Dolenec azért nem akkora spíler, de tény, hogy lenne a helye a mostani Veszprémben és jövő évi Szegedben. Egy Richardson-Mem ballövő páros az nagyon brutál lenne, remélem nem jön össze. Nem állnak rosszul a franszoák azon a poszton, rajtuk kívül ott van még Remili és az egyik személyes kedvencem, Porte. :) Na ő rohadt jó lenne bármelyik magyar csapatba.
Mint George írta korábban, Gajic semmiképp sem akart hosszabbítani. Jobbszélső kellett. Siskarev támadásban gyengébb mint Gajo viszont nagy előnye hogy kettesben is jól védekezik.
Mivel a Veszprém játéka nem szélsőcentrikus így a kettes védekezés szerintem többet nyomott a latban. De ez majd akkor kap igazán fontos szerepet, ha kiderül kik lesznek jövőre a jobbátlövők.
Mondjuk egy Gajic-Siskarjov cserével éppenséggel gyengülnek szerintem. Bár ha érkezik, egy kettesben védekezni nem tudó, klasszis jobblövő, akkor nem biztos, mivel az orosz elég jó kettesvédő.
„Férfi kézi: jobbszélső érkezik a Vardartól Veszprémbe“ OMG. Ez már azért erösen Monty Pythonba hajló Ionescu bohózat. Még majd kit s honnan kell majd megvenni a tuti BL-gyözelemért? Mert úgy látom pénz az továbbra is lesz...
Sziasztok! A Kristopans - Mahe csere csak pletyka vagy több, mint egy pletyka? Én nagyon örülnék neki, szerintem ő az utolsó hiányzó játékosa a csapatnak. Vele tökéletes lenne a keretünk.
Irányítóban így is vagyunk négyen (Mahe, Lékai, Lauge, Nenadic)
Kapuban:Corrales, Székely, Cupara
Balszélen:Strlek, Manaskov
Balátlövőben :Borozan, Ligetvári, Lauge
Irányítóban:Lékai, Nenadic, Mahe
Jobbátlövőben:Yahia,?
Jobbszélen :Marguc,?
Beállóban :Nilsson, Blagotinsek, Moraes
Igazából nem sok kérdőjel maradt.
Jobbátlövőben: Maqueda? esetleg Kristopans? érkezik vagy mindkettő
Jobbszélen:Gajic marad vagy érkezik egy meglepetés ember
Kielnek jól jön a szünet az EB miatt. Bár szinte minden játékosuk érdekelt, de utána még nem kezdődik azonnal a BL. Bár a bundás meg már február első napjaiban folytatódik.
Vajon most is a hazai bajnokságot részesítik majd előnyben?
Sziasztok!!! Örülök hogy ismét van valami fórum, ami normális.....Hát ami azt illeti, az előzőt szépen kirúgták tőlünk......
Mivel nincs az a bizonyos f...zbukom, hát gondoltam ha már fórum sincsen, akkor több idő marad az unokákra, egyebekre, nem dőltem a késembe, csak hiányoztak a meccsek utáni szösszenetek, stb.....
Így természetesen örülök ennek a feltámasztott fórumnak!Hajrá, és hűűű de sokára lesz még a következő Bl meccs.......
Tegnap azért szépen kikapott a Kiel, lassan fáradnak.....
Alig találtam meg a listában, mert a régi bannert kerestem. ;) Elsőre jó lesz, csak kicsit macerás lesz remélhetőleg minden évben átíratni a szöveget. ;) Én a címert beleraktam volna, de ne legyünk telhetetlenek.
Kicsit pörgessük meg, mert a DK-ban azok vannak többségben, akik szerint a női kézilabda az igazi. ;)