Nem baj, Tóth Kálmán ott volt a meccsen, akár fújhatott is volna. 🤣
Jó kis meccs volt, nekem tetszett. Gratuláció mindenkinek!
Ez a Govens itt is egy ilyen hisztis kurva volt? Tényleg elképzelhető, csak hát elfogult a szurkoló. Tegnap gyakorlatilag megvakult, megsüketült, lesántult meg még a franc tudja mi baja nem volt... Nagyot csalódtam benn itt az elődöntőn az tuti.
Tényleg nem akartam előhozni többet ezt az Anderson témát, de full gáz a pali. Ezerszer inkább egy Doktor Peti legyen fenn, mint ez a Bundesliga sztár. Értékelhetetlen a fazon. Gyakorlatilag két légióssal nyomjuk a PO-t, mert nem oszt vagy szoroz hogy fenn van, sőt...
Hát igen. Amikor Fjoda megfejtette, hogy Zoli igazából tök szar játékos már akkor lehetett látni, hogy túl sok köze nincs a játékhoz. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a BB1 is elég balfasz volt, hogy nem tudja leírni a bírók nevét. Mindenesetre vicces Fjoda vergődése. Érdekes ilyeneket hallani, mikor láttam amikor Kálmán helyet foglalt a nézőtéren és nem vezetett ezzel párhuzamosan mérkőzést. Annyi kiegészítést még, hogy Tóth Kálmán a sportbizottság elnöke, és nem alpolgármester.
Ha szedett volna 10 lepattanót, akkor az már tripla-dupla lett volna. Valóban elképesztő számokat hoz, az NBA-ben is csak a szupersztárok képesek három mutatóban kétszámjegyű értéket elérni vagy annak közelében lenni. Ilyen Jokic, Doncic és Westbrook nevű fazonok.
Gratulálok a csapatnak! Már csak egy lépés az álomdöntőtől.
A meccsről: nekem ez a mai nagyon tetszett. Változtattunk, más rotációval, más szisztémával léptünk pályára, és láthatóan nem ízlett a Szegednek, nem is igen tudták lereagálni. Govens-t végig reszeltük, el is fogyott szépen. Külön tetszett Doktor Peti munkája rajta, könnyen fújták rá a faultokat, de kellett az ő 10 perce is, hogy Beni friss tudjon maradni. És akkor Beni: valami brutálisat játszott... A dupla-dupla mellett leszedett 10 pattanót, és ilyen védekezést hozott mellé! Elképesztő... Zozó-Szili extra, és végre talán Evan is megérkezik! Szegeden le kellene zárni, remélem most meg lesz a lendület hozzá!
Gratulálok én is a csapatnak, hoztuk a kötelezőt, jó lenne hétfőn Szegeden befejezni.
Fel szemmel figyeltem a Szolnokot, úgy tűnik sajnos kezd náluk összeállni a rotacio, ma 23 percet játszott a legtöbbet pályán levő játékosuk, bár nyilván köze volt ennek ahhoz, hogy a DEAC abszolút nulla volt ma. Ha így folytatják, akkor nagyon nehéz lesz meccset elhozni Szolnokrol, főleg ahoGy írtátok ott szinte teltház volt ma.
Ezek valóban nem túl biztató hírek a csapat szempontjából. Viszont én továbbra ís bízok benne, hogy Gyuri bácsi csak úgy mint negyven éven keresztül, úgy most is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a csapat az élmezőnyben tudjon maradni. A Fidesz a tavaly előtti választásnál is kiverte a biztosítékot a Falco-sál égető Büki Zoltán jelölésével, de ezzel szerintem végleg elállította mag mellől a Falco szurkolókat.
Nem hinném, hogy érdekük lenne segíteni a Falcot, hiszen egy csapat sikerei a városvezetés népszerűségét is növelik. Amúgy a két elődöntő ilyen szempontból szöges ellentéte egymásnak.
El lehet engedni a BL-t, de azzal jár, hogy bajnoki cím sincsen. Lehet, hogy csak Lublin-féle szerep várna ránk, de akkor sem szabad nemet mondani rá, nem szerencsés kikerülni abból a közegből, ahol már ismerik a csapat nevét.
Ez sajnos teljesen igaz, amit a Falconak szántak pénzt, most működésre kell majd fordítani, legalábbis egy részét biztosan. Aztán kepesek azt mondani, hogy nem pártpolitika alapján osztják a támogatást.
Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy ez közvetve sem érinti a Falcót? Privát véleményem meg az, hogy ez a kicsinyes bosszúhadjárat ami most folyik felháborító.