Lehet, éppen azt a gyereket ölték meg, aki felfedezte volna egy járvány gyógyszerét,
Lehet, meg van az esélye...
Csakhogy a a történelmi statisztika alapján annak nagyobb az esélye, hogy azt a gyereket ölték meg, aki pár év múlva robbanó mellénnyel megy be egy izraeli étterembe vagy diszkóba...
Az orosz civilek megtudták volna akadályozni ukrán civilek és civil infrastruktúrák rakétázásait?
De hogy válaszoljak is; Természetesen meg, ha Izrael támadást szervezett volna Gáza ellen. Mivel ez nem így történt a palesztin támadások miatt védekezésbe kényszerültek.
Szerintem évezredekkel ezelőtt kellet volna egy jó nagy pofont adni az arab/izraeli gyereknek, amikor elcsente a másik fogpiszkálóját, mert az akkor olyan jó ötletnek tűnt.
Freedom of belief, worship and the performance of religious functions are guaranteed, provided public order or public morals are not violated.
Vagyis szerinted az iszlám mennyire tűri meg másféle istentiszteletet, mint az iszlám? Sharia, ha nem vagy közösségi tag és, v. nem úgy tiszteled Istent , ahogy az iszlám mutatja?
"mindkét oldalon EMBEREK halnak meg és sebesüléseket szenvednek, és az egyik oldalon nagyon sokkal többen."
Talán a palesztin támadás előtt kellett volna a támadást támogató civileknek a védekező védekezőképességeit átgondolva nem támadni, hanem a békességre törekedni. A palesztin civilek öröm táncot ropva ünnepelték Izrael megtámasát, ahelyett hogy megakadályozták volna izraeli civilek áldozattá válásának lehetőségeit.
4. Palesztinában az iszlám a hivatalos vallás. Minden más isteni vallás szentsége iránti tiszteletet fenn kell tartani. Az iszlám saría alapelvei a jogalkotás fő forrásai lesznek"
Teljesen hidegen hagy, hogy a tyúk volt előbb vagy a tojás, mindkét oldalon EMBEREK halnak meg és sebesüléseket szenvednek, és az egyik oldalon nagyon sokkal többen.
Lehet, éppen azt a gyereket ölték meg, aki felfedezte volna egy járvány gyógyszerét, vagy megoldotta volna a gravitáció és a fény rejtélyét, amitől mindenki élete sokkal jobb lehetne, a jövő megy tönkre.
Érdekes, mert amikor rakátáikat Izrael felé lőtték, örömtáncot roptak a rakétavetők körül, mintegy óvva azok kilőhetőségét.
Palesztin alaptörvény (alkotmány)
Article 4
Islam is the official religion in Palestine. Respect for the sanctity of all other divine religions shall be maintained.
The principles of Islamic Shari’a shall be a principal source of legislation.
...
Article 18
Freedom of belief, worship and the performance of religious functions are guaranteed, provided public order or public morals are not violated.
kifelejtettem: Mélységesen elítélem a hamász támadását, az izraeli és a palesztin áldozatokat teljesen azonos mértékben sajnálom, nálam minden ember egyenlő továbbra is."
Sajnos, kénytelen vagyok én is minden második hszem végére odabiggyeszteni.
Bár ettől még antiszemitábbnak fogok tűnni.
Bár már belinkeltem az izraeli gazdasági miniszter kijelentését, senki nem reagált rá érdemben.
" Nir Barakat gazdasági miniszter az ABC-nek azt is elmondta, hogy
a túszok és a polgári áldozatok számának minimalizálása másodlagos szerepet kap a Hamász elpusztításával szemben."
Pedig ez azt jelenti, hogy még több palesztin civilt fognak megölni.
Bocsi, kifelejtettem: Mélységesen elítélem a hamász támadását, az izraeli és a palesztin áldozatokat teljesen azonos mértékben sajnálom, nálam minden ember egyenlő továbbra is.