Nagyon nem valoszinu az a nagykoalicio... hacsak valakinek nincs total elege az EU csatlakozasbol... mert Fidesz-MIEP koala eseten egyvalami biztos, hogy EU csatlakozas nem lesz.
Úgy tudom, Antallon múlott. Ő azt mondta, ha minket bíztak meg a választók, akkor nekünk kell vállalni a felelősséget. Nem bújhatunk el egy nagykoalícióba.
Látta valaki az Orbánt az előbb a TV-ben?
NEM mondta ki,hogy nem lesz a MIÉP-el koala !
Pedig a Baló ( aki amúgy fennhéjázóan,gusztustalanul pökhendien viselkedett és ahogy a Viki meg is jegyezte:"Nem lenne Önnek se jó Baló úr,ha a nézők azt hinnék,Önnek az MSZP álláspontlát kell itt képviselni!" /zseniális,a hülye meg csak dadogott! / ) nagyon ki akarta provokálni !
LESZ MIÉP-Fidesz koala !! MEGMENEKÜL A MAGYARSÁG !
Tényleg tök felesleges a mindenféle fikázás. Minthogy IRL is megnyilatkoztál, lehet tudni, hogy mit csinálsz, hol vagy, stb. Gondold végig, hogy ez mire elég, akinek ez kevés, mutasson többet. Ha meg többet mutat, bólints, hogy ez igen.
>nnyire azert talan nem sulyos a helyzet.
nem? jelenleg valag az egyetlen, aki fikazza a vegzettsegemet/munkahelyemet, holott o semmit sem tud felmutatni. engem mindez hidegen hagyna, ha nem probalkozna allandoan effajta primitivseggel.
igen valag, en beszelek.... tudod, nekem van diplomam, allasom, karrierem, egzisztenciam.... neked mi van? ezek kozul semmi, csak nagy pofad. minek jartatod? ertelmes mondatot toled meg nem olvastam, es nem is igen hiszem, hogy sor kerulne erre valaha is.
Azért próbáljunk meg nem elszakadni a tényektől. A Fidesz 1991-ben javasolta, hogy a spanyol Moncloa-pactum mintájára jöjjön létre egy nemzeti egységkormány. Spanyolországban Franco diktatúrája után a demokratikus intézményrendszer kiépítésének kezdeti szakasza egy politikailag rendkívül instabil helyzetbe torkollot. Ebben a helyzetben a demokratikus pártok Moncloa javaslatára a szélsőséges helyzetek elkerülése, egy katonai puccs, vagy egyéb államcsíny kiküszöbölése érdekében összefogtak, és nemzeti egységkormányt alakítottak.
A taxis-sztrájk után, amelyben dicstelen szerepet vitt az SZDSZ és a szakszervezetek, és amely minden demokratikus intézményt megkérdőjelezett, joggal vetődött fel a kérdés: vajon elég stabilak-e a demokrácia újonnan kialakult, illetve még kialakulóban lévő intézményei. Vajon nem célravezetőbb-e nemzeti egységkormányt alakítani, amelyben minden, a parlamentben képviselettel rendelkező párt, képviselői számának arányában részt vesz. Ez ennyi. És nem Orbán-óhaj, és nem MDF-SZDSZ nagykoalíció. És csak az MDF-en múlott.
Ha megfigyeled, minnél kisebb a párt, annál erőteljesebb és szélsőségesebb a retorikája. Sőt, ezen lehet igazán lemérni valójában mennyire szélsőséges egy párt
Affene tudja! Én valahogy másból is következtetek arra, hogy szélsőséges-e egy párt!
Gondolom, nem én vagyok az első, aki megjegyzi: választhattál volna kicsit ízlésesebb nevet is magadnak. Ha fiú vagy, azért, ha lány, akkor meg azért. Nem beszólás, csak vélemény - még ha személyes is. Azért mentem off-ba.
On
Tökéletesen egyetértek veled: az országban kevés embert érdekel a politika. És Demszky-t sem lincselnék meg valószínűleg, bár az biztos, hogy egyre kevesebben szeretik, mert egyre látványosabban lóg ki a lóláb. Horn-nal én néha együtt futottam a Margit-szigeten (az túlzás, hogy együtt, mert nem bírtam a tempóját, de mindenesetre ott volt, és ő is futott) - mostanában nem látom -, és szerintem is az a normális, ha a politikus is emberként viselkedik.
Amennyire ismerem a top-politikusokat, javukra kell írnom, hogy ezek tényleg reggel 8-tól este 10-ig csinálják az okosságot, magyarán nem tudnak közértbe menni este 6-kor Átlagemberrel együtt állni a pénztárnál a sorban, mert nincs rá idejük. És bizony idő kérdése, éspedig ráérő idő kérdése, hogy az ember villamossal járjon - meg anyagiaké is, hogy van-e pénze kocsira. Mert villamossal és busszal olyan 5-6-szor hosszabb idő alatt lehet megtenni egységnyi távolságot, még a belvárosban is.
Node, hogy ne toljon le a topic-gazda, amiért egyfolytában offtopicolok: sem Csurkát, sem Demszky-t nem kell meglincselni. A demokrácia olyan játék, amelynek a szabályait tudomásul kell venni, még akkor is, ha ez néha nehezünkre esik. Kilencvennégy és 98 között például nekem nagyon nehezemre esett. Néha most sem könnyű. De ha Csurka 51%-ot kap (ne adj' Isten) a választó akaratából, akkor ő lesz a kormányfő, és punkt um. És ezt mindenkinek tudomásul kell vennie. Mert ez az ország akarata. Még egyszer mondom: Isten ne adja. Mint ahogy tudomásul kellett vennünk, hogy egy egykori ÁVH-s vezette az országot négy éven keresztül. Kinek ez, kinek az elfogadható. Nekem spec. egyik sem.
Hazaárulózás. Néha nekem is eldurran az agyam, és lehazaárulózom azokat, akik véleményem szerint sokat tettek kis hazánk ellen. Van belőlük bőven. De az ilyen jellegű érzelmi kitörésnek csak eshetőleges szerepe lehet. Ha eldurran az ember agya. És azt is jól meg kell válogatni, hogy hol durranjon el. (Nekem tegnap este itt durrant el, valamelyik topic-ban. De hát mi itt magunk között vagyunk...)
furcsa neved ellenere igazsagod van:)
Egyebkent en mint koltoi eszkozt hasznaltam a tulzast, hogy ramutassak az allitas meglehetosen egyoldalu beallitottsagara.
Az igazság csak egy szubjektív definiálhatatlan fogalom. Hülyeség lenne kijelenteni azt, hogy az egyik oldal igazmondó, becsületes, a másik korrupt és hazug. Ha a Miép szélsőjobb akkor én a szélsőbalon állok mégsem jelentek ki énsem ilyeneket. Meglehet egyébként, hogy hozzászólásaimnak azért célja a szalonképesség, mert az origó fórumról egyszer már kimoderáltak.
Ez így, hogy a ballib mindíg hozzárak az eseményekhez elég sarkított. Olvastam jópár Demokratát és mit mondjak csöpögött a gyűlölettől és az uszitástól, a másik oldal ellen. A Narancsban nem olvastam ilyen szélsőséges írásokat.