Mint George írta korábban, Gajic semmiképp sem akart hosszabbítani. Jobbszélső kellett. Siskarev támadásban gyengébb mint Gajo viszont nagy előnye hogy kettesben is jól védekezik.
Mivel a Veszprém játéka nem szélsőcentrikus így a kettes védekezés szerintem többet nyomott a latban. De ez majd akkor kap igazán fontos szerepet, ha kiderül kik lesznek jövőre a jobbátlövők.
Mondjuk egy Gajic-Siskarjov cserével éppenséggel gyengülnek szerintem. Bár ha érkezik, egy kettesben védekezni nem tudó, klasszis jobblövő, akkor nem biztos, mivel az orosz elég jó kettesvédő.
„Férfi kézi: jobbszélső érkezik a Vardartól Veszprémbe“ OMG. Ez már azért erösen Monty Pythonba hajló Ionescu bohózat. Még majd kit s honnan kell majd megvenni a tuti BL-gyözelemért? Mert úgy látom pénz az továbbra is lesz...
Sziasztok! A Kristopans - Mahe csere csak pletyka vagy több, mint egy pletyka? Én nagyon örülnék neki, szerintem ő az utolsó hiányzó játékosa a csapatnak. Vele tökéletes lenne a keretünk.
Irányítóban így is vagyunk négyen (Mahe, Lékai, Lauge, Nenadic)
Kapuban:Corrales, Székely, Cupara
Balszélen:Strlek, Manaskov
Balátlövőben :Borozan, Ligetvári, Lauge
Irányítóban:Lékai, Nenadic, Mahe
Jobbátlövőben:Yahia,?
Jobbszélen :Marguc,?
Beállóban :Nilsson, Blagotinsek, Moraes
Igazából nem sok kérdőjel maradt.
Jobbátlövőben: Maqueda? esetleg Kristopans? érkezik vagy mindkettő
Jobbszélen:Gajic marad vagy érkezik egy meglepetés ember
Kielnek jól jön a szünet az EB miatt. Bár szinte minden játékosuk érdekelt, de utána még nem kezdődik azonnal a BL. Bár a bundás meg már február első napjaiban folytatódik.
Vajon most is a hazai bajnokságot részesítik majd előnyben?
Sziasztok!!! Örülök hogy ismét van valami fórum, ami normális.....Hát ami azt illeti, az előzőt szépen kirúgták tőlünk......
Mivel nincs az a bizonyos f...zbukom, hát gondoltam ha már fórum sincsen, akkor több idő marad az unokákra, egyebekre, nem dőltem a késembe, csak hiányoztak a meccsek utáni szösszenetek, stb.....
Így természetesen örülök ennek a feltámasztott fórumnak!Hajrá, és hűűű de sokára lesz még a következő Bl meccs.......
Tegnap azért szépen kikapott a Kiel, lassan fáradnak.....
Alig találtam meg a listában, mert a régi bannert kerestem. ;) Elsőre jó lesz, csak kicsit macerás lesz remélhetőleg minden évben átíratni a szöveget. ;) Én a címert beleraktam volna, de ne legyünk telhetetlenek.
Kicsit pörgessük meg, mert a DK-ban azok vannak többségben, akik szerint a női kézilabda az igazi. ;)
És a vezetésben várható változás? Erről tud valaki valamit?
Szabó János 16 év után távozik a Telekom pénzügyi vezérigazgatóhelyettes posztjáról. Mivel a Telekom a névadó szponzor gondolom akkor mást jelölnek a helyére.
Próbáljátok meg "szájhagyomány" útján elterjeszteni, hogy beindulhat itt a fórum. De még jobb ha felírjátok fb-re, hátha nemcsak szerelmes hölgyek olvassák... :-)
Igen azt is olvastam korábban, hogy Manaskov helyett Mahé. De Mahé irányító, miért tennétek ki a szélre??? Vagy Ő ott is játszik ha kell??
Kristopansra meg nagy szükség lenne, mert Nagy visszavonulása óta nincs igazán kiemelkedő átlövő. Az a mamut meg tudja szórni a gólokat ha kell. Jó csere lehetne.
Lékai és Nenadics pedig előirányítanák a csapatot.