Keresés

Részletes keresés

ohrana Creative Commons License 2008.12.24 0 0 592
Korábban felvetettem, miért nem vizsgálják át az összes szelvényt

Újraszámolást? Pont Te?

o
Előzmény: toloba (587)
toloba Creative Commons License 2008.12.24 0 0 591
Igaz, erősen kádárista vonalra hajaz...
Előzmény: Törölt nick (590)
toloba Creative Commons License 2008.12.24 0 0 589
Már értem miért áll oly magasan a fidesz....
Előzmény: Törölt nick (588)
toloba Creative Commons License 2008.12.24 0 0 587
Korábban felvetettem, miért nem vizsgálják át az összes szelvényt, nos lehetőség van rá, csak feljelentést kell tenni a rendőrségen, amit az MDF megtett....
toloba Creative Commons License 2008.12.24 0 0 586
Szegény Jobbik, csalnak a terhére a közvéleményesek...bezzeg a szadit azt nem mérik alul ugyanazok, mi? azt még felül is....szánalmas ez a fajta vergődés...
Előzmény: Törölt nick (582)
toloba Creative Commons License 2008.12.24 0 0 585
De hát akkor már nem is csürhe, ha jobbra szavaz, nem? Mingyá pógár lesz belülle...
Előzmény: Zuárd vezér (579)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.24 0 0 584

de hát kitöltötték, ezért lesz közokirat hamisítás

Ez épp olyan szánalmas védekezés mint amikor egy 10 centi pengéjű késsel gyilkolászó avval védekezik, hogy kést vásárolni nem bűn.

Amúgy a 20ezrest is lemásolhatod magadnak játékból fénymásolón. De ha felakarod használni akkor már bűncselekmény.

Előzmény: Törölt nick (583)
drzyx Creative Commons License 2008.12.24 0 0 581

nem hiszem, hogy messzemenő következtetéseket lehetne levonni ebből az időköziből, anno a soproniból is elhamarkodott következtetéseket sikerült levonni

feltehetőleg nyer a fideszes, magasan, alacsony részvétel mellett, a jobbik is hozza magát 5% fölött

ami meghatározó lesz, hogy a 40-50% nem szavazót meg tudják-e két év múlva mozdítani, mert ha nem, akkor alacsony részvétel mellett a jobbik bekerülhet, de akár a szadi is, a fidesz pedig akár 50% fölé is kerülhet, magas részvétel mellett viszont erősen feljöhetnek a szocik

Előzmény: Törölt nick (570)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.23 0 0 580
ps. a megszokotthoz képest itt eszméletlen erős volt OGY választásokon is a szadi, persze kérdés, hogy Gegesy miatt, vagy esetleg saját jogán:

http://www.valasztas.hu/parval2006/outroot/vdin1/hu/ejk0112.htm

Na majd most kiderül, mennyi az annyi, Gegesy nélkül mire elég itt és most a szadi.
Előzmény: Törölt nick (578)
Zuárd vezér Creative Commons License 2008.12.23 0 0 579

Mindenképpen nemzeti jelölt fog nyerni.

A liberálbolsevista bűnbandát mára pesti csürhe is utálja.:)

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.23 0 0 578
Na jó, akkor mostan majd kiderül mire megy a szadi magában, Gegesy nélkül. De, az akkor is figyelemre méltó, hogy legutóbb itt szólóban indult a szadis jelölt, és bőven mint 20% felett végzett, noha volt mellette szoci jelölt is. A fővárosban ugyan a legmagasabb a szadi támogatottsága, de ez csak 12,5%-os a listás szavazatok alapján. Ferencvárosban ennél messze nagyobb, eddig úgy tűnik. Most én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy John Emese mit tud itt összehozni.
Előzmény: ohrana (576)
toloba Creative Commons License 2008.12.23 0 0 577
Hát, nem gond, ha nem módosítasz, majd holnap megpróbálkozom vele újra...valamit már vélek belőle kiolvasni (nem kritika!)

A választáskor ki fognak derülni az állások...
Előzmény: szilmester (575)
ohrana Creative Commons License 2008.12.23 0 0 576
A Ferencvárosban ritka jól állt mindig is a szadi,
Ez így ebben a formában nem egészen igaz. Mindig is Gegessy volt a polg. mest., de azért, mert visszaléptek a javára. Az mszp-szdsz kapott sokat, főleg az mszp, csak fegyelmezetten az szdsz-re szavaztak, mikor kellett. A kerületben komoly vörös gócok vannak: József Attila lakótelep, Mester utca külső része, Gát utca és környéke, nem beszélve az Illatos útról - de ezek a területek most nem játszanak. A belső részen az mszp-szdsz nem annyira támogatott, főleg az idősek szavaztak, de inkább az mszp-re.

o
Előzmény: Törölt nick (572)
szilmester Creative Commons License 2008.12.23 0 0 575
Az baj, mert így nem tudok módosítani azon, amit leírtam.
De miért nem arról írsz, hogy áll a Szadi mostanában a Haller utca környékén vagy följebb? Meg hogy mennyire akarnak segíteni a Jobbiknak a fradisták a Szentély környékén? Engem most már ez jobban érdekel, mint az, hogy szelvényügyben ki kinek akart segíteni...
A szocik lehetséges variációiról írtál; annyira nehézkes eligazodni benne, hogy így kevesen fognak reagálni, amit akkor írtál...
Előzmény: toloba (574)
toloba Creative Commons License 2008.12.23 0 0 574
Mostan így este mán akkor sem tudnám, ha gondolatrendőr lennék gondolatolvasóval...
Előzmény: szilmester (571)
Kagakusha Creative Commons License 2008.12.23 0 0 573

" Kicsit abszurd lett a történet "

Nem kicsit, nagyon ... :-)

Előzmény: Zerind vezér (563)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.23 0 0 572
De azt mondom, Dzsón (vagy Dzsek, vagy mi) Emesének így is lesz kétezer szavazata, Szegedi Csanádnak pedig egy picivel kevesebb, ezért lesz csak negyedik. Más a helyzet a júniusi szavazással. Ha ott lesz országosan 180 ezer szavazat, Morvai Krisztina indulhat Brüsszelbe...

Megmondtad a tutit, azért írom ezt, mert én is így gondolom.:-) A Ferencvárosban ritka jól állt mindig is a szadi, a Jobbik meg jön fel, és valszeg szándékosan, de alulmérik. Vagyis az SZDSZ és a Jobbik "meglepően" jól fog szerepelni a ferencvárosi választásokon.
Előzmény: szilmester (567)
szilmester Creative Commons License 2008.12.23 0 0 571
Írd le, mire gondolhattam...
Előzmény: toloba (569)
toloba Creative Commons License 2008.12.23 0 0 569
Nem értem a válaszodat, valszeg valami pártnevet elírtál...nézd át lécci...
Előzmény: szilmester (564)
toloba Creative Commons License 2008.12.23 0 0 568
Elöször is, remélem nem sértődtél meg a hozászólásom hangvételén, nem neked szólt, hanem általános jelleggel íródott.
Másodszor, tök mindegy ki/mi van kinek/minek a helyén...nem tudom elfogadni, vagy, ha úgy teccik, nehezen emészetem, hogy nincs egy nemzeti minimum, mely kereten belül dolgozhatnának a politikai pártok, szervezetek. Mert ugye most nincs. Viszont a IX. kerületben valamilyen szinten (és nyilván vannak még helyek), ez megvan, műxik, ez bizonyítható azzal a fejlődéssel, ami végbe ment '90 óta.
Harmadszor: sajnos bizony, jobberektől olvasom, hogy a másik féllel nem, nem soha...baloldalról Orbán és miatta a Fidesz az aki/ami nem, nem soha, de azt gondolom, hogy a kettő közül nagyon zömében OV az elutasított...egy másik Fidesz nem. Nem balos Fidesz, jobbos, nemzeti liberális Fidesz...mert lehetséges...
A IX. kerületre van némi rálátásom, nem sok, de több, mint az átlag netezőnek és tudom, mit írtam.
Előzmény: Zerind vezér (563)
szilmester Creative Commons License 2008.12.23 0 0 567
Mondom, hogy beljebb vagy ezekben a jobbikos dolgokban, vezérem...
Sajnos, nekem már kiment a fejemből ez a része a dolgoknak, ezért írtam csak annyit, hogy ez lett belőle. Csak arra emlékeztem, hogy összekaptak ezen az állami támogatáson, nem pedig arra, hogy konkrétan min csaptak össze.
Igen, most a dolog nagyon hasonlít a MIÉP-segítők 95–97-es, esetleg 98–2001-es hozzáállásához. Most Vona, esetleg Lipusz az új Csuri vagy Szentmihályi, Tamáska, és sok a "juttatás nélkül is megyek utána, mert hiszek benne"-mentalitás a segítők részéről. Igen.
De azt mondom, Dzsón (vagy Dzsek, vagy mi) Emesének így is lesz kétezer szavazata, Szegedi Csanádnak pedig egy picivel kevesebb, ezért lesz csak negyedik. Más a helyzet a júniusi szavazással. Ha ott lesz országosan 180 ezer szavazat, Morvai Krisztina indulhat Brüsszelbe...
Előzmény: Zerind vezér (562)
Rudolf János Creative Commons License 2008.12.23 0 0 566
Úgy, hogy sokat hiszel a politikusokról (a jobbikos vezetőkről is)
Pedig itt senki sem volt ügyes, simán csak valaki pénzt akart keresni és több pancsernek is eladta ugyan azt, amire pedig egy sokadik pancser azt hiszi, hogy megfogta az istenlábát..
Pedig itt senki nem irányít semmit ;)
Előzmény: toloba (561)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.23 0 0 565
Magadt hülyíted ezzel szvsz. Vagy azért erőlködsz, hogy itt az indexen megnyerj egy vitát.
Mindegy túlképp, értelme csekély. Pont a fordítottja játszik, mit amit belemagyarázni próbálsz. Tomcaték hosszas nyögvenyelős magyarázkodása egy bekezdésnyi Jobbikos szikár tényközléssel agyonverve. Ennyi.
Előzmény: toloba (560)
szilmester Creative Commons License 2008.12.23 0 0 564
Valahogy úgy értünk ide, hogy mindenáron az akar itten egyesek által bizonyítást nyerni, hogy a maszop segített az mdf-nek a cédulázásban...
Aszondom, legyen, de mi cél volt benne, hogy segítség helyett kibaccanak velük?
Mer ugye kibactak velük, a Fidesznek meg ezzel besegítettek....de kibactak még két másik kicsi jobbossal is...
Egy leheccséges megoldás van: a kétpárt-rencerre törexenek...
De akkor újabb kérdés: mér nem bactak ki a Jobbikkal?

Én ezt a bizonyítást nem akarom, én csak a 2006-os nyírségi ajánlási sztorin rágtam magam, de azt hiszem, ezen már túlvagyunk, ugye.
Amennyiben hiszek a Jobbiknak, akarták a kitolást, vagy legalábbis jó viszonyt akartak a Jobbikkal, csak a Jobbiknak már volt épp elég szelvénye.
Egyébként azon sóhajtoztak, milyen módszereket használnak egyesek...
Szerintem ha nagyon akarták volna, ők is tudtak volna segíteni másoknak. De azt hiszem, ez csak íróasztal melletti elmélkedés.
Előzmény: toloba (551)
Zerind vezér Creative Commons License 2008.12.23 0 0 563
Tévedsz, ez nem a tipikus ,,jobberek'' hozzáállása. Képzeld el teljesen kifordítva a történetet, az SZDSZ helyébe tegyünk Jobbikot, a Jobbik helyébe SZDSZ-t, a Fidesz helyébe MSZP-t!
Akkor ez lenne: Jobbikos polgármester van, az MSZP-s jelölt kijelenti, hogy ő jó kapcsolatban van a jobbikossal, és mindenben egyetért vele a kerület jövőjét illetően. Ekkor egy ,,baller'' (gondolom, ez a ,,jobber'' ellentéte) mit gondol? Akinek szimpatikus az SZDSZ és az MSZP is? Nyilván ő is azt, hogy inkább az SZDSZ-re szavaz, nem az MSZP-re, mert nem fogadja el, hogy az MSZP egyetért a Jobbikkal. Nem?

Kicsit abszurd lett a történet, de így talán tudom érzékeltetni, amit mondani akarok.
Előzmény: toloba (447)
Zerind vezér Creative Commons License 2008.12.23 0 0 562
Azért ez ennél bonyolultabb. A Jobbik-MIÉP közös lista 2006-ban valóban átlépte az 1%-ot, ezért jogosult állami támogatásra. A két párt akkori elnöke, Kovács Dávid és Csurka István megállapodtak, hogy fele-fele arányban kapja a két párt a pénzt. Aztán gyűlt a pénz a szövetség számláján. Igen ám, de hogy hozzáférjenek a pártok, kellett hozzá mindkét elnök aláírása! Viszont Csurka nem egyezett bele utólag abba, hogy a Jobbik 50%-ot kapjon, mert szerinte a Jobbik kevesebb jelöltet állított, mint a MIÉP. Ez igaz is, hiszen akkor a Jobbik még sokkal kisebb párt volt, mint ma. Azonban az eredeti megállapodásban ilyenről szó sem volt... Tehát Csurka miatt nem kapja a Jobbik a pénzt AZÓTA SEM!

Hogy akkor honnan van pénze? Hát elárulom, hogy nem nagyon van pénze. Úgy tudom, jelenleg is adóssága van a pártnak. Ami kevéske mégis összejön, azt kizárólag a támogatók adják, valamint a párttagok és pártoló tagok tagdíjából jön össze. Van néhány ezer Jobbik-tag országszerte, havonta pár száz forint a tagdíj, ebből havi egymillió biztos összejön azért.

És lehet, hogy ezt pl. az SZDSZ-eseknek nehéz elhinni, de rengeteg Jobbikos ingyen segít a kampányban, vagy saját zsebből csinál és terjeszt szórólapokat.
Előzmény: szilmester (472)
toloba Creative Commons License 2008.12.23 0 0 561
Azé érdekes, hogy az 551-re senki em erőlteti a rejakciót...:))))
Előzmény: toloba (551)
toloba Creative Commons License 2008.12.23 0 0 560
Nem éppen, mert az van ottan, hogy ők is kaptak másoktól szelvényeket, aztán a magyarázkodás, hogy de azt ezért, meg azért kapták, aztán a szokásos másikra mutogatás, hogy de inkább azzal kéne fogllakozni, hogy az a másik......nemigazán adnék neked igazat...
Előzmény: Törölt nick (558)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.23 0 0 559
Én úgy gondolom, ideiglenesen jegelni kénytelenek a témát, mert az MDF ügyesen kitért, hisz a Télapó meg a csodamanók tehetnek az egészről ugye!?
De a Jobbikból azt kinézem (és fordított esetben a madöfből már nem, illetve csak balfasz módon), hogy szépen iktatta az esetet, a ferencvárosi aktát bármikor elő tudja venni, ha alkalmasnak véli rá a helyzetet.
Erre fogadni sem érdemes szvsz, annyira biztos. Én most pont fordítva vagyok a Jobbikkal mint az elején, mikor indultak, én nem néztem ki belőlük ennyit. Kapitális hiba volt, ők nagyon jól építik fel magukat, meglepő milyen jól nyomulnak.
Előzmény: mos (552)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.23 0 0 558
Ezzel együtt az MNO a bővebb cikkével együtt szintén inkább TomCat-párti...

Hát pont hogy nem. Mert az utolsó Jobbikos bekezdés totál agyonveri Tomcaték szófosásást, nem véletlen, hogy a Népszava nem hozta.
Előzmény: toloba (555)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!