"Amit a klingon ée vulkáni hiányomról írtam azt meg úgy értettem, hogy ugye Kirk mellett is ott volt Spock, Pickard mellett Worf, Janeway mellett Tuvok és B'ellana, Sisko mellett...?
"
Dax, Odo, Kira... szegénynek van elég baja velük ^______^.
Egyébként lesz Worf is, meg később beugrik Tuvok egy részre (ez csak kicsi spoiler nem kell ugrálni!).
Maquis rész TNGben is volt, azt itt találták ki (lesz is még bőven) nem a VOYban. Ro zászlós (akkor már hadnagy) is ott lépett ki.
Pedig én kedveltem ^_^.
Itt nem A Sliders a lényeg, hanem az a TOS rész, aminek a címe Mirror, Mirror, amiben elösszőr kerülnek Kirkék a tüköruniverzumba.
Nem tudom ki játszott az Elite Forcszal, abban is voltak pl a tüköruniverzumból jött emberek. Akkor még létezett a Földi szövetség, és Kirkék matt bomlott fel.. bla..bla..
Na, azért szónemvolt itt fejleharapásokról (bár a kukackettőn most épp vámpirok aratnak :)), csupán arra utalnék, hogy a Treksorozatok minimális mértékben fedik át egymást, pl. a DS9 pilotjában is csupán Picard-ot láthattuk, senki mást az Enterprise-D legénységéből. A VOY pilotjában is csupán Quark tünt fel fél perc erejéig. A másik dolog, hogy a Voyager és a Maquis-csapat már el is tünt, vagy épp most tünik el a Vadvidéken (A Voyager a második DS9 harmadik évadjában indult).
Mint ahogy volt bajorinak álcázott kardassziai is...:) Tegnapi részben láthattuk hogy "terránoknak" is álcázták magukat a kardik!:)
A tegnapelőtti résszel kapcsolatban, meg jól érzem, hogy a Sliders c. sorozat később indult mint hogy ez a DS9 rész lement?
Jól van na!
Azért nem kell mindjárt leharapni az ember fejét mert nem látta az összes ST sorozatot!
Nekem igenis a Voy volt az első igazi ST. Ez persze köszönhető a magyar tv-knek is, eddig szinte csak ezt vetítették le magyarul. Na jó kivétel a Tv3. Azokat is láttam, de már nem elég intenzív az élmény.
Szóval, a Maquis kapcsán nekem igenis a Voy jutott eszembe, mégha tudtam is , hogy időben nem esik egybe a két dolog. A Voy szereplőinek felbukkanását meg igazábó csak tudat alatt akartam. Tudom, hogy ezek még a kezdetek.
Amit a klingon ée vulkáni hiányomról írtam azt meg úgy értettem, hogy ugye Kirk mellett is ott volt Spock, Pickard mellett Worf, Janeway mellett Tuvok és B'ellana, Sisko mellett...?
>>Nem is tudom, én egy kicsit csalódott vagyok. Végig azt vártam, hogy a dupla Maquis rész alatt végre megjelenik valahol Chakotey vagy Paris.
De nem. :(
Hehehehehe :))))))))))))))))
Esetleg nem abból kellene kiindulni, hogy a VOY köré épült fel a többi Star Trek sorozat :)))
Már még jelentek volna meg? Még ki sem voltak találva (a karakterük mármint :)), meg osztán a Maquis még igen kezdeti állapotban van, imho a tagok jórésze látható volt....
A csillagflottában össz egy klingon van, Worf... Vulkániak meg kellenek a francnak. ;)
Nem is tudom, én egy kicsit csalódott vagyok. Végig azt vártam, hogy a dupla Maquis rész alatt végre megjelenik valahol Chakotey vagy Paris.
De nem. :(
Egyébként be kell hogy valljam egyre jobban tetszik a DS9. Bonyolódik a történet... :)
Még az tűnt fel, hogy az állomáson a Csillagflotta soraiban nincs egy vulkáni vagy klingon tiszt sem. Eddig minden ST-ben volt valamelyikből legalább mutatóban. Itt csak átutazóban találozni velük. Érdekes.
Oké, oké még mielőtt letorkollnátok persze itt van trill, bajori meg alakváltó ami meg eddig sehol máshol... :)
Amercian History X -et neztem elobb.. feltunt benne a nevelotist.... benjamin sisko, es a fiuk huga/novere, akit pedig VOY -ban lathattunk mint KES -t... ;)