Keresés

Részletes keresés

jani0625 Creative Commons License 2021.05.12 0 1 2589

Úgy legyen! :)

Előzmény: zizou0005 (2586)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.12 0 0 2588

Talán a május 24. az egyetlen reális esély arra, hogy a Falco bajnok legyen.

Real013 Creative Commons License 2021.05.12 0 3 2587

Legyen így, hazai pályán még úgysem lettünk bajnokok. :)

zizou0005 Creative Commons License 2021.05.12 -1 13 2586

Azt azért tudni lehetett, hogy a Szegeden túljutunk, és szerintem az Okorn már gondolt a döntőre, így nem akarta kiteregetni a lapjainkat.

Nagy mágus ám ez az ember.

1 fokkal azért mi komolyabb szintet képviselünk mint a Szolnok, ez egy 3 nyert meccses párharcban ki fog jönni.

Én nem izgulok különösebben, véleményem szerint május 24-én Eszter napján és egyben Pünkösd hétfőn meg lesz a 3.bajnoki címünk.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.12 0 0 2585

http://falcokc.com/hirek/holnap-nyit-a-vendegpenztar_2579/

Akik jönnek Szolnokra holnap jegyelővétel 16:00-tól! 80db jegyet kaptunk..

Kommentszekció Creative Commons License 2021.05.12 -2 0 2584

A keretek erőssége felétek billen.

Előzmény: splity24 (2563)
Welsi22 Creative Commons License 2021.05.12 -1 3 2583

Érdekes ez a nyavaljgás a rotáció miatt.

A Szolnoknak van 5 légiósa, 3felnőtt magyarja + az u23.

A felnőtt játékosok között Kovács Peti, aki ott gyengének lett elkönyvelve és nem kellett. Most pedig...

A másik felnőtt Juhos, aki néha játszik, néha nem. Inkább nem.

A nagy különbség, hogy itt a fiatalok pályára kerülnek, ott nem igazán.

Ha Potochnik lenne a Falco edző néhány fiatal kapna percet, ha itt lenne Okorn, Pallai, Taiwo, Rudner csak padozna.

falco Man Creative Commons License 2021.05.12 0 2 2582

Lehet 7 emberrel döntőt nyerni meg a jelen körülmények között is, ha mindenki a tudása legjavát hozza. De ha valakinek gyengébb napja lesz vagy ugyanúgy rendszer idegenül mozog, netán személyi hiba problémákb a keveredik, akkor a többiek szinte biztosan 30 pluszt játszanak és ez egy elhuzodo párharc során hatrany lehet. Szolnok ebből a szempontból több mozgástérrel rendelkezik. Meglátjuk majd.

Előzmény: nForce (2581)
nForce Creative Commons License 2021.05.12 0 1 2581

Mi így pakoljuk a terhet a Szolnokra :) Az "úgyis elfáradnak az embereink" arra vonatkozott, hogy 7 fővel nem lehet 5 meccses párharcot nyerni, pláne egy ilyen stílusú csapat ellen. De ha szerinted ezzel a rotációval hozunk egy 5. meccset Szolnokon, 1 nap pihenéssel és utazással idegenbe, akkor te vagy túlzottan optimista. A kupaelődöntő nagyon sima lett, de azt is látni kell, hogy azóta a Szolnok is jobb formában van és pályaelőnyt élvez. A szombati meccsen nagyon sok fog múlni, megkockáztatom, a döntő végkimenetele is. B opció, hogy Gasper jobban elosztja a perceket, így frissebben tartja a csapatot, ez megint teljesen más helyzetet teremtene... A szegedi 2. meccs nagyon all-in szagú volt, itt ez nem fog beleférni, több kell annál, mint hogy a 7 játékos majd lesimázza a párharcot. 

Előzmény: Törölt nick (2580)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.12 0 4 2580

Komolyan mi ez a pesszimizmus? Miért tartunk mi az Olajtól ennyire? Játszottunk velük 3 meccset, elsőn a fél csapat megsérült, a második nem teljes csapattal vezettünk 18 ponttal Szolnokon, az ő erejüket mutatja hogy visszajöttek és a kupaelődöntőben pedig simán vertük őket

Nyerhetünk Szolnokon bármikor, hogy kijön-e az kérdéses term. Tiszteletet érdemelnek hogy itt vannak, de döntő előtt arról beszélni, hogy úgyis elfáradnak az embereink...

Essünk Nekik aztán kész, győzzön a jobb, ha ők nyerik elismerjük őket és büszkék lehetünk a csapatunkra akkor is

A mobillelátókat meg tessék kinyitni a döntőre, hogy igazi pokol legyen itt is...

falco Man Creative Commons License 2021.05.11 -1 2 2579

Mindenki elismeri szerintem, hogy a bajnokságban a teljesitmenye alapján mellenyulas volt.

Ennek véleményem szerint 3 oka volt, ugyanakkora súllyal: 1. Sérülések, 2.Gasper rendszerebe amit a serulese után jatszottunk nem illik és ezt az edző nem tudta megoldani. 3. Maga a jatekos se tett meg mindent, hogy visszaküzdje magát arra a szintre, amit a BL-ben hozott nálunk.

Ezert is mondom, hogy ebben a pár napban ezen kell leginkább dolgozniuk, mert egy formában Levő, rendszerben komfortosan mozgó Anderson bajnoki címet érhet. Nélküle viszont a 6 Játékosunk nem fog elég lenni, főleg ugye a körülményeket (palyahatrany, szurkolok, játékvezetők stb) figyelembe véve.

Szerintem sokkal inkább ezen fog múlni a döntők, minthogy játszanak-e a fiatalok. Aztán majd a végén kiderül es értékelünk. De én most ezt látom a legnagyobb tartalékunknak.

Előzmény: jani0625 (2577)
Ryland Creative Commons License 2021.05.11 0 3 2578

Én nem szeretnék nagyon előre gondolkodni a "mi lenne, ha nem nyernénk" vonalon, mert nekem jó érzéseim vannak, meg különben is örök optimista vagyok a csapattal kapcsolatban...

De a mindenkori edzőt és a játékosokat én a legritkább esetben szoktam szidni, elővenni. Amikor ezüstöket nyertünk, akkor úgy voltam vele, hogy kész, ebben most ennyi volt. Más csapatok szurkolói mit meg nem adnának, ha a csapatuk döntőket játszhatna... Jó csapatunk van, én úgy gondolom, hogy fantasztikus sportemberekből áll, akik mindent megtettek ebben a nagyon nehéz szezonban. Persze, van, akivel kapcsolatban bennem is bőven maradt hiányérzet, utólag majd lehet és kell is konzekvenciákat levonni ezzel kapcsolatban. De összességében nagyon büszke vagyok arra, amit a fiúk eddig csináltak, és bízom abban, hogy még nincs vége!

Hajrá, ahogy írtátok, szombaton nekik kell esni, és kitenni mindenkinek szívét-lelkét a pályára!

Előzmény: Törölt nick (2572)
jani0625 Creative Commons License 2021.05.11 0 3 2577

Szia!

Nem tudom nekem szólt e a kérdés de én is válaszolok. Nem szidtam az edzőként csak nem értem miért nem játszatja egy keveset a fiatalokat.

Ami pedig azt illeti ha nyerünk akkor mindenki elégedett, ha veszítünk akkor mindig az edző az első között van akit elovesznek, ő a vezér, ilyen az edzok sorsa. Nem tudom hogy változtatna e esetleg az eredményen az ő jatszatasuk, de mivel ahogy mások én is aggódok a játékosokert, a csapatert, ezért felmerult a kérdés.

Ha kikapnank ami remélem nem fog megvalusolni, akkor is fel fog merülni a kérdés, szidas nélkül.

Ugyancsak szidás nélkül, azt el kell ismerni hogy eddig Kyan teljesítménye alapján mellefogás. Remélem most javít! :) 

falco Man Creative Commons License 2021.05.11 0 6 2576

Ha bajnokok leszünk, akkor az Gaspert igazolja. A kupa győzelem is ot igazolja, a BL-Ben szépet mentünk a lehetőségekhez képest, összességében bármi lesz a döntő a vége, ez egy sikeres szezon volt. Nagyon nehéz, de sikeres.  

UgyanakkoR Gasper sem hibatlan, neki is megvoltak idén a hibái. Kezdve Milosevic leigazolasaval, az, hogy Lakebol és Andersonbol csak annyit hozott ki amennyit láttunk (előbbi konkrétan rosszabb lett, mint volt) számomra óriási csalódás, valamint a régebbi reboszus nyilatkozatai sem igazán tetszettek. 

Ettol függetlenül Gasper a valaha volt legjobb szakember a Falco történetében, bármi is lesz ebben a sorozatban, nálam az is marad. De nem ördögtől valo dolog látni a hibáit és beszélni róla. 

hali79 Creative Commons License 2021.05.11 0 2 2575

Nekem kettős érzéseim lesznek a szezonnal kapcsolatban.

Egyrészt Kupagyőzelem végre!(helyenként kiváló játékkal)

Másrészt egy ezüst a bajnokságban(már ha kikapunk,ahogy most az volt a kérdés mi lesz ha "csak" ezüstünk lesz).

Ennek sok csapat egyrészt nagyon örülne.másrészt négy éve folyamatosan döntőzünk.Szóval az ezüst is nagyon szép eredmény!,de személy szerint én az amatőr szintemen is nagyon nem szeretek veszíteni és mindig győzni szeretek így egy vesztes döntő is ritkán jó érzés.

és az utolsó:hiányérzetem lenne a + hogy nem hoztunk plusz légiós februárban és,hogy ha nem is hozztunk nem is cseréltünk.

..de idén mivel szerintem nem emelkedünk a mezőny fölé mint tavaly(mi gyengébbek az ellenfelek erősebbek lettek),ezért az ezüst se rossz eredmény!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 -2 2 2574

Örülök, hogy az első válasznak ilyen tartalma volt. Teljesen egyetértek veled (és már nem először).

Előzmény: Vulcan0 (2573)
Vulcan0 Creative Commons License 2021.05.11 0 2 2573

Csak a magam nevében beszélhetek, de én egy ezüstérem esetén se fogok itt senkit se szidni és játékosokat meg edzőt elővenni. A csapat idén már okozott annyi örömöt nekem, hogy én nem fogok senkit se hibáztatni. Szerintem ebben a 4 napban fel kell készülni az Olajra és elverni őket, ahogy egyszer már tettük 7-es rotációval. Ha bármikor is lesz esélyünk idegenben nyerni, akkor az az első meccsen lesz. 

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 -4 1 2572

Szeretnék kérdezni Tőletek valamit, mert kíváncsi lennék a válaszokra.

Van olyan verzió, hogy ha ezüstérmesek leszünk, akkor nem fogjátok szidni Okornt? Mert ha 7 emberes rotációval fog ez megtörténni, akkor nyilván ő lesz a bűnbak. De ha 8-9 fős rotálással fog mindez megtörténni, és esetleg a plusz egy-két ember nem tud felnőni egy döntő színvonalához, akkor ugye nem az lesz szajkózva itt, hogy "na ezért kellett volna korábban többet játszatni őket, mert nem várható el, hogy a döntőben hirtelen produkáljanak valamit".

Szóval milyen garanciát kapok arra, hogy a vesztes szerep esetén ne legyen elővéve a mi Gasperünk?

nForce Creative Commons License 2021.05.11 0 1 2571

Abszolút egyetértek, minden szavaddal. Az egész elődöntővel kapcsolatban van amúgy egy rossz szájíz szerintem sokakban és az a 2. meccs. Tartom, hogy a cél a 3:0 volt és a 7 fős "rotációt" is ezért erőltette Gasper, hogy tudjuk le a párharcot és legyen idő pihenni, a döntőnek pedig hasonló lendülettel nekimenni. Most ez a helyzet annyiban változott, hogy a 3:0-n kívül nem látok nagyon alternatívát, minél tovább húzódik a párharc, annál kisebb a sansz a bővebb szolnoki keret és a meccseken várható fizikális küzdelem miatt. Lehet még váratlant húzni, de ahhoz a felfogáson is változtatni kellene és olyan fiatalokra bízni nagyobb szerepeket, akik az elmúlt 7 meccs során javarészt törölközőt pörgettek.

Előzmény: jani0625 (2570)
jani0625 Creative Commons License 2021.05.11 0 3 2570

Sziasztok!

pár, teljesen szubjektív gondolatot megosztanák veletek és kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Az év elején azt mondtam és szerintem sokan, hogy egyértelmű cél a címvédés és ezáltal a nemzetközi porond.

Most itt van előttünk a lehetőség, hiszen "csak" meg kell nyerni a döntőt. Azonban azt látja mindenki hogy ez egy nagyon küzdelmes év volt. Covid, sérülések, brutál sorozatterhelés, légiós csere vagy nem túl jó elsült igazolás is hátráltatott minket.

Nézve a Szeged elleni meccseket, folyamatosan azt éreztem, hogy elfogyunk, erőben. Nem értem hogy miért nem ad a két fiatalnak csak 2-2 percet Okorn félidőnkét amikor látszik hogy majd mindenkinek lóg a nyelve már. Az fogalmazódott meg bennem, hogy ha ezt a bajnokságot behúzzuk 6,5 játékossal, akkor nem egy, hanem két szobrot kell emelni ennek a csapatnak...

Ráadásul Szolnok pályaelőnyben, jó rotációval és szurkolók előtt.

Rohadt nehéz ez a képlet. Rájátszás előtt azt gondolta 55-45% az esély hogy mi nyerünk/más.

Most viszont azt érzem ez megfordult, főként a rotáció szűkössége miatt. Baromi nagy fegyverünk a gyorsindítás szerzett labdából vagy lepattanóból, amikből már kevesebb volt a Szeged ellen mint korábban vagy ha volt többször belehibáztunk. És a lepattanóharchoz, folyamatos határon védekezéshez mindig több erő kell és ez most fogyni látszik.

Ráadásul Anderson amellett hogy vezért nem lett, még erős közepeset sem nagyon tud nyújtani, védekezésben meg bárki ott hagyja.

Szóval nagyon remélem most valamit kitalálunk vagy extra frissességet találunk, mert ez nagyon kemény lesz.

Aki tud, az menjen és szurkoljon, nagy küzdelem lesz az tuit, minden segítségre szükség van!

Harjá FALCO!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 -7 1 2569

Majd akkor most ez változik. Ez a klubok feladata, hogy erről érdeklődjenek és tárgyaljanak a megfelelő szerveknél. Engem nem érint nem ezért írom, de ha valamit én elképzelek, és annak az elvárhatósága megalapozott és teljesen logikus, akkor annak úgy kell történnie.

Előzmény: csege (2568)
csege Creative Commons License 2021.05.11 0 0 2568

A kijárási tilalom alóli kivételre okot adó körülmény:

a) Munkavégzés

b) Munkavégzés helye és a lakóhely, tartózkodási hely, szálláshely közötti közlekedés

c) Versenyszerű sportoló edzésen vagy sporteseményen történő részvétel vagy az edzés, illetve a sportesemény helyszíne és a lakóhely, tartózkodási hely, szálláshely közötti közlekedés

Előzmény: Törölt nick (2567)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 -3 1 2567

Teljesen egyértelmű, hogy azoknak a szurkolóknak, akik elutaznak a mérkőzésekre, ők egy esetleges közúti ellenőrzés során a belépőjegyük felmutatásával mentességet kell élvezniük a kijárási korlátozást illetően.

Előzmény: falco Man (2565)
Real013 Creative Commons License 2021.05.11 0 0 2566

Szövetség, M4 Sport.

Elmentek ti a jó p...ba!

Szofisztikált és frappánsan kifejtett véleményem ez a döntő időpontjairól.

HAJRÁ FALCO!

falco Man Creative Commons License 2021.05.11 -1 1 2565

Az este 8-as kezdesek sem jobbak, mivel így az idegenbe elutazo szurkolok nem fognak hazaerni az éjféli kijárási korlátozás kezdetere. Egy esetleges büntetést pedig senki sem fog bevallalni. Nevetséges, ebbe sem gondoltak bele.

Előzmény: Törölt nick (2564)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.11 0 1 2564

Az szép! Nem emlékszem olyanra, hogy egy ilyen fontosságú mérkőzést hétköznap ebben az időpontban kezdtek volna. Hétvégén volt már rá példa - bár én azt sem kedveltem -, de azért az egészen más helyzet. Nem tudom, hogy akik ezt kitalálták, és akik ezt jóváhagyták ők vajon milyen elképzelés mentén gondolkodtak? Ha abban, hogy a tévének adnia kell egy döntőt, akkor ez így butaság. mert szinte értelmetlen. Ez olyan, mintha el szeretnék menni egy rendezvényre, de már csak olyan helyre kapok jegyet, ahonnan nem lehet rendesen élvezni a műsort, de mégis elmegyek csak azért, hogy elmondhassam ott voltam (talán egyedül a kivétel egy darts esemény lenne, ahová úgyis csak a buli kedvéért menne az ember). Ők meg elmondhatják, hogy közvetítették a döntőt... 

Előzmény: falco Man (2561)
splity24 Creative Commons License 2021.05.11 -2 1 2563

Az alapszakaszban levo csapatok alapjan valoban ez lenne a realitas. De azota naluk bovult a rotacio nalunk meg csokkent. 

Nezok is lehetnek tehat a hazai palyanak nagyobb szerepe is van. 

Meglatjuk! Jelen pillanat azt mondom 60-40 oda.

Előzmény: Kommentszekció (2562)
Kommentszekció Creative Commons License 2021.05.11 -3 2 2562

Mi ez az önbizalomhiány? Sima 3-1 lesz a döntő nektek....

falco Man Creative Commons License 2021.05.11 -2 5 2561

Majus 21 péntek 15:30 a döntő harmadik mérkőzése. Ezek tényleg nem normálisak, komolyan mondom inkább ne adja se a TV, se a Mindigo, egyik botranyosabb mint a másik.

CrazyBasket Creative Commons License 2021.05.11 -1 2 2560

Ja és még valami, ami nagyon jó lenne! A döntőben legyenek kihúzva a mobil szektorok és lehessenek nézők ott is az Arénában! Esetleg mint a BL meccseken 2sor legyen benthagyva a nagyobb távolság miatt, az ottani bérletesek pedig foglalhassank helyet a palánk alatti mobilon! Nagyon nem lenne jó, ha ugyan ez a felső karéjos módszer maradna, a hangulat miatt leginkább! Hajrá Falco!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!