Miért ne védeném? Ez olyan mintha negatív doppingtesztekkel kijelentenéd valakiről, hogy doppingol. Amíg semmit nem tudsz a pontos sztoriról addig mégis mi alapján alkotsz véleményt?
Valaki ezt fordítsa le, mert ezek a fordítóprogramok valami eszméletlenül gyérek. Azért valami olyasmi lejött belőle, hogy Klödennel megbeszélték a dolgot, illetve, hogy Klöden és közte jó kapcsolat van, tehát nem ellene irányult.
Contador azt mondta, hogy támadott, aztán hátranézett, és látta, hogy Klödi leszakad, de akkor már késő volt. Nem hiszem, hogy le akarta szakítani a németet, persze most azért kijön, hogy sokan nem feltétlenül Armstrong mellett álltak ki a verseny elején sem, hanem inkább Contadort utálják, és ezért tudatlanul minden logikát nélkülözve mondanak rá mindent.
Jólvan nem mondott éppenséggel rossz dolgokat Lance, csak elmondta az ő véleményét. Ebben igaza van fölöslegesen támadott Contador neki kellett volna lassítania Schleckkéket, de nem nagyon tette eztet mert támadott és ezzel még Klödit is leszakította, de mondjuk ő ugy is leszakatt volna egy idő után.
Egyébként az jutott még eszembe, hogy talán Contadornak is lehet, hogy jót tenne, mert lehet, hogy a médián keresztül voltak állítólagos problémák, de mégiscsak ő volt az, aki hozzásegítette Contadort mindhárom GT győzelemhez. A másik, hogy eddig talán Levi volt az egyetlen aki twitteren keresztül értelmesen szólt hozzá ehhez az egész Klödenes szituációhoz.
Nem feladata, de megérdemli Klöden, hogy valami neki is jusson. Ha meg nem érdekelte volna Contadort, akkor most menne a duma, hogy de szemét, mert nem segít neki. Úgy látom, az a helyzet, ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, az a baj.
Én is kételkedtem az 1,2,3-ban, mert szerintem nem reális, de azért szép lett volna.
Nem tudom ki által lett lebecsülve a Saxo, de hogy nagyon erősek, az tudható volt.
Az, hogy véleménykülönbség van szerintem nem baj, mindenki másképp látja kicsit a dolgokat.
Csak ismételni tudom magam, Albertonak nem feladata Klöden védelme.
Egyébként megvallom őszintén, amúgy se tetszett ez az 1-2-3 jósolgatás. Két okból. Először is a Giro előtt is volt egy csomó olyan vélemény miszerint az Astana szana meg szét ver mindenkit, ami nem igazán jött be.
Aztán a Tourra mintha mi se történt volna, megint a hurráoptimista jóslatok. Ennyire nem jó dolog lebecsülni az ellenfelet. A Saxot sokan semmire sem tartották jónak a Tour előtt, és tessék, hét emberel képesek voltak leszedni az Astana szupersegítőit Contadorról, szerencsére Contador elég erős volt.
magáért versenyez nem Klödiért vagy Armstrongért. Attól h vki felveszi a sárga trikót azt jelenti h nem támadhat? Én Klödit sajnálom ő jött ki rosszul ebből a dologból de nehogy már Contador legyen a felelős.
Érdekes, te azt mondod, magát sodorta veszélybe, 1-2 ember azt, hogy Klödent.
Nagy a széthúzás e tekintetben is. Nincs összhang a fórumozók között, 1-2 kivételtől eltekintve.
Kötve hiszem, hogy az volt a célja, hogy hárman meglépnek a tesókkal. Így alakult. Klöden beállt a végére, ha nem áll be, akkor nem ez történik. Ha nem indul meg Contador, akkor vagy megindul a két tesó (ami sanszos) vagy beérnek 4-en.
Amúgy nem értem. Nem beszélnek szakasz után, hogy mi hogy volt? Azt mondja nem érti, miért? Hát kérdezze meg. Ez olyan, mintha egy másik csapatba lenne. Meg ezek az összehasonlítgatások, jó célt nem szolgálnak, az biztos.
mert hogy ő anno utasításra hagyta ott Herast vagy Landist. :-)
Márpedig versenyen Armstrong mindig az csinálta, amit Johan mondott neki. Max. megbeszélték mi legyen, de konszenzus nélkül soha nem ment egy centit se.
Azt, hogy a Romme-on nehézségei voltak. Meg azt, hogy ő se tudja miért támadott Contador mikor négyen voltak elől. Aztán még papolt egy kicsit a csapatutasítás betartásáról, mert hogy ő anno utasításra hagyta ott Herast vagy Landist. :-)