Keresés

Részletes keresés

bendeguz90 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 1292
bendeguz90 Creative Commons License 2013.05.10 0 0 1291

Bajnoki döntő időpontjai

Május 18., 12.30 óra (tv: RTL Klub)Veszprém–Szeged
 Május 21., 19 óra (tv: Sport Klub)Szeged–Veszprém
 Május 26., 12.45 óra (tv: RTL Klub)Veszprém–Szeged (ha szükséges)

Veszpremi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 1288

Ja, ezt olvastam. Nincs itt kérdés, ezt a FF-t elvették tőlünk. Az az érdekes, hogy egyébként még a sok hibánk (mert volt bőven) és a bírók egoldalúsága mellett is csak 2 góllal kaptunk ki. Ez mindennél többet beszél!!!

Előzmény: bendeguz90 (1287)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.28 0 0 1287
Előzmény: Veszpremi (1286)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 1286

Bírók v. az Ilic miatt? Nem találom. Hírt olvastam, hogy a bírók miatt odadörgölt a bíróknak, mocsok ehf-nek.

Előzmény: nicko (1285)
nicko Creative Commons License 2013.04.28 0 0 1285

Nagy Laci kiakadt twitteren..

Előzmény: Veszpremi (1284)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.28 0 0 1284

Várható volt a pletykák alapján. Nem vagyok boldog a hírtől, hogy kiel játékossal erősítünk, de hát itt már bármi elképzelhető (a tátott szájú jichának nagyon nem örülnék, róla is beszélnek...). 31 éves, 34 lesz 3 év múlva, valószínűleg nem pályafutása csúcsán lesz, de majd kiderül.

Előzmény: Ruesga (1283)
Ruesga Creative Commons License 2013.04.28 0 0 1283
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1282

Veszprém-Kiel - így látta az edző és a kulcsjátékos

http://www.digisport.hu/video/14150 

MKB Veszprém-THW Kiel 28-29, a mérkőzés hajrája

http://www.digisport.hu/video/14148

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1281

Hát persze.

Előzmény: nicko (1278)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1280

még a múltkori 2 tetü balkáni férget is hozzátenném.

Lehet hibákat keresni a csapatban, volt is bőven, de mindennek ellenére az ellenfél több ízben is lepadlózott, mígnem a "sporik" fel nem támasztották őket. Nekem már a sorsolás gyanús volt, nem is kérdés a csalás ezek után. Kb. olyan feelingem van az ehf-el kapcsolatban, mint az eu-val. Van sapkája, nincs sapkája, pofozzuk. Sajnos túl nagy pénzek forognak egyesek zsebében..., s ebben mi alul maradunk mindig. Ez más, mint sportdiplomácia.

Nem lesz könnyű ebből a szituból felállni. Ki kell elemezni a dolgokat. Számomra elfogadhatatlan, hogy 2 Iváncsik (G már nem is játszott, nála régóta egy problémás  dologról beszélnek errefelé...) egy gólt lő, Nagy Laci gólmentes félidőt csinál, és nincs mégegy normális lövőnk,  a szinte végig erőltetett Terzic is gólmentes marad, a világklasszis (általam nagyon kedvelt) Császár egy elfogadhatatlan nagy-nagy betlit hoz ismételten...

Előzmény: nicko (1279)
nicko Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1279

itt ma a Veszprém semmilyen játékkal nem nyerhetett. El kell ismerni a két tetü dán, profi módon csalta el a meccset, végre hajtva az EHF utasítását.

Előzmény: bendeguz90 (1276)
nicko Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1278

akkor valamit nagyon rosszul tanultál meg.

monopolhelyzet azt jelenti, hogy nincs más jelentkező, szolgáltató adott helyen.

piacgazdaságban több van aki többet fizet az nyer. digi többet fizetett mint a másik.

Előzmény: bendeguz90 (1277)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1277

Piacgazdaság csak akkor lenne ,hogy ha szolgálatótól függetlenül lehetne nézni a DIGI Sport által közvetített sportesemények, így ez csak egyszerű monopolhelyzet. 

Előzmény: nicko (1274)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1276

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA

NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

MKB VESZPRÉM–THW KIEL (német) 28–29 (14–12)

Vezette: Olesen, Pedersen (dánok)

VESZPRÉM: Alilovic, Fazekas (kapusok), Császár 4 (4), Gulyás 3, Iváncsik G. Iváncsik T. 1 (1), Dzsamali 1, Laluska, Nagy 5, Oneto, Chema Rodríguez 4, Schuch, Sulic 5, Terzic, Ugalde 5.

Vezetőedző: Carlos Ortega

KIEL: Omeyer, Palicka (kapusok), Ahlm 3, Ekberg 1, Ilics 2 (2), Jícha 7, Klein, Narcisse 3, Pálmarsson 3, Sigurdsson 2, Sprenger, Toft Hansen 1, Vujin 7 (1), Wienczek.

Vezetőedző: Alfred Gíslason

Kiállítások: 8, ill. 12 perc

Hétméteresek: 6/5, ill. 5/4

Továbbjutott: a Kiel, kettős győzelemmel, 61–59-es összesítéssel

Veszpremi Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1275

Írtam egy választ, megette a zindeksz, mégeccer nem írom le :)

Előzmény: nicko (1274)
nicko Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1274

szóval részedről elfogadhatatlana piacgazdaság.

jofgod van hozzá. miért nem költözől é-koreába? ott nincs ilyen :D

Előzmény: Veszpremi (1273)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.27 0 0 1273

Engem nem érdekel, hogy ez pont a digi vagy ki, de elfogadhatatlannak tartom a korunkban kialakult "gyakorlatot", miszerint bárki bárhol kizárólagos jogot vehet bármire, akár külföldön is. Még jó hogy nem egy tajmán szigeteki társaság vette meg nulla lefedettséggel. Mert a pénz? Nem érdekel, nem fogadom el, és jogom van hozzá :) Itt a városban rengetegen vallják, hogy bizony legalább a veszprémi tv-nek adnia kéne a csapat meccseit, ha nem is egyenesben, esetleg felvételről. Én lassan eljutok oda, hogy nem nézek már semmiféle sporteseményt. De nem is baj, kevesebbet tv-zek, több jut másra, pl. sportra, csak nem a tv-ben :) Lezártam ezt a témát részemről.

Egyébként meg Építők!!! :)

(ma szükség lenne egy jó Császárra is, meg legalább az egyik kapusunk átlagon felüli teljesítményére. A Kiel tuti jobban felkészült mára belőlünk. Van pár játékosunk, aki mintha nem ütné meg a csapat jelenlegi színvonalát, nem akarok neveket mondani, mert most ünneprontás lenne részemről, remélem ma mindenki átlagon felülit hoz!)

Előzmény: nicko (1272)
nicko Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1272

Értem. Tehát mocskos szemét digi mert csak...de ha átengedi az MTVA-nak ingyért a közvetítést akkor meg duzzogok. :p

Előzmény: Veszpremi (1271)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1271

Nem értem, miért kéne dícsérnem. Azért, hogy végre egy meccset a veszprémi lakosok is nézhetnek, "cserébe" az adójukért? Ne viccelődjünk komoly dolgokkal :) Kap érte a digi reklámot már napok óta eleget. Egyébként nem jutottam jegyhez (pedig jó helyen próbálkoztam), de különösebben az sem zavarna, ha a neten kéne néznem, vannak ennél fontosabb dolgok is számomra.

Előzmény: nicko (1270)
nicko Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1270

digit most miért nem dicséred? :)

Előzmény: Veszpremi (1269)
Veszpremi Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1269

Marketing. A meccsehez semmi köze, el kéne jönni "hétköznap" is!

http://www.samsungsport.hu/kezilabda/20130426/fazekas-szombaton-65-percig-kell-jatszanunk/

Ez egy igen nehéz meccs lesz, én pesszimista vagyok, a passzátszelet nem a Veszprémnek fújják.

Fogadni nem mernék, ha az dönt, ki a jobb, akkor van esélyünk, de tényleg az utolsó (másod)percekben kell ahhoz vezetni, hogy a meccs a miénk legyen, a többi nem számít. A meccset holnap nem a közönség dönti el, hanem sok múlik majd a kapusokon, ill. a bírókon. Az előző meccs szerintem nem csak a bírókon ment el, ott nagyon nagy ziccerek maradtak ki, elfogyott a csapat a végére, mind erőben, mind fejben.

Előzmény: bendeguz90 (1268)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.26 0 0 1268
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.20 0 0 1267
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.19 0 0 1266

Nagy László kieli győzelemben reménykedik

http://www.digisport.hu/video/14005

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1265

Így szurkolnak az MKB Veszprém csapatának a rajongók!

http://www.digisport.hu/news/9179

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1264

Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Ezek szerint erre az idényre ez a probléma megoldódott, mert eddig úgy vettem észre ,hogy minden héten igyekeznek egy meccset adni és eddig 

"egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? "

Talán olyan üzletpolitikát, hogy azok nézhessék a DIGI Sportot , aki nem a DIGI előfizetője, ami néhány nem DIGI szolgáltató esetében meg is valósul.  Más szolgáltató is rendelkezik sportcsatornával ,de a sportcsatornák közül nekik van a legnagyobb lefedettsége, mert szvsz az ország összes kábelszolgáltatójánál megtalálható a cstornájuk. 

A DIGI Sport-nak közel 4 éve nem sikerült nekik bekerülni a két legnagyobb konkurens kínálatába, ami részben nekik is köszönhető. 

"Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak."

A nagyobb mobilcégek meg egy-két multi már akkor is hírdetett a kézimeccseken. Nem értem ,hogy miért kell hanyatt esned a DIGI-től. A másik meg az ,hogy ez a támogatás semmi másról nem szól mint ,hogy a DIGI így akarja betömni a száját azoknak a kluboknak , akiket zavar a jelenlegi helyzet a közvetítése körül. 

Előzmény: nicko (1263)
nicko Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1263

én nem veszek észre semmit mert nincs ugye digin.

de amíg volt SK itt ment a balhé, hogy a rájátszásból nem adnak meccset mert van egy bizonyos meccsszám amit leadnak és annak javát az alapszakaszban ellőtték.

Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz.

egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? aki megveszi a jogokat ő fütyül...egyetlen másik csatornát sem érdekeltek a BL jogok 2011 szeptemberben mikor a Győr még nagyon messze járt a BL döntőtől.

Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.

Azért ezen is ellehet gondolkodni.

Előzmény: bendeguz90 (1261)
bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1262

DIGI-MKB Veszprém: egy sikeres megállapodás háttere

http://www.digisport.hu/video/13830

bendeguz90 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 1261

Nem tudom ,hogy észrevetted ,de ebben a szezonban szemmel láthatóan emelkedetek a Sport Klub által közvetített meccsek száma és a rájátszásból is közvetítettek rendesen.

És ahogy észreveszem az elődöntőből is közvetítenek meccseket, amire pl. 2009 óta nem nagyon volt példa és pl. a szombati Érd-FTC meccset is csak azért nem tudják adni ,mert abban az időpontban a csatorna "zászlóshajójaként is számom tartott  olasz foci megy. De pl. a hétvégi férfi magyar kupadöntőből is a döntő kivételével minden meccset élőben közvetítenek. (A döntő az RTL Klub-on lesz közvetítve)(és a Sport Klub-on is van kézilabda magazin) Szóval azt gondolom az ,hogy a Sport Klub nem foglalkozik a kézilabdával erősen elfogult megállapítás. 

" rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának."

Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz. 

Előzmény: nicko (1259)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!