Keresés

Részletes keresés

medve talp Creative Commons License 2017.02.01 -1 0 6529

lekéstél, San Francisco mar beperelte az illegális migránsok miatt (vagyis hogy nem kapnak állami támogatást ha nem működnek együtt a hatóságokkal és bujtatják őket)

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (6524)
medve talp Creative Commons License 2017.02.01 -1 0 6528

Csak annyit tennék hozzá, hogy tegnap elött este a CNN bejelentette, hogy Trump 218 millió muszlimot tiltott ki az USA-ból.

Majdnem igaz, alább összeszámoltam hogy 205 millió. Persze PR.

A mostani index cikkben meg benne van hogy mar azt hazudjak (persze csak sunyi csúsztatás) hogy a kitiltottak :

• A Trump rendeletét ízekre szedő nyilatkozat szerint a beutazási korlátozás elidegeníti a szövetségeseket és árt a gazdaságnak. A megjelentetése előtt többek által közösen szerkesztett dokumentum emlékeztet rá, hogy az országban évi 250 milliárd dollárt költő külföldi utazók több mint egymillió embernek adnak munkát. A memorandum alternatívákat is felvázol, például egyes nemzetek polgárainak szigorúbb átvilágítását.

Ja, mert pont a kitiltott országok menekültjei, lakosai híresek arról hogy az USA-ban turistáskodnak es költenek :-)

Aaaa dehogy a kanada, európaiak, japan... egy muszlim orszag sinsca  top20-ben sem!  De most hirtelen yemen, Sudan es tarsai adnak munkat az usa turizmusnak :-).

Előzmény: Törölt nick (6523)
medve talp Creative Commons License 2017.02.01 -1 0 6527

Mennyire tudatlan vagy :) A teljes eugenikai (genetikailag nem tökéletes emberek selejtezése) program amerikai eredetű,

ha hallgattál volna bölcs maradtál volna és nem hülye. 

1, ANGOL eredetű az modern változata (régi meg ugye már Spartaban meg volt) és nem máshoz mint DARWIN unokatestvérehez köthető, még a nevet is ő adta!

2, Kennedy testvére nem az usa rendszert hanem a HITLERI MÓDSZERT DICSÉRTE!

Előzmény: Franky27 (6520)
besodróm Creative Commons License 2017.02.01 -2 1 6526

Törölt nick Creative Commons License 2017.02.01 0 0 6525

Az érdekessége a dolognak, hogy az USA-ban az ilyen fajta "suing" nem jelent sokat. Mindenki perelhet mindenkit. Annyi, hogy a bíróság dönti el a vitát, amit aztán lehet fellebezni, elhúzni egészen a Legfelsö Bíróságig. Mire ott eldöntik - ha egyáltalán foglalkoznak vele - Trump 4 éve lejár. A szomorú része a dolognak, hogy adófizetök pénzén csinálják. De jobb mint löni.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (6524)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2017.02.01 0 0 6524

Washington state's attorney general declared on Monday that he was suing President Donald Trump over his temporary ban on immigration from seven countries with majority-Muslim populations, making it the first state to announce a legal action against the Trump administration over one of its policies.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/washington-donald-trump-muslim-ban-sue-first-state-lawsuit-middle-east-refugees-syrai-iran-iraq-a7554546.html

kezdődik... DDDDDDDDDDD

Törölt nick Creative Commons License 2017.01.31 0 1 6523

Csak annyit tennék hozzá, hogy tegnap elött este a CNN bejelentette, hogy Trump 218 millió muszlimot tiltott ki az USA-ból.

Milyen kár. :)

Gratulálunk CNN.

Washington (CNN)With just a few quick strokes of the pen, President Donald Trump on Friday banned -- temporarily, for now -- roughly 218 million people from entering the United States.

http://www.cnn.com/2017/01/27/politics/donald-trump-refugees-executive-order/

Előzmény: medve talp (6504)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6522

Nem a ruha teszi az embert, s messziröl jött ember azt mond amit akar.

Deputy Assistant

Ugye van a secretary, azaz a miniszter.

Aztán van az assistant secretary, azaz a miniszter helyettes.

Aztán vannak a közlegények, azaz a deputik. Pl, egy sheriff deputy. Seriff, de mégsem az.

S aztán jön a deputy csicskása az assistant.

Na szaladj fiam, hozz egy doboz gyufát.

Előzmény: herwest (6519)
Isaac Naylon Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6521
Franky27 Creative Commons License 2017.01.31 0 1 6520

Mennyire tudatlan vagy :) A teljes eugenikai (genetikailag nem tökéletes emberek selejtezése) program amerikai eredetű, a németek csak jóval később vették át. Az USA-ban az 50-es évekig érvényben is maradtak ilyen törvények.

Előzmény: medve talp (6503)
herwest Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6519
toloba Creative Commons License 2017.01.31 -1 0 6516

Hallgat a nyavalya!

Mostanáig dolgoztam és most meg megyek nyakat mosni, oszt lefexem...odáig jutottam el tegnap jobboskákkal, hogy elvileg van egy lista amit Obama csinált, de vitapartnerem nem tudta azt prezentálni, ellenben idéztem neki a naggggyyyon hiteles Magyar Időket, ami hasonlóan a világ összes híradójához, internetes és nem internetes újságjához, lehozta azt a hét országnevet, melyre Trump hozta a rendeletet. Ekkor a jobboskák leléceltek, mert vagy a cimborájuk lett volna hazug, vagy a Magyar Idők és ugye ilyen blamát nem engedhetnek maguknak a mindig igazuk van és bődületes egoju fidesznyikek...

Lényeg, tök mindegy, ha van lista ki állította össze, fontosabb és a lényeg, hogy Trump alkotta meg a rendeletet....Obama nem jáccik sztem....

Jóccak!

Előzmény: medve talp (6493)
wattercsónte! Creative Commons License 2017.01.31 -2 0 6515

az USA 45. elnöke kisvártatva feledésbe merül, de a fodrásza bevonul a művészettörténetbe....

Isaac Naylon Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6514

Az EU Bizottság elnökét adó ország helyzetével foglalkozok csak. Vagy te annyira jelentéktelennek tartod őket ?

Előzmény: Törölt nick (6512)
baculum Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6513

ennek vége, csak a lendület viszi :-)))

Előzmény: Isaac Naylon (6511)
baculum Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6510

hol az agyturkász?

:-DDDD

baculum Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6509

hozzá ment... hozzám .-.. ment :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az apjához :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baculum Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6508

nem tudtam :-))))

De Kennedy már nem faktor, mivel kibaszta Trump a sleppjével együtt :-))).

.... :-))))))))))) a :-))))))   párttitkár :-) lánya tartotta :-DDDDDDDDDDDDD

a BIBLIÁT :-DDDDDDDDD  amikor Trump :-.DDDDDDD inagurált :-)

Előzmény: medve talp (6503)
medve talp Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6507

mondj az állandó ... DDDDDDDDDDDDD  mert ugye azt hiszi ... DDDDDDDDDDDDD

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (6506)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6506

villogó effektetket nem tudsz?

azzal lenne az igazi... DDDDDDDDD

Előzmény: medve talp (6505)
medve talp Creative Commons License 2017.01.31 -1 0 6505

Feltehetőleg Orbán is ki van tiltva, csak nem derül ki mert meg sem próbálja.

Az mindegy lenne de Orbánék elintézik, hogy a magyarokat is kitiltsák mint kollaboránsok!

Donald Trump amerikai elnök páratlanul keményvonalas rendelete, amely hét ország – Irak, Irán, Jemen, Líbia, Szíria, Szomália, Szudán – állampolgárának tiltja meg a beutazást az Egyesült Államokba, és az újabb vízumok kiadását.

Előzmény: bloody rain (6393)
medve talp Creative Commons License 2017.01.31 -1 0 6504

maszatolhatod ahogy akarod

1,  a LISTA OBAMÁJE! Trump nem rakott hozzá senkit.

2,   Azt is maszatolhatod mint a CNN is hogy ez muszlimok ellen jött. Alább azt is beraktam hogy mi az muszlim országok népesség listája. A kitiltottak együtt vannak annyian mint a legnagyobb muszlim állam egyedül, a tobi allam (muszlimok donto tobbsege) ellen semmi.

3,   Menekültek be nem fogadása? Obama a most  nagy vérzőszívű se fogadott be sokat, nem is emelte a Bush alatti szintet.

Ennyit a nagy kamu aggódásról.

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (6501)
medve talp Creative Commons License 2017.01.31 -1 0 6503

Kiderült Trump apósa  Jugoszlav Kommunista Párt tagja volt.

Na Es? Kennedy testvére meg NÁCI szimpatizáns!

older brother Joe Jr. appeared to dote on Rosemary, but during a post-­Harvard trip to Germany in 1934, he showed little sympathy for others with disabilities. In a chilling letter to his father, he praised Hitler’s sterilization policy as “a great thing” that “will do away with many of the disgusting specimens of men.”

Előzmény: baculum (6495)
baculum Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6502

Beszélni magyar?

:-)

Előzmény: medve talp (6499)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6501

drága virágszálam, én adtam egy linket egy cikkre, amiben tételesen cáfolják, hogy miért nem ugyanaz a kettő

ha elolvasod jó, ha nem olvasod el, úgy is jó

ha tovább nyomatod a színes-szagos-boldos izéidet jó, ha nem, úgy is jó

azt csinálsz, amit akarsz, de én nem vagyok partner egy de igen - de nem jellegű végtelenített meccshez, ehhez én túlontúl veterán troll vagyok, ehhez keress valami más partnert magadnak, rám ne számíts

Előzmény: medve talp (6493)
baculum Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6500

Te is tudod, hogy egy k. Nagy tükör :-).

Akkor is ha lehet érvelni, hogy ez bem úgy van, mert szabad akarat, meg önalló személy Melania:-)

Stb.

... :-)...

Előzmény: nemezis 2 (6496)
medve talp Creative Commons License 2017.01.31 -1 0 6499

előzmény linket tényleg ilyen nehéz itt megtanulni???

Előzmény: nemezis 2 (6494)
nemezis 2 Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6498

Vergődnek a liberálisok.

Előzmény: baculum (6497)
baculum Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6497

Most nem egyértelmű, hogy a Trumpli blöfföl és szervezte a feminista leharató kampányt, vagy tényleg a US szintnek :-) megfelelő kamu személy, vagy egszerűen kamu, vagy csak terelés, stb.

Egy színjáték, az biztos, az egész, de még nem látható ki rendező :-)

Előzmény: nemezis 2 (6496)
nemezis 2 Creative Commons License 2017.01.31 0 0 6496

Nem az vette feleségül......:)))

Előzmény: baculum (6495)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!