Annyit azért megjegyeznék, hogy amikor közvetítesz te is mondod néha, hogy ez vagy az rosszul rajtolt, rosszul helyezkedett. Akkor a te gondolatmeneted alapján ne mondjad ezeket, mert te sem tudnál jobban rajtolni stb. Szerintem a bírálat joga mindenkit megillett. Ennek ellenére szeretem a közvetítéseidet, csak így tovább.
Nagyon sajnálom Robit!
Az első dobásnál a diszkosz(éppencsakhogy) érintette a háló-tartó vasat. Még gellert is kapott a diszkosz. A debreceni ifi-vb-n láttam, hogy ez rontott kísérletnek számít.
Hajrá Roland!
13,00 N kalapácsvetés selejtező A
13,30 F magasugrás tízpróba
14,30 N rúdugrás DÖNTŐ
14,50 N kalapácsvetés selejtező B
15,05 F 3000 m ak. selejtező
15,55 N 100 m elődöntő
16,15 F 100 m A DÖNTŐ
16,30 N 200 m A DÖNTŐ
16,45 N 400 m gát elődöntő
17,00 F hármasugrás DÖNTŐ
17,05 N gerelyhajítás DÖNTŐ
17,10 N 400 m elődöntő
17,35 N 100 m DÖNTŐ
17,50 F 400 m tízpróba
18,25 F 400 m DÖNTŐ
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de valamelyik magyar diszkoszvető (Fazakas vagy Kővágó) nyilatkozta azt a VB előtt, hogy 62 métert forgás nélkül is bármikor tud dobni. Ez csak fal duma lett volna? Szerintem inkább röhögtesse ki magát, de ezzel legalább döntős lett volna. Forgás nélkül a technikai bakizás lehetősége is sokkal kisebb.
Gábor!
Lenne egy megjegyzésem! Ne mentegess egy sportolót csak azért mert magyar. A magyarok általában nem tudnak tét alatt versenyezni. Ez így vot most a magyar diszkoszvetővel is. Ha nem képes uralkodni az idegein akkor nem méltó a döntőre. Nem kell mentegetni! Nagyon bírom a közvetítéseidet, de ez a visszatérő mentegetés azért engem zavar.
Mit szólsz ahhoz, hogy kalapácsvetőink kisebb versenyeken és néhol edzésen is 80 fölött dobálnak. Diszkoszvetőink közül is jócskán elmaradnak magyarjaink egyéni, ill. idei legjobbbjaiktól. EZ MAGYAR BETEGSÉG???
Illetve: Miért van az, hogy a futóknál sokkal gyakrabban dőlnek meg egyéni csúcsok, míg a kalapácsvetésben, távolban, diszkoszban, stb. ez nagyon ritka???