Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Ezek szerint erre az idényre ez a probléma megoldódott, mert eddig úgy vettem észre ,hogy minden héten igyekeznek egy meccset adni és eddig
"egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? "
Talán olyan üzletpolitikát, hogy azok nézhessék a DIGI Sportot , aki nem a DIGI előfizetője, ami néhány nem DIGI szolgáltató esetében meg is valósul. Más szolgáltató is rendelkezik sportcsatornával ,de a sportcsatornák közül nekik van a legnagyobb lefedettsége, mert szvsz az ország összes kábelszolgáltatójánál megtalálható a cstornájuk.
A DIGI Sport-nak közel 4 éve nem sikerült nekik bekerülni a két legnagyobb konkurens kínálatába, ami részben nekik is köszönhető.
"Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak."
A nagyobb mobilcégek meg egy-két multi már akkor is hírdetett a kézimeccseken. Nem értem ,hogy miért kell hanyatt esned a DIGI-től. A másik meg az ,hogy ez a támogatás semmi másról nem szól mint ,hogy a DIGI így akarja betömni a száját azoknak a kluboknak , akiket zavar a jelenlegi helyzet a közvetítése körül.
de amíg volt SK itt ment a balhé, hogy a rájátszásból nem adnak meccset mert van egy bizonyos meccsszám amit leadnak és annak javát az alapszakaszban ellőtték.
Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz.
egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? aki megveszi a jogokat ő fütyül...egyetlen másik csatornát sem érdekeltek a BL jogok 2011 szeptemberben mikor a Győr még nagyon messze járt a BL döntőtől.
Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.
Nem tudom ,hogy észrevetted ,de ebben a szezonban szemmel láthatóan emelkedetek a Sport Klub által közvetített meccsek száma és a rájátszásból is közvetítettek rendesen.
És ahogy észreveszem az elődöntőből is közvetítenek meccseket, amire pl. 2009 óta nem nagyon volt példa és pl. a szombati Érd-FTC meccset is csak azért nem tudják adni ,mert abban az időpontban a csatorna "zászlóshajójaként is számom tartott olasz foci megy. De pl. a hétvégi férfi magyar kupadöntőből is a döntő kivételével minden meccset élőben közvetítenek. (A döntő az RTL Klub-on lesz közvetítve)(és a Sport Klub-on is van kézilabda magazin) Szóval azt gondolom az ,hogy a Sport Klub nem foglalkozik a kézilabdával erősen elfogult megállapítás.
" rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának."
Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz.
az a baj a kézivel, ha SK vagy Sport1-nél a jogok az van amit írsz..először nagyon lelkesek alapszakaszban 3 meccs elejéig utána leszarják.
Ha meg a diginél a jog aki foglalkozik is vele külön BL műsorban a reggeli startban is hetente 1-2 nap amíg van kupa érdekeltség, rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának.
nekem jan1-ig volt mindenem. digi 1-2, sport1-2, sportklub, eurosport1-2.
sajnos mar digim nincs, mivel a szolgaltatom kihatralt. viszont rendelek a kovetkezo szezonra egy tanyert. addig kocsma v net.
sport klub meg a kezikozvetites amugy bekaphatja szinten. kethetente adnak egy meccset. gyort csak ha a fradival jatszik. multkori is vmi szar foci magazin ment (felreertes ne essek, szeretem a futball-t, de a sportklub eteren nevetseges) es egy meccset sem adtak, pedig volt egy-ket erdekes. szoval ennyit errol.
Ismerek igen sok embert, akiknek sem pénze, sem lehetősége nincs kimenni a meccsekre és nagy rajongói a csapatnak, de csak az újságból értesülnek az eredményeikről. Én ezt az állapotot felháborítónak tartom!
Ferrari nem kell nekik? Írj a cégnek, tényleg felháborító
tavaly váltottam DIGI TV re és mérlegeltem, hogy bukom a Sportklubot, vele az olasz bajnokságot és a kézi nb1-et, cserébe kapom az angolt és a kézi BL-t. Úgy döntöttem, hogy váltok.
Nekem újra csak az a régi kérdésem van: mikor fogja Veszprém város lakossága a Veszprémi TV-ben látni annak a csapatnak a mérkőzéseit, amelyiknek a költségvetéséhez jelentős összeggel hozzájárul?! Ismerek igen sok embert, akiknek sem pénze, sem lehetősége nincs kimenni a meccsekre és nagy rajongói a csapatnak, de csak az újságból értesülnek az eredményeikről. Én ezt az állapotot felháborítónak tartom! Hozzáteszem, én sem fogok digitv előfizetéssel rendelkezni (simán megtehetném), mint ahogy szlovák rendszámú autót sem fogok sohasem vezetni, az embernek kell tartásának lenni!
Az MKB Veszprém - Kiel kézilabda mérkőzésre keresek 2db jegyet (a lehető legjobb helyre), valamint a Győr - Valcea kézilabda mérkőzésre szintén a lehető legjobb helyre. Ajánlatokat a +36 70 451 7342 várom...