Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.08 -1 0 2512

A tegnapra vizionált jv-re gondoltam 

Előzmény: Godemperor (2511)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.08 0 2 2511

Tőlem lehet, én nem iszom. 😛

Amúgy ha jól emlékszem nem tiltott az alkoholfogyasztás. Sőt, mintha a csarnokban is árulnának...

Előzmény: Törölt nick (2510)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.08 -1 0 2510

Csak ne legyen szondaztatas meccs előtt:-)

Előzmény: Godemperor (2508)
zizou0005 Creative Commons License 2021.05.08 -1 4 2509

Fjoda ... 😄😄😄

Godemperor Creative Commons License 2021.05.08 -1 1 2508

Nem baj, Tóth Kálmán ott volt a meccsen, akár fújhatott is volna. 🤣

Jó kis meccs volt, nekem tetszett. Gratuláció mindenkinek!

Ez a Govens itt is egy ilyen hisztis kurva volt? Tényleg elképzelhető, csak hát elfogult a szurkoló. Tegnap gyakorlatilag megvakult, megsüketült, lesántult meg még a franc tudja mi baja nem volt... Nagyot csalódtam benn itt az elődöntőn az tuti.

Tényleg nem akartam előhozni többet ezt az Anderson témát, de full gáz a pali. Ezerszer inkább egy Doktor Peti legyen fenn, mint ez a Bundesliga sztár. Értékelhetetlen a fazon. Gyakorlatilag két légióssal nyomjuk a PO-t, mert nem oszt vagy szoroz hogy fenn van, sőt...

Beni, Zoli szokásos, rohadt büszkék lehetünk rájuk.

Szili meg szerintem kapott meccs előtt három deci adrenalint ahogy fel volt pörögve... 😁

Hétfőn ha ennek a felét hozzuk, meg a bírók sem akarnak főszereplők lenni, akkor lezárjuk.

Előzmény: Vulcan0 (2505)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.08 0 2 2507

Nyaff. Kicsit uncsi a hisztid, már meg ne haragudj.

Előzmény: Törölt nick (2491)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.08 0 1 2506

Köszi a korrekciót 😁

Előzmény: Vulcan0 (2505)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.07 0 3 2505

Hát igen. Amikor Fjoda megfejtette, hogy Zoli igazából tök szar játékos már akkor lehetett látni, hogy túl sok köze nincs a játékhoz. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a BB1 is elég balfasz volt, hogy nem tudja leírni a bírók nevét. Mindenesetre vicces Fjoda vergődése. Érdekes ilyeneket hallani, mikor láttam amikor Kálmán helyet foglalt a nézőtéren és nem vezetett ezzel párhuzamosan mérkőzést. Annyi kiegészítést még, hogy Tóth Kálmán a sportbizottság elnöke, és nem alpolgármester. 

Előzmény: Törölt nick (2504)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 0 6 2504

Azt hittem Perl Zoli leszólásánál nincs lejebb

de megtudtam ma Tóth Kálmán az alpolgármester fujta a Falco meccset 😂😂😂😂😂

Ilyen fóbiás ökör a világon nincs,kiégtem mára 😂😂😂🤣🤣🤣

Ryland Creative Commons License 2021.05.07 0 4 2503

Bocs, igen, 7 pattanót szedett. Azt akartam kihozni belőle, hogy megint közel volt a tripla-duplához, csak összekeveredtem a saját mondanivalómban... 

A lényeg, hogy megint fantasztikusan játszott, nálam ő volt a meccs embere

Előzmény: Törölt nick (2502)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 0 4 2502

Ha szedett volna 10 lepattanót, akkor az már tripla-dupla lett volna. Valóban elképesztő számokat hoz, az NBA-ben is csak a szupersztárok képesek három mutatóban kétszámjegyű értéket elérni vagy annak közelében lenni. Ilyen Jokic, Doncic és Westbrook nevű fazonok. 

Gratulálok a csapatnak! Már csak egy lépés az álomdöntőtől.

Előzmény: Ryland (2500)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2501

Ha Gasper ezt a Doktor Peti piócázást Szegeden is bevállalja, szerintem nyertünk volna. Épp ennyi hiányzott hozzá.

Szép volt fiúk, gratulálok.

Előzmény: Ryland (2500)
Ryland Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2500

Fantasztikus volt újra a csarnokban lenni!

A meccsről: nekem ez a mai nagyon tetszett. Változtattunk, más rotációval, más szisztémával léptünk pályára, és láthatóan nem ízlett a Szegednek, nem is igen tudták lereagálni. Govens-t végig reszeltük, el is fogyott szépen. Külön tetszett Doktor Peti munkája rajta, könnyen fújták rá a faultokat, de kellett az ő 10 perce is, hogy Beni friss tudjon maradni. És akkor Beni: valami brutálisat játszott... A dupla-dupla mellett leszedett 10 pattanót, és ilyen védekezést hozott mellé! Elképesztő... Zozó-Szili extra, és végre talán Evan is megérkezik! Szegeden le kellene zárni, remélem most meg lesz a lendület hozzá!

A játékvezetés ismét végig inkonzisztens volt...

_Espada Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2499

Nagyobbik probléma az, hogy sokkal jobban védekeznek utóbbi meccseiken, és ha így fognak fújni ellenünk (Ami nem meglepő), nagyon nehéz lesz.

Előzmény: falco Man (2498)
falco Man Creative Commons License 2021.05.07 -1 1 2498

Gratulálok én is a csapatnak, hoztuk a kötelezőt, jó lenne hétfőn Szegeden befejezni.

Fel szemmel figyeltem a Szolnokot, úgy tűnik sajnos kezd náluk összeállni a rotacio, ma 23 percet játszott a legtöbbet pályán levő játékosuk, bár nyilván köze volt ennek ahhoz, hogy a DEAC abszolút nulla volt ma. Ha így folytatják, akkor nagyon nehéz lesz meccset elhozni Szolnokrol, főleg ahoGy írtátok ott szinte teltház volt ma.

_Espada Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2497

Én azt csodálom Zozó nem sérült meg.. Az meg hogy ezekből csomó faultot elengedtek, ahogy lekaszálta levegőben is például, vicc.

Govens is kicsit frusztrált volt, kicsit próbáltak minket ütni-verni.

Remélem letudjuk zárni Szegeden :)

Igazi csapatmunka volt, még egyszer grat!

Előzmény: Törölt nick (2494)
Real013 Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2496

Lake az ünneplésnél, ahogy egy laza Doctor House pózban áll, miközben a többiek épp ülnek... ✌️✌️✌️

Zseniális pillanat volt. :)

Gyors jobbulást neki, csapatnak gratulálok, következő meccsen jó volna lezárni. :)

_Espada Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2495

Gratula a csapatnak!

De hogy az utolsó két meccsen miért fújnak így,az rejtély..

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 0 3 2494

Ez a Brown egy suttyó gyerek, amit Zolival művelt a pályán.

Rég ki kellett volna pontozodnia

Real013 Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2493

Első félidő rendben volt. Sporik furák... 🙃

Jó volna jövő héten már nem a Mindigon nézni, talán megmaradok most már az oltás után... 😁

Hajrá Falco!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2492

Szili 😂😂😂💯

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 -6 1 2491

Közben Szolnokon sikerült megnyitni az egész csarnokot és nem

is tömörül kis helyen a nézők nagy része... biztos mashogy terjed meg a mi játékosaink könnyebben fertozodnek... fogalmatlan donteshozoink...

Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.07 -1 4 2490

Ezek valóban nem túl biztató hírek a csapat szempontjából. Viszont én továbbra ís bízok benne, hogy Gyuri bácsi csak úgy mint negyven éven keresztül, úgy most is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a csapat az élmezőnyben tudjon maradni. A Fidesz a tavaly előtti választásnál is kiverte a biztosítékot a Falco-sál égető Büki Zoltán jelölésével, de ezzel szerintem végleg elállította mag mellől a Falco szurkolókat. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 -1 1 2489

Nem hinném, hogy érdekük lenne segíteni a Falcot, hiszen egy csapat sikerei a városvezetés népszerűségét is növelik. Amúgy a két elődöntő ilyen szempontból szöges ellentéte egymásnak.

Előzmény: falco Man (2481)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.07 -2 3 2488

El lehet engedni a BL-t, de azzal jár, hogy bajnoki cím sincsen. Lehet, hogy csak Lublin-féle szerep várna ránk, de akkor sem szabad nemet mondani rá, nem szerencsés kikerülni abból a közegből, ahol már ismerik a csapat nevét.

Előzmény: _Espada (2487)
_Espada Creative Commons License 2021.05.07 -2 0 2487

Várható volt.

Ezt az egy évet ki kell vekkelni valahogy,megtartani a magyarokat, légiósok meg mennyiségben-minőségben lesznek olyanok, amilyenek.

Ezért engedtem volna el előzetesen a BL-t is, ez ebben formában, ennyi meccsel,utazással, pénznyelő.

Falco Szurkolo Creative Commons License 2021.05.07 0 3 2486

Hát igen ez szimplán politika, az ellenzéki városokat így büntetik ......

Azért azt ne felejtsük el, hogy Debrecenben van a "diplomata" Dzsuzsák, gondolom ebből neki is jut majd szépen .....

Előzmény: falco Man (2481)
falco Man Creative Commons License 2021.05.07 -1 2 2485

Ez sajnos teljesen igaz, amit a Falconak szántak pénzt, most működésre kell majd fordítani, legalábbis egy részét biztosan. Aztán kepesek azt mondani, hogy nem pártpolitika alapján osztják a támogatást.

Előzmény: Godemperor (2483)
OnlyYouFKC Creative Commons License 2021.05.07 0 2 2484

Nekem is ez a véleményem, a többit pedig csak remélem, látva az elköteleződést a csapatunk iránt. 

Előzmény: Godemperor (2483)
Godemperor Creative Commons License 2021.05.07 -1 3 2483

Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy ez közvetve sem érinti a Falcót? Privát véleményem meg az, hogy ez a kicsinyes bosszúhadjárat ami most folyik felháborító. 

Előzmény: OnlyYouFKC (2482)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!