Szerintem ez nem igaz. Én Lee-t még nem láttam ilyen jól játszani (igaz, nem is néztem állandóan a meccseit), távoli golyókat elrakott, bevállalta a tereléseket, de baromi peches volt. Selby pedig jól játszott, igaz, nem "selbysen".
Hát én kissé (na jó nagyon elfogult vagyok Ronnie-val) , amikor kiesett és elszúrta azt a kéket már előtte 1 perccel azt mondtam megnyugodva,ok,ha verejtékesen is de ez már megvan....nem hittem a szememnek!!!!!:( nem újság senkienk,ha neki megy akkor nincs aki megverje....de ha nem...jobb nem odanézni.
Én Selby-t igazából azóta kedvelem és lett nálam a 12.-ik kedvenc....a Ronnie és közte levő helyek üresek:-) mióta Higgins mellett azt a félelmetes csatát vívta a VB-n. Félelmetes volt honnan nem adta fel...már úgy nézett ki az arca mint egy horrorfilmbeli szörny aki a végét járja és csinálta kőkeményen kűzdött.
Ronnie egy születik egy évszázadban....de ezt meg kéne tanulnia...Mi a véleményed?
Én sajnos nagyon szét voltam csúszva tegnap este, nem bírtam véginézni, de ma youtube-ról bepótoltam. Nem gondoltam volna, hogy Selby a Hendry elleni játék után megnyeri a tornát. Egyre szimpatikusabb a srác, de még mindig nem értem, hogy azzal az imbolygós lökéssel, hogy lehet ilyen hatékony. Egyébként meg én azon kevesek egyike vagyok aki Lee-t is bírja, sajnálom hogy nem jobb napot fogott ki a döntőre.
Aha, értem. Gondoltam is rád. Figyelj, nézz körül a környéketeken, biztos vannak klassz srácok. Mark-nak meg csak drukkolj, úgy tünik, hogy sikeres lesz, ha így folytatja.
Különben meg eléggé kihalt a fórum, ahhoz képest, hogy Masters volt. Nekem eléggé érdektelen egy verseny, ha Ronnie már nincs, de hogy mindenki másnak is? Vagy néztétek, csak nem írtok? Ébresztö!
Úgy érzem magam, mintha én lennék Thomas. Mindenki kiesik, akinek drukkolok. Kezdödött ugye elsö nap Ronnie-val, meg persze Ali Cartert is kedvelem. Gondoltam jó, akkor Hendry-nek drukkolok. Aztán Robertsonnak. Most éppen Selby-nek. Ez nem sok jót ígér neki. Egyetlen pozitívum: kiesett Dott !
Már olyan régóta szeretném itt megkérdezni, hátha valaki tudja, hogy Maguire miért nem hord nyakkendőt? Úgy tudom ezt jelentősen meg kell indokolni, hogy engedélyezzék...
Mark Williams: "You never know, this could have been my last match here. I need a few good results in the last three tournaments to get into the top 32. I would have to think about it over the summer but I can honestly say that if I'm not in the top 32 next season, that would probably be it for me. Hopefully it won't come to that."
Ebdonnak a végén az a fehér kiugratása nagyon nagy volt! :D (fekete jött a végén, és egész egyszerűen átugratta a fehérrel, le az asztalról, feketéhez hozzá se ért...)