Üdv Mindenkinek!
Régi fórumtárs segítségével eljutottam ide, innen is köszönet Neki!
A világversenyeket kifejezetten kedvelem, ilyenkor ha tehetem minél több meccset megnézek! Ami nekem kicsit hiányzik, eddig a hétméteres.com mindig készített a résztvevő csapatokról egy jó kis beharangozó cikket, ezek most sajnos elmaradtak. Ezért ért is néhány meglepetés, például Milosavljev, Luka Karabatic, Niclas Ekberg, Cupic, stb hiánya, . Róluk tudtok valamit? Lemondták a válogatottságot, nem férnek bele az edző elképzelésébe, netán sérültek?
Nem akarok túl hosszú hozzászólást írni, de ami a két játéknap alatt feltűnt: a fiatal játékosok szinte össze sem hasonlíthatóak a mieinkkel ( sajnos), olyan bátran és vagányul játszottak. A Portugál csapat szenzációs, igazi fekete ló ( Quintana nevét külön feljegyezném, bocs de bármikor cserélném Cuparára 6 év korkülönbség ide-vagy oda).
A francia keret brutális, de szó szerint, Dinart tegnap viszont úgy tűnt, hogy nem igazán használja ezt ki, sem védekezésben, sem támadásban. Azért "vicces" látni, hogy egyszerre ülhetnek a padon olyan balkezes sztárok mint Porte,Remili és Richardsson.
Ami a mi játékosainkat illeti üde színfolt volt Blago 5/5-ös és Mackovcek 5/7-es mutatója ( bár neki annó Vranjes alatt jól ment itt is a támadás, az első félévben)
Ha egy kicsit előbbre tekintek és a pár év múlva esedékes Veszprémi keretet tartom szem előtt, én mindenképpen megvizsgálnám Karalek ( állítólag annak idején Blagi helyett egy menedzser beajánlotta nekünk őt és Kulesht is, szerintem rosszul döntöttünk) Kolbacher, Valter Chrintz szerződését.
Amennyiben a pletykák szerint Mackovcek tényleg Mannheim felé veszi az irányt, én szívesen megnézném nálunk a lejáró szerződésű Kim Ekdahl du Reitz-t , valamint Péter említette, hogy szükség volna egy játékosra, aki 3-as védőként irányítaná a falunkat, ti mit szólnátok egy Sorahindo-hoz? A Barca már nem számol vele a következő szezontól, szerintem védelemben van még 2-3 jó éve minimum.
Ma pedig Hajrá Magyarok!
És még valami! KIRO, hát nem is tudom létezik-e rá jó szó... Sajnálom, hogy sosem sikerült Őt visszacsábítani ( nem igazán tudom, hogy volt-e rá konkrét törekvés), de én akár még most is Tönessen sérülése okán egy fél évre is örülnék neki! Amit ő támadásban képes nyújtani az egészen egyedi...