Most hogy jon ide Anderson? En Govensrol irtam! Govens egy nagy labdaigenyes jatekos. Ebbe a Falcoba nem ilyenre van szukseg.
Curryt jobban elfogadnam a vedekezese miatt is.
Ev elejen Gasper sem gondolta volna, hogy Beni ekkora szintet fog lepni iranyitoban. Egy klasszikus iranyitot akart es ezt Anderson szemelyeben velte felfedezni. A bl-ben ez mukodott is aztan jott a serules. Beni lepett a helyere es extrat hozott. Velemenyem szerint ott kellett volna lehet valtani mert ami szerepet utana szantak Andersonnak az mar nem neki valo.
Es hidd el nem eleg azt nezni, hogy dobal meccsenkent 30 pontokat. Teszi azt egy Szegedben ahol ra epul szinte minden. Itt tized annyi labdaja lenne es az a szerep nem fekudne neki.
Csak azt ne mond hogy nem lenne nekünk jobb Andersonnál?
A labdát már inkább Beni vagy Zozó visszi fel akkor is amikor Anderson van a pályán..
Kettes poszthoz meg rossz százalékkal dob..
Givenset betennéd nálunk 2-es dobónak szétszorná az ellenfelet,mert bőven jönne ki rá üres helyzet amit sokkal jobb százalékkal dobna..de ha kell betörne..
A legnagyobb benézésünk Anderson,de védjétek..,ha ő jól dobna-betörne a többieknek is sokkal nagyobb tere nyílna üres helyzetekre..
Így meg sokszor erőlködik mindenki egy támadásnál..
Zozónak sincsen annyi helye,mert tudnak rá többen figyelni..
..és nem a tegnapi meccs a legrosszabbha Andersonnak csak a két ember között zongorázni lehetett a különbséget..
És Evan is összeszedhetné magát..ezek tétmeccsek már!
Govens jo jatekos de nalunk kozel ilyen statot nem tudna felmutatni. Szegeden az osszes tamadas rajta keresztul tortenik itt lenne olyan, hogy labdat se kapna. Nem szabad jatekosokat csak a stat alapjan megitelni. A valogatottban se dobal 30 pontokat meg csinal 40 feletti VAL ertekeket. Neki az ilyen csapatok mint a Szeged a legjobb hely ahol szabadkezet kaphat es jatszhatja amit tud es amig birja.
Kovács Beni, lehet, hogy nem atletikus, mint Lake, viszont beveri a 3-ast amit Lake sohasem. Ma a tripla százalékunk nagyon gyenge volt meg kell hagyni, lehet pont tőle 1-2 tripla segített volna minket, de ha nem lépnek pályára a fiatalok akkor nem tudjuk meg. HAJRÁ FALCO!
A mai egyébként egy igazi PO meccs volt, ahol az esélytelenebb csapat az életéért küzdött és ehhez kapott egy kis játékvezetői segítséget. Emlekem sincs róla, hogy mikor láttam egymás után 2 támadásban támadó 3 másodpercet például. De a személyi hibák is teljesen mozogtak, nem volt konzekvens, nem lőttek be semmilyen határt. Például Anderson utolsó zicceret nem fújtak be, de előtte 3 hasonló helyzetből is fújást kapott a Szeged. Azt is éreztem, hogy mindig akkor akasztanak meg minket egy apró fújással, mikor el kapnánk egy jobb ritmust.
Ettol függetlenül gratulálok a Szegednek, Szrecsko és Govens is szép munkát végzett, de ha mi újra elővesszük a szombati játékunkat a párharc további részére, akkor nem lesz semmi probléma.
Szerintem nem ez a lényeg. Kovács Benedek 4-es poszton szállt volna be (tehát nem Lake helyén), akkor a másik három magasemberünk jobban eloszthatta volna a játékperceit. Barac ugye bőven megállja a helyét 5-ösben, hogy Kellert tehermentesítse.
Az biztos, 7 emberrel ez a menet meredek lesz. (Ha egyáltalán más már nem sérül le...)
Azt a feladatot, amit Lake végrehajtott az eddigi rotációban, azt szerintem Kovács Beni is simán megcsinálná. Vállalna egy 20 percet akkor a 3 magasemberünk fejenként 5-8 perccel többet tudna pihenni.
Igazad van!ma több embernek se ment szerintem pár percre (akár egy-egy percre negyedenként) be lehetett volna hozzni Kovácsot és Doktort is..de nem mi vagyunk az edzők.
Szerintem nem csak el lett fújva,hanem sokan mélyen tudásuk alatt játszottak...van ilyen,mert mindig mindenki nem lehet jó.
A Szeged szinte végig vezetett!!
Nálunk igazán ma senki nem volt vezér.
Talán Barac,Keller és Benke hozta amit várunk tőlük.
Zozónak ma nem ment van ilyen..Bruinsma is csak erőlködött,de ő meccsek(Pécsi meccs óta) nagyon nem találja a dobóformáját..
Beni is szerintem az első félidőben volt jó a másodikban sokat reklamált és sokszor hozták szar helyzezbe amikor 10 méterről kellett volna hármadt dobnia..
Azért a mindigo is hozta a formáját. A hang végig csúszott, az eredményjelzőn végig villogtak a számok, a faultokat megint nem mutatta. A képminőség értékelhetetlen volt. Ez a kommentátor meg mindig beleélvez a nadrágjába ha kikap a Falco. Mindezt egy bajnoki elődöntőben.
Két három nulla után lehet kissé nagyképűen estünk volna be a döntőre. Itthon nyerünk, aztán kiharcoljuk idegenben, a mai meccs a Szegednek történelmi volt, úgy is álltak hozzá.
3 faulttal van nekünk több, az a baj, hogy pont abban az ütemben fujtak amikor mi elkaptuk a ritmust. Jó példa erre a 2 támadó 3 másodperc egymas után.
Szeged szépen húzott egyet a védekezésén, kiváncsi leszek meddig bírják. Nálunk nincs meg a ritmus támadásban egyelőre, persze nem is lehet mindig olyan szinten játszani mint szombaton. Egyébként Zoli az ilyen gyenge első félidei játékai után mindig keményen oda szokott csapni a másodikban, nem
lepodnek meg ha az Ő vezetesevel nyernenk meg a második félidőt és a mérkőzést.