Már nyomod az egyetemet? Gondolom a géprajzot nagyon szereted :-))) Nálunk a gépészek rosszul vannak a rajzolástól és a géptantól, bár én villamosmérnöki szakon vagyok, de egy félév rajz nekem is volt :-S Elég is volt belőle ennyi :-)
Jah bazz, tanulni kell ezt a rohadt infót, bár nemtom mi köze az abakusznak, meg az intel core i7 processzor működési elvének a gépészethez... Holnap töltök fel képeket a Dzsaffákról, már most mondom, hogy ti is nagyot fogtok nézni! :)
ikerdugattyús, na az szép lenne, de az téll non ritka, viszont csepel 125-öst börzéken lehet találni, v másnem alkatrészeket, de az hálistennek egyáltalán nem elérhetetlen :D
Egy 125-ös Csepelre nekem is fáj a fogam , vagy méginkább egy ikerdugattyús 250-es Csepelre, bár erre kb. annyi az esély, hogy lesz (vagy kevesebb), mint az Indian 4-ra.
Basszameg egy hónapja nem ültem a Mustangon és hetek óta nincs időm foglalkozni vele a szájbabaszott egyetem miatt :-((( És nem is lesz időm rá még ki tudja meddig (talán majd február környékén kicsit felszabadulok).
Srácok! Holnap itt a nagy nap. Reggel 8-kor nekiindulok a végtelennek, és hazahozok két csepptankos 350-es jaffát, életem következő szakaszának meghatározó motorjait.
jawa mustang topic közös pancsi :D most h szétnéztem, van egy 100%-os sose használt, full szőrös CORDITAC 1965-ös gumim, amiből vmi barbár kitépte a gyűrűket, szal majdnem használható :S
Előzőekben szólt egy Kollega tank ügyben, vasárnap viszem fel Pestre, akkor 2000-ért. légyszi jelezz még előtte, hogy tényleg kell-e, mert nekem nem vicces menőzni vele a vonaton. :)
Tyű anemjóját, most néztem meg a képet, ne haragudj, inkább legyen 50, az még oké, hogy hátsólámpa, meg oldalidom (ami most börzén 6000 volt, ugye Kristóf? :S ), meg tlaán még kipufogó nem a sajátja, de ahogy nézem, a hátsókerék is mustangé, illetve a henger-hengerfej (meg valszeg karbi) hármas is hasonló cipőben jár. :( Ez az, amit a képről le tudtam olvasni, még egy aprócska gondom van, én a szállítást nem tudom megoldani sajna, ha még így is rendben lenne, akkor felvehetjük a kapcsolatot, ...meg amúgyis. :) Ha van MSN-ed, akkor légyszi vegyél fel: tyercorp(kukac)hotmail.com, illetve Skype-on: tyercorp fedőnév alatt vagyok.
Nem feltétlenül az első 100 méteren fog megakadni a dugó. Én mentem haza kútról kb 2 kilométert olaj lélkül, és máig semmi baja a gépnek. De ez a "Do not try this" kategória. Nem egészséges.
Van egy Pannim, félkészen, tartalék szétszedett Berva blokkal, újrafényezve, még benne is lennék a cserében, ha fizetsz mellé mondjuk 45-öt, (mert annyi hiányzik a csepptnakos 350-esemhez) Egyszer próbáljátok ki, milen 350-esezni, aztán akarjon innen valaki magyar motort... :P :)