"Nem utolsó sorban az AROLO homeopátiával való kombinálása különösen alkalmas arra, hogy bizonyos energetikai betegségeket kezeljünk. Így pl. a kundalini jóga mellékhatásai csökkenthetők vagy elkerülhetők homeopátiás információ bevitel segítségével. Az ilyenkor szükséges szerek (információk) többsége csak kódolás útján juttatható be, mert nem áll rendelkezésre a megfelelő szer a megfelelő potenciálban."
Én is nemrég kezdtem el olyan harművészetet keresni, ami mélyebben tartalmazza a lelki fejlődést lehetőségét is és az Aikido-nál kötöttem ki. Elmentem egy edzésre, de őszintén szólva nem találtam meg benne amit kerestem (ettől még mindig nagyon jónak tartom ezt az irányt).
Végül kb 1 hónappal ezelőtt elkezdtem jógázni és most úgy látom, hogy pont ezt kerestem! Nekem az Iyengar jóga a legszimpatikusabb, de lehetőleg autentikus tanárt kell találni, pl Budapesten Répási Erika tart autentikus Iyengar jóga órákat a Padma és a Szúrja jógastúdiókban.
"..........Pédául, amikor az Útikalauz szerkesztőit beperelték azok a családok, amelyek hozzátartozói amiatt hunytak el, hogy szó szerint vették a Traal bolygóra vonatkozó bekezdést (mely így szólt: A mohó bogárpattintó fenevad kedvenc eledele a turistának, ahelyett, hogy így szólt volna: A mohó bogárpattintó fenevad kedvenc eledele a turista), arra hivatkoztak (- mármint a szerkesztők -) , hogy a mondat első verziója esztétikai értelemben lényegesen megnyerőbb, s egy okleveles költőt idéztek meg tanúnak, aki eskü alatt vallotta, hogy a szépség igazság, az igazság pedig szépség, miáltal bizonyítani vélték, hogy az ügyben senki más nem vétkes, egyedül az Élet, amelyből a szépség és az igazság egyaránt hiányzik. A bíró elfogadta a védekezést, s megindító beszédben szögezte le, hogy az Élet megsértette a bírságot, majd mielőtt visszavonult volna az estére beütemezett ultragolfpartira, haladéktalanul elkobozta azt valamennyi megjelenttől."
Douglas Adams : The Restaurant at the End of the Universe - részlet:-)
"The Way of the Warrior has been misunderstood as a means to kill and destroy others. Those who seek competition are making a grave mistake. To smash, injure, or destroy is the worst sin a human being can commit. The real Way of a Warrior is to prevent slaughter - it is the Art of Peace, the power of love."