"mindkét oldalon EMBEREK halnak meg és sebesüléseket szenvednek, és az egyik oldalon nagyon sokkal többen."
Talán a palesztin támadás előtt kellett volna a támadást támogató civileknek a védekező védekezőképességeit átgondolva nem támadni, hanem a békességre törekedni. A palesztin civilek öröm táncot ropva ünnepelték Izrael megtámasát, ahelyett hogy megakadályozták volna izraeli civilek áldozattá válásának lehetőségeit.
4. Palesztinában az iszlám a hivatalos vallás. Minden más isteni vallás szentsége iránti tiszteletet fenn kell tartani. Az iszlám saría alapelvei a jogalkotás fő forrásai lesznek"
Teljesen hidegen hagy, hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás, mindkét oldalon EMBEREK halnak meg és sebesüléseket szenvednek, és az egyik oldalon nagyon sokkal többen.
Lehet, éppen azt a gyereket ölték meg, aki felfedezte volna egy járvány gyógyszerét, vagy megoldotta volna a gravitáció és a fény rejtélyét, amitől mindenki élete sokkal jobb lehetne, a jövő megy tönkre.
Érdekes, mert amikor rakátáikat Izrael felé lőtték, örömtáncot roptak a rakétavetők körül, mintegy óvva azok kilőhetőségét.
Palesztin alaptörvény (alkotmány)
Article 4
Islam is the official religion in Palestine. Respect for the sanctity of all other divine religions shall be maintained.
The principles of Islamic Sharia shall be a principal source of legislation.
...
Article 18
Freedom of belief, worship and the performance of religious functions are guaranteed, provided public order or public morals are not violated.
kifelejtettem: Mélységesen elítélem a hamász támadását, az izraeli és a palesztin áldozatokat teljesen azonos mértékben sajnálom, nálam minden ember egyenlő továbbra is."
Sajnos, kénytelen vagyok én is minden második hszem végére odabiggyeszteni.
Bár ettől még antiszemitábbnak fogok tűnni.
Bár már belinkeltem az izraeli gazdasági miniszter kijelentését, senki nem reagált rá érdemben.
" Nir Barakat gazdasági miniszter az ABC-nek azt is elmondta, hogy
a túszok és a polgári áldozatok számának minimalizálása másodlagos szerepet kap a Hamász elpusztításával szemben."
Pedig ez azt jelenti, hogy még több palesztin civilt fognak megölni.
Bocsi, kifelejtettem: Mélységesen elítélem a hamász támadását, az izraeli és a palesztin áldozatokat teljesen azonos mértékben sajnálom, nálam minden ember egyenlő továbbra is.
a szép szadeszos időkben ballib nickek azzal vágtak fel, hogy ők sose szavaztak a maszopra."
Mert te láttad a fülke magányában, kire szavaztak? Vagy van a fórumon írásos nyoma, hogy korábban kijelentették-a maszopra szavaztak? Ha a válaszod nem, akkor ne offolj ezzel itt...
Te köbö úgy nem támogatod a hamaszt"
Szóval, ha én nem támogatom a Hamaszt(Gacvris szerint ugyanis aki szót emel a megölt palesztin gyermekekért, az a Hamaszt támogatja), de szerinted mégis, akkor bekerültem egy elegáns klubba. Bidentől Macronon át a fél világ vezetői közé.
Követhetnéd "ne felejtsd el" barátunkat, az interneten minden le van írva, meg az ellenkezője is, csak jól kell válogatni, nem mindegy melyiket olvasod.
Mindenesetre a cionista részt kihagynám, a maradék nagyjából stimmel, az egy másik világ, ami ott természetes, itthon nem biztos, hogy tetszene.
Megfordult a szél, eddig még azért ujjongtál, hogy mekkora szimpátia árad felőlük, most meg már őket is utálod, mert számonkérik rajtad az elemi emberiességet?
Persze, azt jelenti, hogy a hamasz web brigádjainak propaganda terjesztése, köszönhetően az állítólagos rakétatámadásnak és látszólagos áldozatoknak a korház ellen és a rengeteg fake news-nak, sikeresebb, mint aki valójában a megtámadott civil áldozatok tucatjait elszenvedő védekezésre kényszerített.
Haláli, ahogy az évtizedekig fideszt, meg Orbánt antiszemitázó, egyébként vad antiszemita ballib nickek, milyen nyálcsorgatva élvezik ki, hogy szerintük végre eljött az idő, nem kell lapítaniuk, és nyugodtan zsidózhatnak egy jót:))
A civil szó jelentése mögé bújnak, s így próbálnak érvényt szerezni támadásaik sikertelenségének. Tulajdonképpen támadásaikat saját civil áldozataikkal, látszólagos áldozataikkal akarják fedezni.
Nem kellett volna támadni, civilek által palástolva, most nem lenne áldozat.