szoval ennyit errol.

nicko Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1257

én azt néztem 3100Ft a kábeltv a HD-hez nem kell stb, nincs lekódolva és nem azt, hogy román cég.

magyar cég nincs is a hazai piacon a vezető cégek között, mert van német, usa, luxemburgi...

a net baromi gyors, olcsó és nem szívok mint sok tré user az IPTV miatt este nincs sávszélük soknak....és panelba lakom.

a sportklubbot, filmmúzeumot és a discoveryket viszont megszívtuk ez is igaz..

Előzmény: r.tonyo4 (1251)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1256

Bocs, nem idevaló téma, nálam más az oka.

Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1255

na igen

vannak még mazsolák ebben a kalácsban, mondaná szegény megboldogult Knézy Jenő

Előzmény: Törölt nick (1254)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1254

mint ahogy szlovák rendszámú autót sem fogok sohasem vezetni

az én kérdésem pedig az lenne, mi az összefüggés a kettő között?

Előzmény: Veszpremi (1244)
Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1253

erről nem is szólva:

Ismerek igen sok embert, akiknek sem pénze, sem lehetősége nincs kimenni a meccsekre és nagy rajongói a csapatnak, de csak az újságból értesülnek az eredményeikről. Én ezt az állapotot felháborítónak tartom! 

Ferrari nem kell nekik? Írj a cégnek, tényleg felháborító

Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1252

a veszprémi csávó kemény elvi alapokon áll, neki JÁR, hogy a helyi kábeltévén jöjjön minden, mert csak

r.tonyo4 Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1251

csak azért kérdeztem, mert nem értem

tavaly váltottam DIGI TV re és mérlegeltem, hogy bukom a Sportklubot, vele az olasz bajnokságot és a kézi nb1-et, cserébe kapom az angolt és a kézi BL-t. Úgy döntöttem, hogy váltok.

Előzmény: nicko (1249)
Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1250

biztos

Előzmény: r.tonyo4 (1248)
nicko Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1249

én sem fogok digitv előfizetéssel rendelkezni (simán megtehetném)

leírta pedig :)

Előzmény: r.tonyo4 (1248)
r.tonyo4 Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1248

azt az utolsó fillérig visszaszedi bérleti díjként a csarnokért

ez biztos?

Veszpremi:

miért nem fogsz DIGIre előfizetni? Nincs rá lehetőséged, vagy nem akarsz?

Előzmény: Nem fog lefeküdni, James (1247)
Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1247

te nagyarcú, öntudatos panelpolgár, amivel a városod támogatja a klubot, azt az utolsó fillérig visszaszedi bérleti díjként a csarnokért

kurva nagy háttér, ugye?

de neked emiatt jár az ingyen bl-közvetítés a városi tévén, ugye?

piros szőnyeget meg vip-páholyt nem akarsz?

anyám borogass

Előzmény: Veszpremi (1246)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1246

Lehet kimoderálni!

Előzmény: Nem fog lefeküdni, James (1245)
Nem fog lefeküdni, James Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1245

címeres ökör

Előzmény: Veszpremi (1244)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1244

Nekem újra csak az a régi kérdésem van: mikor fogja Veszprém város lakossága a Veszprémi TV-ben látni annak a csapatnak a mérkőzéseit, amelyiknek a költségvetéséhez jelentős összeggel hozzájárul?! Ismerek igen sok embert, akiknek sem pénze, sem lehetősége nincs kimenni a meccsekre és nagy rajongói a csapatnak, de csak az újságból értesülnek az eredményeikről. Én ezt az állapotot felháborítónak tartom!
Hozzáteszem, én sem fogok digitv előfizetéssel rendelkezni (simán megtehetném), mint ahogy szlovák rendszámú autót sem fogok sohasem vezetni, az embernek kell tartásának lenni!

Előzmény: bendeguz90 (1242)
nicko Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1243
Előzmény: bendeguz90 (1242)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.08 0 0 1242
rocker66 Creative Commons License 2013.04.05 0 0 1241

Az MKB Veszprém - Kiel kézilabda mérkőzésre keresek 2db jegyet (a lehető legjobb helyre), valamint a Győr - Valcea kézilabda mérkőzésre szintén a lehető legjobb helyre. Ajánlatokat a +36 70 451 7342 várom...

efvk Creative Commons License 2013.04.04 0 0 1240

Sziasztoik!! van valakinek informácioja Carlos Perezről??? játszik kint? hogy megy neki a játék? köszi a választ!!

Veszpremi Creative Commons License 2013.03.23 0 0 1239

Szép volt fiúk, jöhet a következő ellenfél! :)

Veszpremi Creative Commons License 2013.03.19 0 0 1238
Előzmény: falum (1237)
falum Creative Commons License 2013.03.19 0 0 1237

Nagyon köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.

Remélem faterom tudja már a hétvégén nézni a meccset.

üdv,falum

Előzmény: sportgeza05 (1236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!