Keresés

Részletes keresés

indulabusz Creative Commons License 2021.05.11 0 2 2559

Én is gratulálok a csapatnak! Élvezzük ki ezeket a napokat, a 2017-es rossz emlékű győri kupát követő 7 döntőből tegnap bejutottunk a 7.-be (3 kupa, 4 bajnokság)! 

Nagyon durva egyébként, az idei playoffban eddig több mint 99 pontot átlagol a csapat, nem tudom volt-e egyáltalán ilyesmire példa a magyar kosártörténelemben. A Szolnok ellen ez garantálhatóan csökkeni fog, ugyanakkor gyanítom a kupaelődöntő 84:63-as eredményével sem bánkódna senki közülünk ;)

CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.10 0 6 2558

Aki tud, most szombat(május 15.) induljon meg Szolnokra! Legyünk minél többen, megérdemli a Csapat, mi is kelleni fogunk a győzelmekhez, nem is kicsit! Én is bízom benne, hogy Kovács Beni és Doktor kap perceket a döntő meccsein, ha máskor nem, a meccsek elején mindenképp jó lenne! Aztgondolom én is, hogy az olaj játéka egy picit jobban fekszik nekünk, mint a Szegedé vagy a Deacé! Legyen meg idén a duplázás, mutassuk meg az olajnak!!!

Hajrá Falco!

falco Man Creative Commons License 2021.05.10 0 1 2557

Nyilván jelen helyzetben mindkettőnek nagyon kevés esélye van, de a fiatalok biztosan nem fognak játszani. Anderson viszont ha továbbra is ilyen botrányos lesz, akkor hat jatekossal kellene felvenni a versenyt a Szolnokkal, palyahatranybol. Ezért mondom, hogy Gasperen a sor, hogy kitalálja azt a szerepet, amiben ő tud hozzatenni. Aztán ha ebben a játékos valamiért nem partner már, akkor nem tudok mit mondani. Szerintem ez lesz a legfontosabb feladat ebben a pár napban.

Szerintem is egyébként az első meccs lesz a legfontosabb és talán a legkönnyebben hozható idézőjelben. Meglátjuk.

Előzmény: nForce (2555)
splity24 Creative Commons License 2021.05.10 -1 2 2556

Szerintem a Szolnok jateka jobban fekszik nekunk mint ez a rohanos amit a Deac meg a Szeged csinalt. 

A csapatnak grat, elore a bajnoki cimert! 

nForce Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2555

Ha most fogadnom kellene, hogy Anderson nyújtja-e azt a döntőben, amiért leigazoltuk, vagy hogy a fiatalok átlagolnak-e 10 percet, akkor feltenném utóbbira az egész házat hóval együtt.

Előzmény: falco Man (2552)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2554

Mondjuk én azt még hozzátenném, hogy a legutóbbi Olaj elleni meccsünkön is igazából 7 embert rotáltunk. Lake 3 perc alatt lesérült, Doktor és Kovács pedig összesen játszott 2 percet. Szemben az Olaj 12 fős rotációjával, igaz hogy Pallai és Taiwo is csak pár percet játszott. Szóval akkor vegyük 10-nek. Nos, akkor nagyon jól felkészültünk az Olajból és 25 perc alatt eldöntöttük a meccset. Nyilván most a szurkolók és a hazai pálya nekik fog kedvezni. Ráadásul úgy nyertünk akkor fölényesen, hogy a 7 játékosunkból 3 is 10 pont alatt dobott. Azt a meccset egyértelműen a védekezésünkkel nyertük meg. Most is azon fog múlni. Látjuk, hogy mi is ki tudunk bicsaklani, mint Szegeden. De az Olaj is, pl Debrecenben és Sopronban. Én hiszem, hogy megtudjuk 5-ből 3-szor verni a Szolnokot. Szóval nem nagyon éri meg itt esélyeket latolgatni, mert sok szól mellettünk és mellettük. Ezt a 4 napot pedig használjuk arra, hogy valami ütőképes taktikát kidolgozzunk és összerántsuk a védelmet. Csak így nyerhetünk. 

fekete só Creative Commons License 2021.05.10 0 0 2553

Remélem nem a makacsságán fog elmenni a bajnokság.

Előzmény: falco Man (2552)
falco Man Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2552

Aki azzal számol, hogy a fiatalokat be fogjuk vetni, ok csalódni fognak. 7 játékossal fogunk a

döntőben játszani, Gasper nem fog kockázatot vállalni, ha eddig nem jatszatta őket, nem most fogja elkezdeni. 

falco Man Creative Commons License 2021.05.10 0 1 2551

Először is gratulálok én is a csapatnak a döntőbe jutáshoz, sorozatban a negyedik, nincs miről beszélni. 

Kérdésedre a valasz: 7 emberrel, 2 használható legiossal, vékony magas sorral, Szolnok ellen, palyahatranybol, szurkolok előtt nem fogsz nyerni. Ez teljesen biztos. NagyoBB elemzést később lehetséges, hogy írok meg az elso mérkőzés előtt, de egy valamiben biztos vagyok. Otodik meccsig nem

szabad elmenni, mert ott barhogyan játszhatunk, nem fogunk nyerni, ismerve a játékvezetők eddigi tevekenyseget. 

Ugyanakkor azért is volt fontos továbbjutni ma -nyilván a pihenés mellett, bar az Olaj is továbbment így ez nem lesz akkora tényező, hogy legyen időnk felkészülni a 10-es rotaciojukra. Viszont a mi szempontunkból egy óriási kérdést kell megoldani. Végülis az egész szezonban szinte ez volt a téma, de én személy szerint úgy gondolom, hogy a bajnoki címünk azon fog múlni, hogy Anderson elő tud-e végre lépni azza a jatekossa, akit a személyében vártunk. Nélküle ez a döntő nem lesz meg, ha nem tud  úgy játszani, mint mondjuk a Szeged elleni elso meccsen. Szóval itt Gasper előtt óriási feladat lesz, hogy kitalálja a szerepet, a szerkezetet amiben ő is komfortosabban érzi magát. Ez a dolog kettejukon fog múlni. A többiektől nem igazan tartok, hozni fogjak magukat valószínűleg, de Andersonnal ez a metszet nagyon vékony. Szép feladat lesz ezt kitalálni szombatig.

Előzmény: nForce (2545)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.10 -1 0 2550

Mondjuk Juhos szintjét Doktor és Kovács is hozná. Ezért is remélem, hogy bekerülnek a rotációba. És 9 embernek már elégnek kell lennie. 

Előzmény: Törölt nick (2549)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.10 0 1 2549

+ Juhos..

lesz az 9 is

Előzmény: Vulcan0 (2546)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.10 0 1 2548

Én is gratulálok a csapatnak! 

A kérdésedre a válasz(om), hogy szerintem kizárt. Be kellene vetni Doktort is kb. 10 percre és talán Kovácsot is 4-5 percre. A kérdés az, hogy ezt pont a döntőben fogja meglépni az edző duó? Elvileg rá kell , hogy kényszerüljenek.

Az első meccsre pedig mindent fel kell tenni, mert egymás után háromszor legyőzni a Szolnokot vagy 5. meccsen behúzni a bajnoki címet nem túl valószínű forgatókönyv. Hét emberrel főleg nem.

fekete só Creative Commons License 2021.05.10 0 1 2547

Már a Szeged ellen szenvedtünk a faultokkal, Szolnok ellen ez sokkal rosszabb lesz. Teljesen egyértelmű, hogy sok pozíciós játékkal erre rá fognak játszani. Okorn pedig nem fogja Doktort vagy Kovácsot használni, ez szinte biztos. 

Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2546

Nyilván rövidnek tűnik ez a 7 emberes rotáció, de szerintem a döntőre az Olaj is leszűkíti 8 főre. 5 légiós, Kovács, Zsíros, Pongó. Én képesnek tartom a csapatot, hogy a pályahátrány ellenére is győzzünk. Végülis eddig mindkét bajnoki győzelmünket idegenben ünnepeltük. Ki tudja? Lehet ez a kabalánk. 

nForce Creative Commons License 2021.05.10 0 5 2545

A nap kérdése: vajon lehet-e 7 emberrel, 2 használható légióssal, pályahátrányból döntőt nyerni? Ezt leírva, az is elképesztő, hogy egyáltalán bejutottunk.

Gratulálok a győzelemhez!

Real013 Creative Commons License 2021.05.10 -1 3 2544

Gratulálok a csapatnak! Vár a finálé!

Nem lesz egyszerű, de képesnek tartom a csapatot az arany elhozására. :)

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.10 0 4 2543

Nehéz szülés volt, de megvan, szép volt fiúk 😁

matt999 Creative Commons License 2021.05.10 0 4 2542

Nagyon nagy gratula a srácoknak!!! Előre a bajnoki címért!!!

Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.10 0 3 2541

Szép volt fiúk. Gratula a fináléba kerüléshez. Az külön szép munka, hogy Govenst 14 ponton tudtuk tartani. Dzeletovicsot meg nagyon szíven üthette Szercsko legutóbbi nyilatkozata. Ma rendesen megszórta magát. Nekünk viszont 3 játékosunk is 20 felett termelt. Jó látni, hogy Evan is visszanyerte az extra fromáját. 

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2540

Gratulálok a srácoknak! Zsinórban negyedik bajnoki döntőnk.

És most hajrá Debrecen!

hali79 Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2539

Grat az egész csapatnak!!

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2538

Igen, erre gondoltam én is.

Kovács Benedekkel mi van?

Előzmény: Vulcan0 (2537)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.10 0 3 2537

Ez a második negyed lényegesen jobban nézett ki mimt az első. Így tovább. Doktort pedig ennél a pár mádopercnél többer is játszathatná Okorn. Ha bevállal 10 percet meg 1-2 faultot már az nagyon nagy segítség lenne. 

PHX Valley Creative Commons License 2021.05.10 0 4 2536

Megint a legutóbbi. Odaát a Kerpel kölkök gyűjtik a faultokat, nálunk a kulcsemberek. Nem értem Gaspert. Magasposzton elfogyunk, ott ki fognak nyírni minket. Mikor ült a Dickey, simán játszhattuk volna a négy kisembert.

Jr. Benitez Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2535

Eddig elég szolidan adjuk elő... Remélem javulunk mert 5.meccs után döntőzni elég meredek. Húzzunk bele fiúk!!!! 

matt999 Creative Commons License 2021.05.10 0 4 2534

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Tök jó szempontokat hoztatok be! A lényeg eddig működik a rendszer (de egy kicsit ez nekem fura)! Legyen Zoli a magyar Ginóbili! Amúgy a mai meccsen nagyon fontos lenne nyerni. Remélem korrekt bíráskodás mellett szorosan, de nyerünk! Hajrá fiúk!!!

Pick and Roll Creative Commons License 2021.05.10 0 2 2533

Szerintem idén már nem. De ahogy más is írta, nem igazán fontos, hogy ki van a kezdőben, az számít inkább, hogy ki hány percet játszik, illetve hogy ki fejezi be a meccset, amikor szoros az állás például. Mondjuk az szerintem is furcsa, hogy a csapat legjobb játékosa, meg esetleg a bajnokság legjobbja is csak csereként lép pályára mindig.

Vagy ez Zoli kifejezett kérése, vagy fizikailag nem képes ennél több percet játszani, így meg érdemesebb csereként használni. De ezt ugye nem kérdezi meg senki tőle, meg egyébként is lehet csak olyan választ kapnánk, hogy neki mindegy, annyit játszik, amennyit kap.

Előzmény: matt999 (2518)
Donc1c Creative Commons License 2021.05.09 0 7 2532

De minden évben azt mondják az "okosok", hogy ilyen gyenge csoportokból szégyen, hogy nem mentünk tovább:)

Előzmény: Vulcan0 (2531)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.09 0 9 2531

Csak úgy megjegyezném, hogy az idén a Casademont Zaragoza lett a BL bronzérmese, akiknek mi vettük el a csoportkörös veretlenségét. A Burgos pedig megvédte a címét és első helyen zárt. 

hali79 Creative Commons License 2021.05.09 -1 1 2530

Így igaz!

Benit nagyon jó lenne megtartani,akár úgy is hogy kevesebb légiósunk lesz..vagy mondjuk fél ével később hozunk csak egyet és a fél éven megtakarított összeggel talán ,ha kell  rá lehet tenni Beni fizetésére(úgy mondom hogy fogalmam sincsen most mennyi)

Szilit is jó lenne megtartani és akkor három jó légiós is bőven elég lenne.(most is annyink van csak)

Az u23-as fiataloknak még nagyobb szerepük lesz jövőre.

Oda jó lenne valakit szerezni Kovács Benedek és Dancsecs mellé.

Deac-Somogyi,Szolnok-Tawio+Pallai,Alba-Lukács-Balsay,Körmend-Takács K.

Ők szerintem itt jobban állnak jelenleg.

Találhatnánk valami tehetséget valahol ha az ifiben nálunk most éppen nincsen senki(nem tudom,nem ismerem ki lehetne jó).

Előzmény: splity24 (2529)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!