Május 18., 12.30 óra (tv: RTL Klub)Veszprém–Szeged Május 21., 19 óra (tv: Sport Klub)Szeged–Veszprém Május 26., 12.45 óra (tv: RTL Klub)Veszprém–Szeged (ha szükséges)
Ja, ezt olvastam. Nincs itt kérdés, ezt a FF-t elvették tőlünk. Az az érdekes, hogy egyébként még a sok hibánk (mert volt bőven) és a bírók egoldalúsága mellett is csak 2 góllal kaptunk ki. Ez mindennél többet beszél!!!
Várható volt a pletykák alapján. Nem vagyok boldog a hírtől, hogy kiel játékossal erősítünk, de hát itt már bármi elképzelhető (a tátott szájú jichának nagyon nem örülnék, róla is beszélnek...). 31 éves, 34 lesz 3 év múlva, valószínűleg nem pályafutása csúcsán lesz, de majd kiderül.
még a múltkori 2 tetü balkáni férget is hozzátenném.
Lehet hibákat keresni a csapatban, volt is bőven, de mindennek ellenére az ellenfél több ízben is lepadlózott, mígnem a "sporik" fel nem támasztották őket. Nekem már a sorsolás gyanús volt, nem is kérdés a csalás ezek után. Kb. olyan feelingem van az ehf-el kapcsolatban, mint az eu-val. Van sapkája, nincs sapkája, pofozzuk. Sajnos túl nagy pénzek forognak egyesek zsebében..., s ebben mi alul maradunk mindig. Ez más, mint sportdiplomácia.
Nem lesz könnyű ebből a szituból felállni. Ki kell elemezni a dolgokat. Számomra elfogadhatatlan, hogy 2 Iváncsik (G már nem is játszott, nála régóta egy problémás dologról beszélnek errefelé...) egy gólt lő, Nagy Laci gólmentes félidőt csinál, és nincs mégegy normális lövőnk, a szinte végig erőltetett Terzic is gólmentes marad, a világklasszis (általam nagyon kedvelt) Császár egy elfogadhatatlan nagy-nagy betlit hoz ismételten...
Piacgazdaság csak akkor lenne ,hogy ha szolgálatótól függetlenül lehetne nézni a DIGI Sport által közvetített sportesemények, így ez csak egyszerű monopolhelyzet.
Engem nem érdekel, hogy ez pont a digi vagy ki, de elfogadhatatlannak tartom a korunkban kialakult "gyakorlatot", miszerint bárki bárhol kizárólagos jogot vehet bármire, akár külföldön is. Még jó hogy nem egy tajmán szigeteki társaság vette meg nulla lefedettséggel. Mert a pénz? Nem érdekel, nem fogadom el, és jogom van hozzá :) Itt a városban rengetegen vallják, hogy bizony legalább a veszprémi tv-nek adnia kéne a csapat meccseit, ha nem is egyenesben, esetleg felvételről. Én lassan eljutok oda, hogy nem nézek már semmiféle sporteseményt. De nem is baj, kevesebbet tv-zek, több jut másra, pl. sportra, csak nem a tv-ben :) Lezártam ezt a témát részemről.
Egyébként meg Építők!!! :)
(ma szükség lenne egy jó Császárra is, meg legalább az egyik kapusunk átlagon felüli teljesítményére. A Kiel tuti jobban felkészült mára belőlünk. Van pár játékosunk, aki mintha nem ütné meg a csapat jelenlegi színvonalát, nem akarok neveket mondani, mert most ünneprontás lenne részemről, remélem ma mindenki átlagon felülit hoz!)
Nem értem, miért kéne dícsérnem. Azért, hogy végre egy meccset a veszprémi lakosok is nézhetnek, "cserébe" az adójukért? Ne viccelődjünk komoly dolgokkal :) Kap érte a digi reklámot már napok óta eleget. Egyébként nem jutottam jegyhez (pedig jó helyen próbálkoztam), de különösebben az sem zavarna, ha a neten kéne néznem, vannak ennél fontosabb dolgok is számomra.
Ez egy igen nehéz meccs lesz, én pesszimista vagyok, a passzátszelet nem a Veszprémnek fújják.
Fogadni nem mernék, ha az dönt, ki a jobb, akkor van esélyünk, de tényleg az utolsó (másod)percekben kell ahhoz vezetni, hogy a meccs a miénk legyen, a többi nem számít. A meccset holnap nem a közönség dönti el, hanem sok múlik majd a kapusokon, ill. a bírókon. Az előző meccs szerintem nem csak a bírókon ment el, ott nagyon nagy ziccerek maradtak ki, elfogyott a csapat a végére, mind erőben, mind fejben.
Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.Ezek szerint erre az idényre ez a probléma megoldódott, mert eddig úgy vettem észre ,hogy minden héten igyekeznek egy meccset adni és eddig
"egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? "
Talán olyan üzletpolitikát, hogy azok nézhessék a DIGI Sportot , aki nem a DIGI előfizetője, ami néhány nem DIGI szolgáltató esetében meg is valósul. Más szolgáltató is rendelkezik sportcsatornával ,de a sportcsatornák közül nekik van a legnagyobb lefedettsége, mert szvsz az ország összes kábelszolgáltatójánál megtalálható a cstornájuk.
A DIGI Sport-nak közel 4 éve nem sikerült nekik bekerülni a két legnagyobb konkurens kínálatába, ami részben nekik is köszönhető.
"Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak."
A nagyobb mobilcégek meg egy-két multi már akkor is hírdetett a kézimeccseken. Nem értem ,hogy miért kell hanyatt esned a DIGI-től. A másik meg az ,hogy ez a támogatás semmi másról nem szól mint ,hogy a DIGI így akarja betömni a száját azoknak a kluboknak , akiket zavar a jelenlegi helyzet a közvetítése körül.
de amíg volt SK itt ment a balhé, hogy a rájátszásból nem adnak meccset mert van egy bizonyos meccsszám amit leadnak és annak javát az alapszakaszban ellőtték.
Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz.
egy piacon mégis milyen üzletpolitikát kellene? aki megveszi a jogokat ő fütyül...egyetlen másik csatornát sem érdekeltek a BL jogok 2011 szeptemberben mikor a Győr még nagyon messze járt a BL döntőtől.
Nem nagyon láttam Digi reklámon kívűl más céget hiredetni, kézimeccsen mikor még a jogok nem is a Digisportnál voltak.
Nem tudom ,hogy észrevetted ,de ebben a szezonban szemmel láthatóan emelkedetek a Sport Klub által közvetített meccsek száma és a rájátszásból is közvetítettek rendesen.
És ahogy észreveszem az elődöntőből is közvetítenek meccseket, amire pl. 2009 óta nem nagyon volt példa és pl. a szombati Érd-FTC meccset is csak azért nem tudják adni ,mert abban az időpontban a csatorna "zászlóshajójaként is számom tartott olasz foci megy. De pl. a hétvégi férfi magyar kupadöntőből is a döntő kivételével minden meccset élőben közvetítenek. (A döntő az RTL Klub-on lesz közvetítve)(és a Sport Klub-on is van kézilabda magazin) Szóval azt gondolom az ,hogy a Sport Klub nem foglalkozik a kézilabdával erősen elfogult megállapítás.
" rájuk meg köpnek akiknek nincs, hogy szemét mocskos román banda az MKSZ amíg fideszes vezeti ott tat be ahol tud a csatornának."
Amilyen _üzletpolitikát_ folytatnak azon ne is csodálkoz.