Keresés

Részletes keresés

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 429

Nagyon egyetértünk! Már akartam ezt írni én is, csak nem tudtam, melyik topicba, de jó helyen van ez szerintem itt is. :-) Lisa micsoda nő basszus! :-O Ezt most mindenféle leszbikus felhang nélkül mondom, de tényleg úgy van, ahogy mondod, amint meglenik, onnantól kezdve uralja a képernyőt, mert olyan kisugárzása van annak a nőnek, hogy csak egy szó jut eszembe róla: WOW. Tényleg nagyon karizmatikus. Abszolúte lejátszott mindenkit, Nelle, Ling, de még Ally is haloványnak tűntek mellette. És Mark szegény, hogy nézte! :-(( Hát komolyan, nekem a szívem szakadt meg miatta. Annyira groteszk ez a szál egyébként, mert az az igazság, hogy Marknak ő lenne az igazi, ha nem lenne az a kis "apróság"... :-)(  <--ez itt egy egyik szemem sír-a másik meg nevet szmájli.

Amikor Mark a bíróságon arról beszélt, hogy Cudy milyen csodálatos NŐ, hát szinte megkönnyeztem. Édes ez a pasi nagyon, és szegény a végén milyen szomorú volt. A vécés jelenet meg tök jó volt, érződött ahogy vibrált feszültség a levegőben, úgy drukkoltam, hogy essenek már egymásnak, de sajnos nem, a francba! Richardnak meg hatalmas virtuális cupp az esküvőért, tök aranyos volt, "megcsókolhatom a menyasszonyt?" :-) Ez is miylen már, hogy Richard is be van indulva rá, mint nőre, de a bigottsága miatt meg rosszul is van tőle ugyanakkor... :-)

Ja, és tök gáz, hogy még nem találtam normális Ally screencapes oldalt, pedig szívesen levadásznák pár képet Cuddyról az Allyben. Esetleg Te tudsz iylen lelőhelyet?

RDJ nem végleg lép le, azt tudom, de azt nem, hogy akkor mi a fenének kellett ez az elmegyek, de visszajövök közjáték? Biztos elvonóra kellett neki mennie. De hogy már megint mennyire szenvedélytelenek voltak...amikor a kisgyerek azt mondta, hogy "most felhúzom az ablakot, hogy smárolhassatok", akkor gondoltam, hogy bazzeg, azt húzhatod öcsisajt, de minek, mert úgysem fognak. és igazam is lett. Komoylan rossz nézni, hogy ezt a sótlan kapcsolatot akarják ilyen húdenagy szenvedélynek beállítani. Egyébként tetszik nagyon a Chances are, a dal, amit a sztori szerint Larry írt Allynek, szeretem RDJ hangját, mindjárt meg is hallgatom.

Előzmény: Lupin's fairy (428)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 428

Candy! Láttad az Allyt megint volt benne Cuddy és annyira jó volt, sztem az összes nőcit a háttérbe szorította, főleg az esküvői jelenetben és szegény Mark milyen arcokat vágott! Látszott rajta, hogy szinte sajnálja,hogy nem meleg, mert akkor övé lehetne a nő, akit szeret:)))

RDJ meg úgy tűnik lelépett, bár ez a szál már megint kissé átgondolatlannak tűnt miért éppen most tör ki rajta ilyen hévvel az apai érzés?

Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 427
Ezek már ilyen előrelátó figurák... No bot... :PP *remélem nem fogja megutálni a nyalókát :DDD*
Előzmény: Desperate HOUSEwife (426)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 426

Igen, a nyalóka király, de paint-tel lehet ám rajzolni botot is... ;-)

Habár...lehet, hogy szeptembertől fölösleges lesz...

Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (425)
Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 425
Jaja, én voltam... :DD
NEM VOLT BOT!! *felháborító*
ezért raktam nyalókát a kezébe... :DDDD *legalább legyen mán valami tipikus!! :PP*
Előzmény: Desperate HOUSEwife (424)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 424
Te alkottad őket? Nagyon édesek, csak a Doki kezőből hiányzik a BOT! Amúgy ezekben a SP figurákban mindig Foreman a leghitelesebb... :-)
Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (414)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 423

:-DDDDDDDD

Vázz, erről most eszembe jut a fanfic, amit tegnap olvastam....ugyanis végre találtam egy nagyon jót, nagyon naughty (explicit NC-17 volt a besorolása), gyakorlatilag arról szól, hogy szexelnek az összes elképzelhető helyen, ami csak embernek eszébe juthat, és még nincs vége, még folytatni fogják az írók! :-) Persze a Corvette-ben, Cuddy asztalán, a kórházban a tetőn (!), de nem lövöm le az összes poént, mert ha akarjátok, elküldöm Nektek e-mailben, nagyon izzasztó kis fanfiction, ez az, amiben a bilincsek is előkerülnek! :-)

Wilson doki irodája, ez nem is rossz ötlet, azt hiszem, ezt meg kéne írni... ;-) És a LIFT! Valóban az a lift is annyira adja magát... ;-))

Előzmény: Greg's privet B (407)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 422
Ez jó!!! :-) Én ugyan sosem játszottam Sims-szel, de tudom, miről van szó, mert már láttam, ahogy mások játszották. Na, ez de hülyén hangzott...mindegy, lényeg, hogy tudom, miről van szó, ügyi vagy, jók lettek a figurák, Házdoki, ahogy a zongorájáról álmodozik... :-D Cuddynak meg még legyen mélyebb a dekoltázsa, és akkor hitelesebb lesz! :-D De egyébként teljesen felismerhetők...de várj, még nincs nekik HÁZuk?
Előzmény: Csillagkutya (393)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 421

4man meg szerintem legyen inkább FARKANY, az jobban hangzik (fekaakinekrettenetesenkiszívtákanyakát)

*fennhangon röhög*

:-DDDDD

Egyébként azt akartam még mondani, de látom, már némileg elkéstem vele, hogy ha arra keresel rá, hogy House/Wilson, akkor érhetnek kellemetlen meglepetések... :-) de lehet, hogy van valami aranyos fanfvideo is, ami csak a soriból van összevágva, és a barátságukról szól, mindenféle homo fennhang nélkül, egy olyat én is szívesen megnéznék.

Nekem Wilsonról mindig Madonna Jimmy Jimmy című száma jut eszembe, az akkora LOL alapból is, úgy meg főleg, hogy hozzá kapcsolom... :-D

Előzmény: Kymry (388)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 420
Ezek a nevek.... :-DDDD MegaLOL mindegyik! Éljenek a magyar nyelv szépségei! Foreman nálam már csak Előember tükörfordításban... :-P
Előzmény: FeanorB (380)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 419

Hát igen, az hüpp hüpp. :-(

Én ma a Forevert néztem újra, ebben van, hogy Chase a koraszülöttintenzíven dolgozik, és nagyon kivan...és most menthetetlenül elbőgtem magam, azon, amikor a halott kisbaba fölött imádkozott. :-((( Annyira szép az a jelenet.

Csésze most már végérvényesen lávláv nálam is!!!

A Doki meg továbbra is egy zseni. :-) Még mindig fennhangon röhögök azon, ahogy nyomon követi Cuddy ciklusát, és mindezt még a képébe is dörgöli! Utána meg megkérdezi, hogy mikor vacsoráznak együtt. :-DD CSÚCS ez a pasi, de hát ez nem új.

Szegény Wilsonnak meg az L World felvétel marad... :-) Annyira édes ő is ebben a részben, ahogy szomorú biciszemekkel megkérdezi a Dokit, hogy "na, felvetted az L World-öt?" :-)

Ja, és végre én is megnéztem a Lisás videót a hivatalos Háuz oldalon, hát ez a nő se normális, az már biztos, de nagyon bírom! A kis perverz szexéhes dög! :-D

Előzmény: Greg's privet B (379)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.26 0 0 418
Ez egy olyan gyönyörűen felívelt labda volt, hogy le kellett rá csapni, :)))))
Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (416)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.26 0 0 417
Mármint arra gondolsz, amikor először mászik csótány Cuddy fülébe??? Az tényleg woohoooo, :))))))).
Előzmény: Csillagkutya (393)
Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 416
Bázz!! :DDDDDD
*jöttazihletmi?*
Előzmény: Törölt nick (415)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.26 0 0 415

Ezt a költőiséget most nem tudom magamba folytani ...:

Doctor House has a mouse,

who lives in House' mouth. :)))))))))))))

Előzmény: Kymry (413)
Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 414
Hát, a linkeket nem találom... :SS
Az egyiknek az volt a címében, h Cameron's facts about sex, a másiknak meg...ööö: Could an eight-year old do this...de ez nem 100%. Megpróbálom megkeresni, de ez a hülye Opera le se jácca a videókat, mer kéne neki vmi flash player... Letöltöttem az installját, és nem indul el... Grrr!!!

Kárpótlásul:
*hülyegyerek feltéved a South Park honlapjára, aztán beszabadul a Paint-be... :DDD*

Kymry Creative Commons License 2006.07.26 0 0 413
Háznak nincs háza;-P Doctor House doesn't have a little house:)))
Előzmény: Csillagkutya (408)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.26 0 0 412

Izé.. padlóján! :DDDD Földjén.. bahhh!

na megyek lehűtőm magam :DDDDDDDDDD

Előzmény: Csillagkutya (411)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.26 0 0 411
House-Cuddy-Wilson-Cam négyes :DDDDDDD Cam köpenyén, Wilson irodájának a földjén, Cuddy billincseivel, House botjával... :DDDDD
Előzmény: Greg's privet B (407)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.26 0 0 410
Houseról álmodna, de a szomszédban fekszik ő is, és a végén még meglátná, ha róla álmodik :D Marad a mackó, amiért House majd cikizi is :DD
Előzmény: Kymry (402)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.26 0 0 409

Azt nem mondtam, h nem érdekes, csak Housenál leragadtam :DDDD

Előzmény: miss granger (401)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.26 0 0 408

Igen, már a születendő gyerekre gondol :DDDD

Most otthagytam őket a füvön feküdni, még házuk sincs :DDDD jajj de izgi lesz :D

Greg's privet B Creative Commons License 2006.07.26 0 0 407

.. meg a padlón, a laborban, meg Camera köpenyén és Wilson cuki kis irodájában....+ a liftben...

:-D

Előzmény: FeanorB (406)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.26 0 0 406

ványadt egérszürke....bazzz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sztem Kád a gyerekről álmodozik...amit majd Háuzzal csinálnak, a zongorán!!!!!!

Előzmény: miss granger (403)
miss granger Creative Commons License 2006.07.26 0 0 405
Candy, itt a két kép, amit ígértem, és akkor a linkeket is minnyá megkeresem...

Ez a pasi annyira kész... :DDD *láááávláv*

miss granger Creative Commons License 2006.07.26 0 0 404
ványadt egérkémnek... :DDD LOOOL
Előzmény: Kymry (402)
miss granger Creative Commons License 2006.07.26 0 0 403
"ványadt egérszürkét nem lehet használni"

Vazz, ezen röhögök már vagy fél perce!! De csak halkan lehet, mert a húgom még alszik...

*halkan röhög - halkan fullad meg* :DDDD
Előzmény: Csillagkutya (396)
Kymry Creative Commons License 2006.07.26 0 0 402
És Cuddy "dugjon már meg valaki" pózban és nézéssel miért pont játékmaciról álmodik?;-P vagy csak "mackóm"-nak szólítja Házdokit. Miért nem inkább egérkémnek?:)
Előzmény: Csillagkutya (397)
miss granger Creative Commons License 2006.07.26 0 0 401
Ezt meg ne halljam mégegyszer!! :PPP
Foreman igenis érdekes és egy csomó jó kis filmben jáccott!! *megsértődőtt, szippszipp* :DDD
Előzmény: Csillagkutya (387)
Greg's privet B Creative Commons License 2006.07.26 0 0 400
Igen? Majd körülnézek- de szeretem CSK találmányait, amiket nekem készít..:))))))
Előzmény: Kymry (399)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!