Szerinted az a "segítőkész" adminok nem törölnék azonnal? Szerintem volt részük a régi fórum kilövetésében is. Ha nem is közvetlen, de minden lehetséges alkalommal leírták, hogy az már egy ördögtől való hely.
Remélem folytatni tudjuk a fórumozást és a régi társak is visszatérnek.Nekem,hiányzott,a csak a veszprém meg nem kézilabda fórum... sztem sok fórum társunk kényszerből a csak a vpet olvassa,ott közzé lehetne tenni ezt a linket.szerintetek?
Corralesnek nagyon örülök, topp 5 kapus és még fiatal,hosszú évekig meg fogja oldani a posztot Cuparaval. Marcit nem nagyon látom a keretben...
Gasi remélem lesz még olyan szinten mint 3éve. Gondolom a hosszabbítás kulcsa volt a fizikai állapota,én bizakodó vagyok,szerintem lesz még Ő a régi. Gajo is marad remélem.
Manaskovot totál nem értem,absz nem szolgált rá,alulmotiváltnak láttam,ide hoztam volna valkit.
más: hallottam,olvastam egy esetleges Kristopans, Mahé cseréről. nektek bármi info?
Margucot a sérülése visszavetette, talán abban bíznak hogy visszatér a sérülése előtti formája. az viszont biztos, hogy jelenleg Gajic lett volna akivel hosszabbítani kellett volna és ugye vele ez még nem történt meg.
Ja és Manaszkov. Szerintem igencsak hangulatember. Talán most a hosszabbítás (amit én nem tettem volna meg...) kibillenti ebbúl az állapotból.
Én Strleket jobb játékosnak tartom és Mahéval ketten megoldották volna a posztot jövőre. Bár Mahéról meg az a hír járja, hogy megpróbálják a PSG-vel Kristopansra cserélni.
Szomorúan tapasztaltam a fórum megszüntetését, mindig olvastam mint kezilabdabarát kosárlabdaszerető ember.
Hadd kérdezzem meg, hogy mit szóltok Corrales leigazolásához? Ő volt a PSG elsőszámú kapusa, vagy Gerard? Mert azért az nem kis fegyvertény, hogy el tudtátok hozni onnan!
Sokan nem voltatok megelégedve idén Manaskovval, pedig amikor leigazoltátok az egyik legjobbnak olvastam a fórumotokon. Mi lett vele idénre?
FB csoportban csak cicák, kutyák, szivecskék, meg a moderátorok mindenható tevekenysége a jellemző. Ha többségében szerelmes hölgyek ömlengését szeretnéd olvasni, ott megtalálod.
Nem azt mondom, hogy nincs szükség moderálásra de ott kicsit átestek a ló tuloldalára. Amúgy ők rendkivül örültek a hivatalos fórum megszüntetésének.
"Érdekes" fejlemények ezek, de mindez beleillik a klub (vissza)"fejlődési" képébe. Számomra ennek a klubnak csak a neve Veszprém, egyébként nem nagyon látok mást, ami városunkhoz fűzné, ja igaz, még itt rendezik a meccseiket :) Fosbukkon is volt vmi fórum, ott nem vagyok járatos. De akár ez is lehet, ha egyáltalán még folyik normális diskurzus a témában.
Székely Márton lesz a Veszprém új kapusa. A játékos a Tatabányát hagyta ott az új célok miatt. Elmondta, hogy ez élete lehetősége, bár az előző klubját és városát is nagyon szerette!
Ha nem építjük fel az utánpótlásunkat az egész egy kártyavár,s valóban a Circus Maximus időket idézi. A célja is az. Miért jönne ide egy norvég,francia a sok tekintetben inkább Kelet, mint Közép- Európába , persze nagyságrendekkel több pénzért igen, mint amit a német vagy francia bajnokságban kap . Igaz BL-ben játszhat egy sztárcsapatban, de Flensburgban is játszhatott. De hol marad a magyar identitás, ha a nagy generáció visszavonul..? Marad Győri,Lékai,Mikler, s talán Ligetvári..percekre.? Természetesen más csapatokra is igaz. Egyébként hajrá /nem véletlen/ Építők..Veszprém.!! Magyar kézidrukkerként és egy olyan országban ahol nincs foci.
Olyan felemás érzéseim vannak, nem tudok igazán örülni ennek a bevásárlásnak (az üresen kongó méreg drága stadionjainknak végképp nem). Jól látszik, ide bárki eljön, mert itt többet keres, mint a világon bárhol. Ez akkora ellentmondás, amit nagy kézidrukkerként is nehéz megemészteni, látván mi folyik országunkban.
Alig van már magyar a csapatban (nem is a veszprémiekről beszélek most már), ez milyen csapat akkor, veszprémi? Persze tudom, kell a cirkusz a népnek, de szerintem nagyon helyre kéne tenni a prioritásokat ebben az országban. Mindettől függetlenül hajrá Veszprém, Építők!