Csatlakozom. Nem akarom fikázni a kerékpározást, de speciel a Tour nem az a műfaj, ahol az embernek oka lenne lerágni a körmeit. Ahhoz, hogy ezt ember végig tudja élvezni, ilyen stílusra van szükség.
Ha valaki élvezi a maratoni közvetítéseket, de nem bírja sipiék stílusát, tudnám javasolni a teniszt Vitár Róbert kommentálásával :))
Na akkor utoljára.
Gábor nem vehette át a stílust, mert más karakter.
"az idétlen két majomnak" köszönhető, hogy egyre többen nézik a bringás közvetítéseket.
Ennyi részemről.
Kikérem magunknak a Tour rajongók nevében!
(SÖRSÁTOR)
Mi az,hogy két idétlen majom?
Válogassd meg a szavaidat!
Ne gyere ide a topicra!
ITT EMBEREK VANNAK!!!
szerintem is otk jo a kozvetites, meg az is jo, hogy mar ketten is vannak.
egy apro kis kritika, ha szabad.......
hogy szerintem tul sok szo van anyagiakrol.
tudom, hogy anelkul nem lehet megelni, meg minden,
nem is vagyok sportolo, de nem hiszem, hogy egy vilagcsucsnal az a legfontosabb, hogy most az +/- 100 000 dolcsi.
es szerintme ezek az anyagi dolgok elegge dominalnak a kozvetitesben.
de persze, lehet hogy en vagyok tul naiv, es ez tenyleg ilyen fontos...
jo drukkolast es ejszakazast mindnekinek mara is!!!
nicko!
Lehet,hogy van már tapasztalatod???
Kapusi Péter!
Igy jó!
Tegnap holtversenyben első voltam,ma sem szeretném alább adni!
Kivánj nekem egy kalappal!
Tudjátok az baj, hogy én nagyon szeretem a TOUR-t, csak sajna az a két idétlen majom mindent megtett annak érdekében, hogy tönkre tegye a szorakozásunkat. Annak örültem, hogy Szabó Gábor nem vette át a "stílus"-t, és magától rájött pl. hogy nem kell neki feirni a szökevényeket mert van ahol ezt on-line megnézheti.
A 400 méter döntőjéről jutott eszembe...Szeglet Zsolt hogy-hogy nem fut. Hiszen ha jól tudom, éppen 2 hónapja futott új országos csúcsot (45:43-at), és ő az idei országos bajnok 200 és 400 méteren!
1.,Ha eltalálod 10, ha 2. 6, ha 3. 4p
2.,Ha telitalálat 40p, ha az elsőt eltalálod10p, ha 2.-at 6p, ha a 3.-at4p.Ha az első 3-at eltalálod bármilyen sorrendben 15pont, ha 2-őt a háromból, 10, ha 1-et csak akkor 5.
3., 10 vagy 0 pont
4., 10 vagy nulla pont