Igen, az lehet hogy puff bele a tankba 1 liter hígító meg egy kis arol! De az hogy 8 literbe rakok 2-3 kupakkal? Na mind1, kíváncsi vagyok Tyer véleményére, ő a "legbölcsebb" a fórumon, majd ő megmondja a tutit.
Azért vigyázz ezzel a kotyvasztással, mert egyáltalán nem biztos, hogy ezek amiket felsoroltál tudnak egymással elegyedni. Gázolaj benzinnel asszem tud, de étolaj benzinnel meg hígítóval....háát nem tudom. Mondjuk ha minden igaz az étolajon kívülk mindegyik kőolaj származék de nem kizárt, hogy nem keverednek össze rendesen és mondjuk az étolaj leül a tank aljára, aztán eldugul az egész üzemanyag rendszer, mert nem elég híg. De nem tudom, csak tippelek! Próbáld ki, kíváncsi vagyok az eredményre :-)
Olajjal egyenlőre nincs gondom, még van majdnem 1 liter castrol, több mint egy liter arol. Most áttértem az arolra, de ennek a szaga! Komolyan mondom a fingom jobb szagú. Akkor most a kipufogón megint megjelent a fáradtolaj, ami a castrolnál nem volt. Na akkor vmeik nap veszek 4 liter bentint, csórok egy kis gázolajat, apám úgyis étolajjal nyomja a kocsikba, de én még rakok bele, mert ő visszavett a közeledő hideg miatt. Havernak nem vált be a tiszta E85 (kicsapja az olajat), 200 ft/liter áron odaad 5 litert. Hígítóból milyet és mennyit rakjak bele (a gázolaj elvesz a teljesítményből, ez majd visszaad egy keveset :D) Apám éppen most mondta, hogy de jó lenne ha gázolajjal menne ez a szar!
én beletettem egyszer ezt a shellnél kapható hiperr szuper benzint, egy éve volt 320ft/kb... simán ment vele de nem jobban nem rosszabbul :D. mondjuk én már az egyik musztángba tettem benzin meg gázolaj keveréket meg étolaj keveréket... nem ment valami jól meg sültkrupli szaga is volt de ment. nem volt más otthon :D de igazábol nincs érteleme kotyvasztani, lukoilba már kapsz 275 forintokér 95-öst veszel hozzá motoros boltban olajat, ha minösigit akarsz, de igazábol a sima mol-os olaj is ugyan az. szóval nem érdemes *arakodni semmivel :D
én 12. kerben lakom. Barátnöm kistarcsai :D de nemszoktam mustanggal arra menni mig nincs meg a jogsi. de egyszer egy találkát összehozhatnánk örsön vagy ilyenek. melyik suliba jársz? (gondolom 91-ben születtél:D)
Induló árnak 3000-et mondok, horpadás, és garantáltan lyuk mentes, de legközelebb csak hétfőn tudom felhozni. Főként piros, meg sárga színben pompáznak. :)
Lehet kapni Luxeon ledekhez külömböző sugárzási szögű foncsorokat, azokkal kell próbálkozni. Én most rendeltem egy 5W-ost, kiváncsi vagyok milyen lesz.
Ez a múltkori LED téma nekem zsákutca. Vettem egy Luxeon LED-es zseblámpát ( ezt ) hogy majd jól átalakítom. (és ugye nem is 5W volt hanem 10) A fénye nagyon jó mint zseblámpa, tényleg szinte bele sem lehet nézni és 100m-re simán elvisz. Próbáltam a fényszóró fókuszába beleillesztgetni, de valahogy sehogy nem jön elég fény. Próbáltam a LED-et magában is, meg az elemlámpa tükrével együtt is de nem jó. Kb. fele a fényerő mint a 25W-tal (jó-jó a gyári 15, de attól is elmarad) Na mindegy van egy nagyon frankó kicsi zseblámpám. De ha van ötlet hogy mit hogy kellene ellhelyezni, akkor "hallgatom"...
Nézz inkább egy olcsó kutat, csodaszert nem fogsz felfedezni, csak az idődet pocsékolod vele. A végén úgy is azt a következtetést fogod levonni hogy kényelmesebb a benzin. Arról nem is beszélve hogy ha valami elszáll a motorban akkor még rosszabbul jársz.