Keresés

Részletes keresés

Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 253

Nem két perce, hanem durván 3 órája maradt a résztvevőknek arra, hogy ne csatlakozzon a fradi B-középhez.

Ja, a rendőrségi jelentés ezt erősíti meg.

A kossuth térieket 10 óra magasságában már nyomták, a fideszes rendezvány meg 4 óra tájban kezdődött, és 6 óra előtt végetért. A különbség pont három óra, mint mondod:-)

Előzmény: Törölt nick (245)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 252

A rendőrségi jelentésekből.

Két perc választotta el a fideszes rendezvény végét és a támadási parancsot.

Előzmény: Hansági. (244)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 251

"Bár a privát véleményem az, hogy a HírTV hangnemétől függetlenül nem helyes szétveretni egy fideszes rendezvény békés résztvevőit."

Hát, nem is verette szét senki.

Előzmény: Soproni Pinot N. (248)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 248

Láttam.

Azt is, hogy semmi baja nem esett, mert a mi rendőrünkről van szó, maguk a résztvevők mentették ki őket.

A riporter pedig egyszerűen mértéket vesztett, valamiről tudósított, de ez nem arról,  és nem úgy történt.

Bár a privát véleményem az, hogy a HírTV hangnemétől függetlenül nem helyes szétveretni egy fideszes rendezvény békés résztvevőit.

Előzmény: Törölt nick (241)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 245

Nem két perce, hanem durván 3 órája maradt a résztvevőknek arra, hogy ne csatlakozzon a fradi B-középhez.

Ráadásul még csak nem is volt kötelező csatlakozni.

De mondjuk ez itt amúgy off

Előzmény: Soproni Pinot N. (242)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 244

Honnan veszed ezt a 2 percet? Én a tévében néztem az eseményeket, de nem 2 perc volt az, akárhogy is. (A rendőrség meg olyan, amilyen. Nem szeretem őket.)

Előzmény: Soproni Pinot N. (240)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 243

Igen, ez így van, de nekem meg az a véleményem (ahogy írtam is), hogy a rendőrség ott nagyon meg akarta mutatni, hogy milyen tökös legényekből is áll. A tv székházi kudarc után. Ez eléggé látszott. Szóval nem volt éppen a történelmünk fénypontja sehogy se az a nap. :((

Előzmény: La Rosa (239)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 242

Helikopterek zaja, durranások, zsivaj.

Ezt érzékelte a tömeg, és midnössze két perce volt a támadást megelőzően arra, hogy eltünjön. Igazad van, ez valóban nevetéges, mert nem tették meg.

Előzmény: La Rosa (236)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 240

Azért az túlzás, hogy szétverette. A rendezvényt megtartotta a fidesz. Senki nem verte szét.

Ezt a véleményt akceptálom. Igazad van, bár van egy kis feltétel, a haladó baloldal mutassa meg, hogy egy több ezres tömeg hogyna szívódik fel 2 perc alatt.

Előzmény: Hansági. (237)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 239

Értem én ezt persze, sőt már megjegyzést is fűztem hozzá, hogy ilyen esetekben a rendőröknek nem igazán van alkalmuk megkérdezni, hogy - kiskegyed csak nézelődni jött ide, vagy a fennálló rendszert megdönteni?

Aki odaáll a pofonfa alá és megrázza az ne csodálkozzon azon, ha néhány nyakassal gazdagabb lesz...

Ami pedig a csőcseléket illeti nem szabad elfelejteni kitől kapták a bátorítást.

Előzmény: Hansági. (235)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 238

Hát az a helyzet, hogy te vádolsz engem azal, amit magad követsz el.

A Fidesz vonulósat akar, de ezt kilőtték.

Jó, akkor legyen a Deák téren, ez is megfúrva.

Harmadik verzió az Astorika volt, bár onnan is száműzni akarták őket a 89-es demokraták, csak éppen ebből, a harmadik változatból már nem engedtek a fasiszták.

Előzmény: Törölt nick (233)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 237

Azért az túlzás, hogy szétverette. A rendezvényt megtartotta a fidesz. Senki nem verte szét.

Előzmény: Soproni Pinot N. (228)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 236

lassan lassan te leszel itt ciki. vér ciki.

Előzmény: Soproni Pinot N. (234)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 235

"De én mondtam is, és mondom is, hogy a Kossuth teret elfoglaló, szana-szétszaró és hugyozó csőcsléknek köszönhette Budapest akkor azt a cirkuszt."

Oké, de nem erről beszéltünk, hanem a fideszesekről. Hogy őket miért lőtték a rendőrök.

Előzmény: La Rosa (231)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 234

Ja, az első két sor, aki ott maradt, ezért is van az, hogy a hazafelé igyekvő gfideszeseket jól szét kellet veretni.

És ez nektek még csak nem is ciki, a 89-es demokratáknak.

Előzmény: johansebastianbach (230)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 233

Próbálsz ügyesen történelmet hamisítani, de szerintem nem fog sikerülni.

Nem voltak verziók.

Az Astori volt a helyszín, amihez a fidesz ragaszkodott, mert ottan 56-ban nyalván fontos dolgok történtek, ámbátor senkinek fingja nem volt, hogy mégis mialófasz.

Amúgy meg a fidesz naggyűlése nem lett szétverve, mert a tények alapján azt kell mondanunk, hogy rendben lezajlott.

A fidesz naggyűlése pont annyira lett szétverve, mint bármelyik másik, amelyik azon a napon volt.

Előzmény: Soproni Pinot N. (228)
La Rosa Creative Commons License 2010.12.04 0 0 231

De én mondtam is, és mondom is, hogy a Kossuth teret elfoglaló, szana-szétszaró és hugyozó csőcsléknek köszönhette Budapest akkor azt a cirkuszt.

Vajon, hogy lehetséges az, hogy a mostani ellenzékiek, vagy pártsemleges elégedetlenek tudnak normális emberhez méltóan demonstrálni?

Mégis milyen emberek azok, akik temetőbe jártak síppal-dobbal, kereplővel? Ha az ilyeneket minden héten meglandzsizták volna, nagyon akkor sem csodálkozhattak volna. Szerintem a hatalom túl toleráns volt egyesekkel szemben.

Előzmény: Hansági. (223)
johansebastianbach Creative Commons License 2010.12.04 0 0 230

Ne hazudozz, vagy legalább egyeztess a pártközpontoddal:-)))

Csak éppen senki sem hallotta. 

Itten annó a megfelelő topikban több fideszfan állította, hogy philipke bemondta:-)

Előzmény: Soproni Pinot N. (219)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 229

Megy a legendagyártás ezerrel.

Fordítva.

A szemét kis geci, csak a hatalom árnyékában bátor kis köcsögök próbálják magyarázni a bizonyítványt, az olyanok mint te. Eddig sikertelenül.

Előzmény: Törölt nick (225)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 228

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem OV jelentette ki, hogy márpedig ő nem tartja másol?

Rosszul. Volt három verzió. Első a vonulós a körúttól.  A hatalom nem támogatta, lefújva. Második verzió, a Deák téri, a hatalom nem támogatta, lefújva. harmadik az Astoria, a hatolom ezt sem támogatta, de sikerrel szétverette.

Előzmény: Hansági. (223)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 227

Te pusztán a saját magad tévképzeteidhez alkalmazkodsz, csak az ugye baromi unalmas lesz egy idő után.

Te leírod, hogy szerinted mi van, én meg leírom, hogy szerintem mi van.

És erre megsértődsz.

:)))

Előzmény: Soproni Pinot N. (226)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 226

Elképesztően nem érdekel az, hogy saját magadat fasisztázod le.

Ugyan, hát már a haladó baloldal értékitéletét sem vesed komolyan!? Én csupán alkalmazkodom a progresszió legszentebb hagyományaihoz, neked már ez sem jó?

Picsogsz mint egy 6 éves.

De ha neked jó, hát csináld.

Pont ohgy nem. Leírom -szűken és visszafogottan- mi történt, erre te szeméyleskedésbe menekülsz, mert más kiutat nem látsz ebből a helyzetből. Szar ügy, és szar ember, aki még mindig kitart emelett.

Előzmény: Törölt nick (221)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 225

Megy a legendagyártás ezerrel.

A szűk Kossuth Lajos utca az.

Az a hülye utca.

Meg a köröző helikopterek.

Télleg ezek a szűk sugárutak meg a helikofferek szokták megzavarni a népet, hogy bambán tébláboljon.

:))

Előzmény: Soproni Pinot N. (222)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 224

Éppen ezért kapták a figyelmeztetést, hogy ez nem jó helyszín. Ha az emlékezetem nem csal. Azt a 2 parcet honnan veszed? 2 óra volt, nem 2 perc.

Előzmény: Soproni Pinot N. (222)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 223

"A Fideszenk sehol sem kellet bvolan megtartania a rendezvényét.

Ez a legtisztább."

Ezt senki se mondta.

"Ugyan a harmadik helyszín és variáció volt, de nem számít."

Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem OV jelentette ki, hogy márpedig ő nem tartja másol?

Senki nem mondta, hogy hugyosok. Szétverni se kellett volna őket. (Lásd előző hsz-em!)

Előzmény: Soproni Pinot N. (220)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 222

Na mondjuk azt se értem, hogy ha felszólította őket a rendőrség, hogy oszoljnak, miért nem mentek haza?

Majd megmutatod nekünk hogyan is kell ezt csinálni.

Egy többezres tömegben, szűk utcákban felszólítunk a távozásra (köröző helikopterek hangja mellett), majd két perc után szétverünk, ha még mindig ott vagy.

Előzmény: Hansági. (217)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.04 0 0 221

Elképesztően nem érdekel az, hogy saját magadat fasisztázod le.

Picsogsz mint egy 6 éves.

De ha neked jó, hát csináld.

Előzmény: Soproni Pinot N. (214)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 220

A Fideszenk sehol sem kellet bvolan megtartania a rendezvényét.

Ez a legtisztább.

Ugyan a harmadik helyszín és variáció volt, de nem számít. A léányeg az, hogy szétverék ezekez a szemét hugyosokat.

Minek mentek oda!?

Előzmény: Hansági. (216)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 219

Nem volt ott véletlenül tájékoztatás ordibátorokon keresztül, ahol felkérték a nagygyűlés résztvevőit, hogy hagyják el a teret, ezen és ezen az útvonalon keresztül?

De, hogyne lett volna. Valahol valamikor biztos. Csak éppen senki sem hallotta.

Persze mindegy is, sokat nem ért volna, mivel a fideszeseknek van egy nagy hibája: nem tudnak repülni.

Olyan két perc alatt máshogy nem tudták volna elhagyni a műveleti területet.

Előzmény: La Rosa (215)
Hansági. Creative Commons License 2010.12.04 0 0 217

Na mondjuk azt se értem, hogy ha felszólította őket a rendőrség, hogy oszoljnak, miért nem mentek haza?

Hozzáteszem: a rendőrség igencsak kompenzált. Meg akartak felelni, mivel a tv székháznál való felsülésükkor igencsak rajtuk röhögött mindenki.

Előzmény: La Rosa (215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!