Keresés

Részletes keresés

_Espada Creative Commons License 2021.06.25 -1 22 3352

+1

Gyűlöletkampány utat tör magának.

Aki szívárványos, az már nem számít magyarnak.

Szerinte.

Szerintem pedig ember az ember, a magyar az magyar, hovatartozásátől/szexuális orientációtól függetlenül, ha nem reklámozni akarja.

Előzmény: Vulcan0 (3350)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.06.25 -23 0 3351

+1!!!

Amúgy az én álomcsoportom így nézne ki(nem azt vettem alapul, hogy mi lenne a legegyszerűbb, hanem ha lehetséges hova követném a csapatot és kiket néznék az Arénában is!):

AEK Athén

Besiktas

Falco

Unicaja Malaga

(Treviso ha bejut, Nymburk, Ludwigsburg, Bamberg, Jerusalem, Burgos, Tenerife, Paok is teljesen jók lennének az én szemszögemből!)

Csak a Novgorod ne! 

Ja és a 8db mínusz lájkra inkább nem írok semmit, mert eddig sem érdekeltek a lájkok, csak megakadt most rajt a szemem!🤮

Előzmény: Withoutshadow (3349)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.06.25 -1 23 3350

Szerintem itt inkább ne politizáljunk. Csak magyarkodásból pedig nem fogunk tovább jutni. Ahhoz olyan játékosok kellenek, akik küzdenek a végsőkig, tartozzanak akádmelyik rasszhoz és legyen akármilyen a szexuális preferenciájuk is. Ha majd egy "szivárványos" játékos segít a továbbjutásban akkor őt is ugyanúgy kedvelni fogom, mint bárki mást. Nem is értem, minek kellett ezt most felhoznod... 

Előzmény: Withoutshadow (3349)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.06.25 -26 5 3349

Idén még nehezebb lesz továbbjutni úgy néz ki.

De ezért fog sikerülni, mert magyarok vagyunk...nem szivárvá...khm.

Előzmény: Jagerman* (3348)
Jagerman* Creative Commons License 2021.06.25 0 7 3348

Ma teljesen átvariáltak mindent a BL kapcsán. Elég sok érdekesség van. A Zaragoza idén például nem fog indulni a sorozatban Mondjuk ők a spanyol bajnokságban nagyon harmatosan szerepeltek és először szabadkártyásnak, majd selejtezős csapatnak tüntették fel őket. Ezt követően el tudom képzelni, hogy a Zaragoza nem vállalta a selejtezős indulást. Egy másik spanyol csapat az Unicaja Malaga elméletileg meghívott csapat, kérdés, hogy őket melyik kalapba sorolják be. Pontszámuk nincsen, így eleve az utolsó kalapba kellene őket tenni, viszont a játékerejük alapján jöhetnének előbbre igen ám, de pl. a Baxi Manresa a 19. pontjával még éppen 3. kalapos viszont a bajnokságban ők megelőzték pl. a Malagát. Lehet, hogy ők ezt nem vállalták.

Amiről már volt szó, hogy idén is 4-es csoportok lesznek. Nekem abból ez következik, hogy a 32 csapatot 4 kalapba fogják besorolni. A FALCO majdnem bizonyosan a 3. kalap legelején lesz besorolva, de nagyon szerencsés alakulás folytán még a 2. kalapba történő besorolás sem elképzelhetetlen, de erre én most kb. 20%-os sanszot adnék csak. Vastaggal a fixen csoportkörben induló csapatokat írom, balról jobbra erősorrendben feltüntetve. Dőlt betűvel a kvalira kényszerülő csapatokat jelzem.

Nézzük a kalapokat, ha 4 kalapban helyezik el majd a csapatokat a sorsolás előtt:

Első kalap:

Tenerife, AEK Athén, San Pablo Burgos, Nizny Novgorod, ERA Nymburk, Brose Bamberg (német), Hapoel Jerusalem, SIG Strasbourg

Érdekesség, hogy a Bambergnek selejteznie kell, mert az automatikus német indulóhelyeket a Ludwigsburg és az Oldenburg a jobb német bajnoki helyezésének köszönhetően elvitte előle. Ha bejut a Bamberg, akkor biztosan első kalapos lesz, ha viszont nem akkor tolódik a mezőny. A Bambergnek játékereje alapján be kell jutnia  a selejtezőből.

Én innen a Tenerife, vagy a Nymburk csapatának örülnék a legjobban, de egy AEK Athén elleni páros meccs is igen szépen szólna. A Novgorodot nagyon  nem szeretném és egy jeruzsálemi zarándokútnak sem örülnék annyira. A Nymburk tökéletes lenne szurkolói szempontból, hiszen Prága minden szempontból jó opció, közel van, ha lehet menni, utazni, akkor szurkolói szempontból tökéletes választás. Szóval innen nekem a Nymburk lenne a leginkább kívánt csapat.

Második kalap:

Hapoel Holon, JDA Dijon, Filou Oostende, Dinamo Sassari, Besiktas, Pinar Karsiyaka, Happy Casa Brindisi, PAOK Szaloniki

A Dijon holnap kora délután francia bajnoki döntőt játszik, de úgy tűnik, hogy az eredménytől függetlenül ő a BL indulást premizálja, ezért én is azzal számolok, hogy ők itt fognak indulni. A kupamúlt miatt egy Oostende, esetleg egy Sassari vagy egy Besiktas pikáns lehet, illetve a balhé miatt a Brindisi is elég harcos mérkőzéseket eredményezhetne. A Dijon esetén ismét egy francia TOP csapat jöhetne Szombathelyre. Kíváncsi lennék, hogy egy izraeli dobogós csapat ellen mire mennénk, de ha kívánni kellene innen, akkor én egy jó PAOK Szalonikit kérnék. Velük kapcsolatban abszolút pozitívak az érzéseim. Oda-vissza vertük őket az első BL idényünkben, ráadásul Szaloniki is viszonylag elérhető távolságban van és nagyon jó a klímája a városnak.

Harmadik kalap:

Peristeri (görög), FALCO-Vulcano Energia KC Szombathely, VEF Riga, Igokea, TOFAS Bursa, Le Mans, Baxi Manresa, Bakken Bears (dán)

A harmadik kalapban lévő csapatok helye már nem minden esetben fix, ez jól látható. Itt kaphat helyt a görög Peristeri, ha bejut a sorozatba, illetve, ha bejut a selejtezőből, akkor még 2. kalapos is lehet a német Bamberg kiesése esetén, illetve, ha a Malaga csapatát nem sorolják 1-2. kalapba. Én egyébként a 3. kalap végére tenném a Malagát, a Manresa mögé. A Le Mans csapatán van a legnagyobb sansza, hogy bejusson a főtáblára, a Peristerinél kisebb esélyt érzek és a Bakken csapatának adnám a legkisebb sanszot. Persze mindegyikük bejuthat, de a rangsor nálam ez.

Negyedik kalap:

Ludwigsburg, Rytas, Darüssafak Tekfen, Galatasaray, Unicaja Malaga, Lavrio, Oldenburg, Stal Ostrow Wielkopolski

Ebből az utolsó kalapból szerintem a Ludwigsburg jó eséllyel átkerül a harmadik kalapba. Ha a távolságot nézem, akkor a Ludwigsburg jó választás lenne, de a lenegyel Ostrow Wielkopolski is elérhető, ráadásul ott lehet mi lennék a favoritok. A Galatasaray ellen nagy meccsek lehetnének. Egy Malaga elleni jó értékmérő lehetne és egy spanyol túra sem lenne rossz mondjuk.

Akik még kvaliból jó eséllyel bejuthatnak:

De Longhi Treviso, Parma (orosz), Fribourg Olympic (svájci), Mornar Bar (montenegrói), Tsmoki-Minszk (fehérorosz)

Ha én tippelnék a bejutó négyre, akkor azt mondanám: De Longhi Treviso, Brose Bamberg, Le Mans, Parma

Ez csak egy játék, de azért most már több bizonyosságot tudunk. Hajrá FALCO!

61159 Creative Commons License 2021.06.25 0 1 3347

Várható volt,a 8 fős csoportoknál így rugalmasabb a rendszer ha bármi miatt borulna a menetrend..

Előzmény: CrazyBasket (3344)
Pick and Roll Creative Commons License 2021.06.25 0 3 3346

Tovább kell jutni a legjobb 16 közé, és akkor már meglesz a legalább 7 hazai meccs.

Azért tavaly sem sokon múlott, mindenképp a továbbjutást kell megcélozni.

Előzmény: Törölt nick (3345)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.25 0 3 3345

Ennek én sem. A 14 meccses csoportkörnek van meg igazán a hangulata. Meg aztán nem mindegy, hogy 7 vagy csak 3 meccsre tudunk menni ezen a színvonalon. Annyiban viszont szerencsére változott a szabály tavalyhoz képest, hogy a 3.helyezettek is tovább tudnak még jutni, egy másik csoport 2. helyezettje ellen oda-visszavágós mérkőzésen. Tehát , ha nem csoport utolsók leszünk, akkor még lesz biztosan egy 4.meccsünk is itthon. Viszont azt nehéz elképzelni, hogy újra összekerüljünk  egy Lublin "erősségű" csapattal, szóval azt a harmadik helyet sem lesz könnyű megszerezni, de hát gondolom azért minimum az lesz a célkitűzés. 

Előzmény: CrazyBasket (3344)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.06.25 -2 3 3344

Nagyon nem örülök, hogy a BL-ben megint 4fős csoportok lesznek, nem pedig 8!

falco Man Creative Commons License 2021.06.25 0 2 3343

Benkevel nem kell hosszabbítani, neki elo szerződése van, amiből július utolsó heteig kiléphet külföldi ajánlat esetén.

Előzmény: _Espada (3342)
_Espada Creative Commons License 2021.06.25 0 3 3342

Egyes híradások szerint mi is kerestük, de az Albának kevesebb válogatottat kell megfizetni,így feltételezem a Falco ésszerű keretek között kínált (gondolva Beni, Szili esetleges hosszabbítására), amire rálicitáltak.

Ami nem probléma, Somogyival jobban járnánk, ő még befuthat.

Marci a német Pro A utolsó előtti helyezettnél játszott, 9 pontos, és 5.55 gólpassz átlaggal 25 perc alatt. Gólpassz nagyon rendben van, 23%-os tripla, 64%-os büntető egy irányítótól kevésbé.

De az Albának mindenképp erősítést nyújthat a kisebb magyar mag miatt.

Előzmény: CrazyBasket (3341)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.06.25 0 0 3341

Lemarad, hogy az Alba* Bocs!

Előzmény: CrazyBasket (3340)
CrazyBasket Creative Commons License 2021.06.25 0 1 3340

KosárShow insta: 

Pongó Marcellel előrehaladott tárgyalásokat folytatnak!

61159 Creative Commons License 2021.06.25 0 1 3339

Írtátok többen,de én kizártnak tartom,hogy Boris legyen Ákos elsőszámú cseréje. Boris nem center. A sokoldalúsága miatt kényszerhelyzetben megoldja,de ettől még nem az a posztja. Oda mindenképp kéne még egy ember.

Clarkot is 4-esben tudom elképzelni,K. Benit pedig 3-ban,egyszerűen a fizikuma miatt.

falco Man Creative Commons License 2021.06.25 0 2 3338

Ami biztos, hogy jön meg egy mezőny légiós, hogy ott meglegyen a négyes rotacio Dancsecsen kívül, aki ugye kell a fiatal szabály miatt. Ha Beni és Benke távoznak akkor helyettük jönnek az úgymond magasabb polcrol légiósok es ugye itt van Clark meg Barac, tehát megvan az ot légiós. Nem lesz helye meg egynek.

Ha mindketten maradnak akkor csak 4 légiós lesz és akkor meg egy mezőnyjátékos és egy nem drága négyes fog érkezni.

Ha csak egyikük megy akkor helyette jön légiós, a már előbb fixen leírt mezonybeli légiós és akkor is johet egy nem drága négyes.

Azert nem várok klasszis négyest mert egyrészt az idei költségvetés azért kevesebb mint tavaly volt, Benivel ha sikerül hosszabbítani, akkor ő nagyon szépen meg lesz fizetve, masrészt a fiatal szabály miatt nem tudsz neki elég időt adni. Hiába lenne mondjuk a BL-Ben 30 perces játékos ha a bajnokságban 18-20 percekre tudnád betenni. Komoly játékos nem fog idejönni emiatt. Márpedig ahogy én látom most biztosan Kovács Beni lesz az első számú fiatalunk.

Aztan persze ha sikerül mondjuk a mezőny légiós helyett egy magyart hozni, akkor teljesen más az egész helyzet. Meglátjuk majd.

Előzmény: Törölt nick (3337)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.25 0 1 3337

Azt írod, hogy Clark 3-as poszt (és vélhetően nem drága légiós), valamint, hogy Barac lesz Keller cseréje. Ezeket én is így gondolom. Amit viszont nem értek, hogy ezek tudatában miért gondolod, hogy vagy nem érkezik 4-es posztra légiós, vagy ha igen, akkor egy olcsóbb? Szerintem meg teljesen evidens - és elvárható - hogy a két játékos "közé" érkezzen egy klasszis 4-es. Ha sikerül megtartani a két válogatottat attól azért még senki ne higgye, hogy egyetlen sztár légiósunk sem lesz. Mert minimum egynek kell lennie, és ez ebben az esetben csakis a 4-es poszton lehet, mivel ha Beni marad, akkor ott mögé fogunk hozni valakit, ha pedig még Somogyi/Pongó érkezne , akkor szerintem hátvéd posztra fogunk még igazolni légióst.  Azért ne feledjük, hogy indulunk a Bajnokok Ligájában is...

Ha lesz 4 válogatottunk (Váradi, Perl, Benke, Keller, Somogyi, Pongó hatosból, mert Golománnak szerintem Barac maradásával nem lenne helye), akkor lesz 4 légiós, amiből egy - ahogy már írtam - biztosan magas polcról érkezik. Ha csak 3 válogatottunk lesz (ennél kevesebb szerintem kizárt), akkor 5 légiós várható, amiből viszont már kettőnek kell komoly minőséget képviselnie. Barac és Clark személyében szerintem lesz két komoly "melós", szóval várjuk a művész(eke)t.

Előzmény: falco Man (3334)
Withoutshadow Creative Commons License 2021.06.25 -1 2 3336

Mindenképp kellene még egy magas légiós a két válogatott játékostól függetlenül.

Ha maradnak akkor egy újonc amcsi 4-5-ös, ha nem akkor egy magasabb polcos 4-es.

Előzmény: Falcobb (3333)
61159 Creative Commons License 2021.06.25 0 5 3335

Videók mellett nézzük meg azt is,milyen egyetemeken (2) volt.

Michigan State

Az első évében 2014-15-ben NCAA Final 4 (!) 11 percet átlagolva.

2015-16-ban szintén legjobb 64-be jutottak,de ott rögtön ki is estek a későbbi Elite 8-as Notre Dame ellen,9 percet átlagolt.

Jött az egyetemváltás,egy évet ezért 'kiült'.

St. John

Jóval gyengébb csapat,jóval meghatározóbb szerep és játékidő.

2 év alatt 67 meccsből 66-szor kezdő,30-31 perc játékidő,41 ill. 35% tripla (az egyetemi évei alatt 37,6% összesítve). Büntető 80-85%. A mezőnyátlaga valóban nem túl acélos,de ha jól emlékszem el is hangzott itt korábban,hogy jól triplázó játékos kell a keretbe,ezt maximálisan hozza.

Első ránézésre nekem teljesen pozitív benyomást keltett. Tutira nagyságrendekkel olcsóbb Evannél,és a karrierjében nagy lehetőség lehet a következő év nálunk. Ez egyben megfelelően motiválttá teheti.

Előzmény: Withoutshadow (3332)
falco Man Creative Commons License 2021.06.24 0 3 3334

Ahogy ígértem irnék pár gondolatot a leendő igazolasunkrol. Amit lehetett adatot, információt beszereztem, ennek kapcsán igyekszek a lehető legrealisabb velemenyt megfogalmazni.

Eloszor is azzal kezdenem, hogy az idei szezon igazolásaival jóval óvatosabb leszek, biztosat senkiről nem lehet meg írni ilyenkor, ezt úgy érzem jól megtanultuk. Ami nekem a statbol, videóból lejön az az, hogy egy nagyon atletikus, gyors, remek fizikummal rendelkező balkezes wing. Ez a játékstílus a magyar bajnokságban nem gyakori. Circo jól látja, hosszú idejű várakozásom óta végre tenyleg lesz egy Ford stilusu játékosunk. Clark két centivel kisebb és talán pár kilóval könnyebb, mint a volt szolnoki játékos, de abszolút nem jelentős a különbség. Franciaországban keveset játszott így azt nem is vennem figyelembe. Belgiumban 28 meccsbol 26 on kezdett, 42 százalékkal dolgozott mezőnyből,5 triplát vállalt meccsenként 36 százalékos sikerességgel, büntetőknél nem dobott sokat, de magabiztosan 85 szazalekkal, leszedett összesen meccsenként 5 lepattanot és végülis 13.4 pontot átlagolt.  

Azt tudni kell, hogyha tényleg érkezni fog, akkor ő egy jóval olcsóbb igazolas lesz mint Evan vagy Anderson volt, nem ugyanaz a polc, de ez semmit sem jelent. Nagyjából Bruinsma penzenek 55-60 szazaleka lesz a fizetése. Milos és Gasper teljes egyetértésben válaszották ki, ez is jó jel.

Ami meg fontos dolog, hogy ő egy abszolút harmas, saját elmondása szerint is, de fel tud játszani négybe is, ha a csapatnak erre van szüksége. Hasonlóan mint Ford volt Miloseviccel. Videok alapján magabiztosan dobja a hármast, el is vállalja, labdát is jól vezet, jól mozog, minden fizikai tulajdonsága adott. Védekezését én nem tudtam belőni, nem is lehet igazán videók alapján, de mindene adott, hogy elit védő legyen, ha fejben rendben lesz.

Ezzel az igazolással nálam egyébként nagyjából kezd összeállni jövőre a kép. Clark nem négyes lesz, hanem hármas és bajnokikon így fogunk kezdeni, ha mindenki hadra fogható: Beni/légiós-Benke/légiós-Clark-Kovács-Keller 

Padrol jön Zoli, Barac és Dancsecs eddig. Ezzel az igazolással egyertelmu, hogy Boris Ákos cseréje lesz, Clark pedig egy igazi mindenes wing. Itt nem zárom ki, hogy jön meg egy olcsóbb kategóriájú négyes, de klasszis, akit sokan vártunk már biztosan nem jön. Ami biztos, hogy mezőnyposztra fog érkezni egy negyedik játékos, szinten nem magas polcról. A prioritás most Benivel hosszabbítani és várni Szili döntésére, ha esetleg egyikük vagy mindketten távoznak, akkor fog jönni valamelyik helyett vagy helyettük “extra” légiós, de ezzel bankinek óvatosan, mindenesetre a nagyobb pénzt ide fogjuk tenni, ha úgy alakul, Beninek vagy a legiosoknak.

Akkor nagyjából így fogunk kinézni, a jatekos prörülök pedig majd a magyar sracok döntése után lesznek véglegesek:

Beni/legios-Benke/légiós-Clark-Kovács-Keller bajnoki kezdő padrol pedig Barac, Zoli, Dancsecs, mezőny légiós, esetleg négyes légiós ha nem távozik mindkét magyar, mert akkor nem lesz hely neki.

BL-Ben pedig  4 vagy 5 légiós és 4/3/2 valogatott játékos adja majd a rotációt, ha mindketten mennek akkor pedig fiatalokat is bevonjuk vagy esetleg próbálunk magyart igazolni, de erre nincs nagy esély, már most sincsenek használható jatekosok a piacon igazából nekünk, addig pedig nem lépünk amíg a két magyarunk nem döntött.

Innen várjuk a folytatást.

Falcobb Creative Commons License 2021.06.24 0 1 3333

3-4-es poszton is tud játszani a szerkezetünktől függően, akkor még várunk egy magas légióst utána is? Ha Barac centerbe maradt akkor egy kimondott négyest, ha négyesbe maradt akkor kimondott ötöst? 

Van màr itt egy olyan lehetőség ha minden magyarunk megy, illetve hozni sem tudunk, akkor Zoli mellé kell három alacsony légiós. Akkor a Clark-Kovács, Keller-Barac négyes lenne a palánk alatt. De úgy érzem a Clark igazolás egy válogatott megtartását is jelenti, remélem igazam lesz. :) 

Withoutshadow Creative Commons License 2021.06.24 0 2 3332

Nézegetem a srácot már egy ideje a videókon.

Nehéz eldönteni, hogy mit lehetne kihozni a gyerekből itt sárga mezben.

A fizikai adottságok eléggé rendben vannak.

Magasság súly sebesség megvan a 3-as és 4-es poszthoz is.

A számok amiket hoz viszont nem igazán győznek meg engem.

Legutóbb egy Chalon Reims, francia futottak még csapat, csere PF, mezőnyből nem, távolról viszont marha jó kis tüzér.

BL-re szerintem kevés, itthon viszont egy 10/5 pont/lepi átlagot meghozhat.

Fene tudja, nem egy Bruinsma, de valszeg fizetésben sem, ha rajta spórolunk, hogy Benit és Szilit megtartsuk akkor egye fene, próbáljuk meg.

Előzmény: Ryland (3329)
Falcobb Creative Commons License 2021.06.24 0 3 3331

A leggyorsabb a twitter. A kényelmesebb megoldás pedig az itt is említett “kosarshow” oldalt követni akik instagram-on vannak jelen. Gyorsak, és megszűrik a töménytelen mennyiségű nemzetközi kosàrlabda információt.

Előzmény: Törölt nick (3325)
splity24 Creative Commons License 2021.06.24 -2 4 3330

Majd a telthazas Oberwarti edzomeccs utan tobbet fogunk tudni... 😉

Ryland Creative Commons License 2021.06.24 0 2 3329

Első ránézésre pont az a rendkívül atletikus, jó kezű 3-4 kombó, amit sokan évek óta szeretnének a csapatban. Az, hogy melyik poszton játszik többet, majd a teljes névsortól függ, mindenesetre nekem tetszik az a modern felfogás, hogy “poszt nélküli” játékosokat keresünk.

Este én is kutatok statisztikákat meg videókat...

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.24 0 0 3328

A srác 7 meccset játszott a francia csapatában, így az ottani számok nem túl mérvadóa. Szezon közben igazolt a belga Mechelen csapatától (7.helyezett a 10 csapatos pontvadászatban). Aki mégis szeretné böngészni az ottani számait: https://basketball.eurobasket.com/team/Belgium/Kangoeroes-Basket-Mechelen/848?Page=3

A belga karrierjének utolsó négy meccséből kettőn nulla ponttal zárt (18 és 24 perc alatt). Azért ez nem mindennapi, viszont véletlen sem lehet, ennek azért nem örülök. Persze lehet nem fizették, vagy nem tudom, de nulla pont kétszer az hozzáállási problémáról árulkodik.

Nagyon bízom abban, hogy talán baromi jó védő, és ő lesz falco Man Fordja itt a Falcoban.

Előzmény: _Espada (3322)
falco Man Creative Commons License 2021.06.24 0 0 3327

Félreérthető voltam, bocsánat. Úgy értettem, a minden jól megyet, hogy Clark és a Falco nem fog kiállni a tárgyalásokből, nem zavar be a kepbe semmi egyéb tényező.

Előzmény: Törölt nick (3324)
RJBarrett Creative Commons License 2021.06.24 0 0 3326

Én a kosarshow insta oldalon láttam, ott hivatkoztak a sportandora

Törölt nick Creative Commons License 2021.06.24 0 0 3325

Ügyes vagy, hogy elkaptad a hírt, de megkérdezhetem hol lehet megtalálni? Én pont ma is nézegettem a sportandot , de nem láttam, és most sem látom az oldalukon. Vagy esetlen valami modernebb felületen nézed? Twitter ?

Előzmény: Falcobb (3315)
Törölt nick Creative Commons License 2021.06.24 0 1 3324

Ez nagyon félreérthető. Úgy értelmezem, mintha azt szeretnéd, hogy Evan helyett jöjjön valaki. A klub történetének egyetlen olyan légiósa, aki két bajnoki címmel rendelkezik, és abból az elsőnél MVP volt, de idén is jól teljesített, egyedül a triplák nem jöttek neki a rájátszásban. Oké, én is írtam kérdés, hogy Falco-mezben mennyi motivációja lenne a továbbiakban, és azt is, hogy nem kell megijedni, ha egy új névvel találkozunk majd, de azért Bruinsma top játékos, nem tudnám azt mondani, hogy de jó, hogy valaki más jött helyette. Amúgy meg pont Te voltál mindig az, aki egy Ford jellegű játékost szerettél volna, de én az ilyet elsősorban hármas posztra várnám, aki ha szükséges tudna 4-ben is játszani. Aztán ha félreértettelek, akkor bocsánat.

Előzmény: falco Man (3323)
falco Man Creative Commons License 2021.06.24 0 2 3323

Evan helyett jön ha minden jól alakul.  Ha utána néztem szívesen írok róla.

Előzmény: _Espada (3322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!