Csak gratulálni szeretnék a szpikernek (Eurosport), hogy meg tudja valósítani Önmagát annélkül, hogy idétlen szóviccekkel szórakoztatná saját magát (remélem nem csak azért mert egyedül van) - mint azt három hétig kénytelenek voltunk elviselni a Tour alatt.
Viszont lenne egy kérdésem miért nem foglalkozik más a médiából a VB-vel, ma reggel sokáig kellett várni, hogy egyáltalán beszéljenek az éjszakai eseményekről, akkor is ötödik-hatodik hírként.
Tudom, hogy gyenge az atlétika, mármint nálunk, de a focinál több.
Más. Tegnap este Gábor jópofizott arról, hogy ki kapja a dollár ezreket, amit a kubaiak nyernek. Ennek során úgy gondolta, hogy esetleg Castro költi szivarra, nos ezzel kapcsolatban:
1. Castro cca 10 éve nem szivarozik.
2. Cuba a világ legnagyobb és mondható a legjobb szivargyártója, az a kubai máshonan szeretne szivart venni valószinüleg nem normális.
3. Mértékadó forrásokból származó információk szerint Castro-nak külön gyártották a szivart így nem kellett vennie.
Egyébként a Kenteriszre visszatérve, az olimpiai győzelmét az USA válogatási elveinek köszönheti. Te el tudod képzelni, hogy legyőzte volna Greent vagy Michael Johnsont ?
Szerinted ha Szentgyörgyi Kati nem sérül meg, és végig nyugodtan készülhet Athénra, akkor lesz esélye nyerni? Addigra talán a Szabó Gabi kiöregszik 5000-ről.
Miért te számítottál Kenteris győzelmére az olmipián? Szerintem még a görögök sem. Szerintem az athéni olimpiáig Jones 100m-en nem fog kikapni, ha csak fel nem tünik valami hiperszuper tehetség.
Gabó tedd a szívedre a kezedet, ha Dórika vagy a Tündi nyer egy érmet már az is csodaszámba megy.
Szerinted mikor verik meg először Mariont világversenyen ?
A tippeket 22:30-ig lehet leadni. Én bár még sehol nem képviseltem az országot, de így is büszke vagyok arra hogy magyar vagyok. Még nem biztos hogy nem nyerünk aranyat, 1szer nekünk is kijöhet a lépés. Bízzunk a női magas- és távolugrásban. Hátha......
A tippek mára:
1:Moncur
2:Jones Pintusevich Tanou
3:nem
4:Zsivó
+1 0.15 (Tigrados kedvéért)
Jo formaban voltam egesz evben, futottam egy orszagos csucsot, 45,43, de azt mondtak nem futottam meg a szintet, ami igaz is mert 45,40 volt kiirva(persze ez magyar szint) es eddig meg soha nem volt ilyen eros. De mondhatnam akar a tavolugrasban kiirt magyar szintet is ami 820 centimeter. Ezzel azt hiszem harmadik lehetne az ember a vilagranglistan. De ennek meg lesz meg az eredmenye, mert az olyan sportolok, akik eredmenyeket ernek el, es nem kapnak megfelelo segitseget es tamogatast, es nem kizarolag az anyagira hanem az erkolcsire is gondolok, hamar el fognak parologni az atletika amugy sem tul nepes taborabol.
Nem tudod véletlenül, hogy hol vannak a Harrison ikrek, és hová tűnt a mexicoi srác aki 1989-ben érmes volt. Szerintem a Michael még így felkészületlenül is megenné ezt a 400-as mezőnyt. Mikor lesz újra 4 x 400-as váltónk világversenyen. Hiszen még valamennyien fiatalok vagytok, EB- simán ynerhetnétek egy érmet.
Tiszteletem, jó estét kívánok. Asszem ma egy kicsit lightosabban adom elő mint tegnap. (Nem dumálok sokat)
Csak leadom a tippem asztán indulok is....
1.: Pettigrew
2.: Jones, Pintusevich, Thanou (és Sturrupnak van a legjobb segge!!!)
3.: NO!
4.: Zsivótczki (már most PB-e van, 100m-en)
Kiváncsi vagyok lesz-e olyan merész valaki, hogy nem MJ-t tippeli női 100-on elsőnek.
Én azé feltennék egy bonus kérdést is, ha nem haragszotok meg érte.
5.: Mekkora lesz a különbsék az első (feltehetőleg Marion Jones) és a második helyezett között?
Rögtön tippelnék is: 0,07
Felveszitek a tipplistára?
Nyugodj meg Zsolti nem fog magyar versenyző nyerni a vb-n. Szerinted miért rontja el a Németh Pál féle csapat mindig a formaidőzítést ? Ziolkovski a VB-n és az Olimpián tud nagyot dobni, mi pedig csak Szombathelyen. Lehet, hogy ott nincs doppingellenőrzés ? Én már arra is gondoltam, hogy a mieink a dopping miatt ilyen gyengék, vagyis azért mert a VB-n nem mertek doppingolni.
szeglet én két éve egy másik sportágban junior vb-n indultam, és mikor bevonultunk mint magyar csapaat a piros-fehér-zöld melegítőben a magyar címerrel az elején a Hngary felirattal a hátuljan annyira büszkék voltunk.. pedig a szponzor is ugyan ez volt.. De akkor miért változtattak ezen?? Én azért versenyeztem, mert magarnak éreztem magam.. ez hajtott...
Annyi megjegyzesem lenne meg, hogy en mindig buszke voltam es vagyok is arra hogy magyar szinekben futhatok, ezert is tartom erthetetlennek azt, hogy a mostani versenyruhakon nincsen feltuntetve hogy Hungary. Kozel azonosan nez ki mexikoi, es meg vagy harom futoruha mint a mienk. Nem hinnem hogy ez annyira nagy dolog lett volna hogy meg egy feliratot odavasaljanak. Ha esetleg magyar nyerne, akkor mit csokolgasson az adidas jelet?