"Ne törődjenek a karcos hangvételű telefonbeszélgetéseimmel. Nem kell foglalkozni ezekkel. Igen, keményen beszélek. Annak kell lennem, lennünk. Ideje keménykedni, emberek, ezt be kell látni. Eddig tulajdonképpen minden nemzet kihasznált minket, de ennek mostantól vége. Ennyi."
A Fehér Ház cáfolta csütörtökön, hogy az amerikai kormányzat enyhítene az Oroszország elleni szankciókon, nem sokkal azután, hogy a pénzügyminisztérium hozzájárult, hogy egyes amerikai cégek korlátozott tranzakciókat bonyolíthassanak le az orosz belbiztonsági szolgálattal, az FSzB-vel.
Putyinimádók lehet Trumpot ekézni...vagy most mi van? Lesz új brossúra?
Tudni kéne olvasni? Te talán nem azt olvasod a Trump tweetjében, hogy az erőszakra hivatkozik? Nem az egyetem volt erőszakos, hanem az anarchista huligánok. Ami az egyetemet illeti, az ponthogy az egyetem saját republikánus szervezete volt, ami meghívta a Yiannopoulost. Szóval a Trumpnak ez a beírása teljesen illogikus csúsztatás. De ha nem hívták volna meg, az sem jelentené azt, hogy korlátozzák a szólásszabadságot. A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy mindenkinek alanyi alapon jár a meghívás a UC Berkeley-re.
Nézd handbandázhatsz, de Milo-t, Shapiro-t is -és szinte bármilyen kozervatív elóadót- állandóan szabotálják a libsi diákok ÉS maguk az intézmények IS, ez tény. Nem vettem észre hogy az anarchistáktól akarná megvonni bárki a támogatást. Az intézményekkel van baj eleve. Tudni kéne olvasni
Most, hogy Trump az AtyaFiúÉsSzentlélek (aki egy személy) után a második legnagyobb méltóság a világegyetemmben, valószinűleg tökmindegy neki, hogy veszik-e a ropiját vagy kóláját vagy akármit amit árul.
Ez a Milo egy megélhetési troll, ennél jobb dolog nem is történhetett volna vele. Mekkora szerencséje van, hogy véletlenül egyszer csak megjelent egy csomó álarcos anarchista molotov-koktélokkal a tüntetésen. Ez volt az egyetelen esélye, hogy ekkora publicitást kapjon. Ennél jobbat rendelni se tudott volna.
Balliberális buzik és SJW-k ("social justice warrior"-nak nevezett szélsőségesek) gyújtogatnak (és fosztogatnak) Berkeleyben, hogy megakadályozzák egy jobboldali buzit ( Milo Yiannopoulos, a Breitbart.com szerkesztője) beszéde megtartásában.
Te most fogtad magad, és kitaláltad, hogy az anarchistákat a Berkeley szervezte oda, mert ez illik a prekoncepciódhoz, és aztán a fantáziálásodat úgy adod elő, mint tényt? Én elhiszem, hogy kellemes lehet az ilyen alternatív tények világában élni, de ha az ember nem hajlandó tudomásul venni a valóságot, akkor ne csodálkozzon, hogy nem veszik komolyan.
Egy "tvitterjúzernak" úgy tűnik a fotón a pixelekbe beelnagyítva hogy Trump beint. Ebből lett a "sztori". Közben az Ausztrál me. megmondta hogy teljesen nomális udvarias tárgyalás volt.
Na ez jelenleg libsi ujságírás, meg úgy általában a libsik szintje :D
Nincs semmi porblémám, a berkeley összekaparva ami emberi szemetet még tudott, meghiúsította milo előadását. le vagy maradva a kanyarban, kicsit utána kéne nézned hogy ez rendszerszerűen megy, csak többnyire bürokratikus eszközökkel mint pl. hogy az érkezése előtt 24 órával találják ki: a biztonság fenntartása másgem 450 usd mint az eredeti szerződéstervben, hanem pl. 8000. .. stbstb
2013-ban Reid demokratikus többséggel bevezette a Szenátusban az un. "nuclear option"-t. Azaz confirmáláskor nem kell a 60 szavazat, hanem elég az egyszerü többség.
Kedves besodróm, ezt hívják egyszerü pofára esésnek. Ebben a hónapban 11-én lesz teli Hold. Akkor a legjobb ugatni. Hehehe..