Keresés

Részletes keresés

potika Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13985
5-4, Ronnie továbbjutott.
Gracioso Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13984
4-4.

Go Ronnie! :)
Előzmény: potika (13983)
potika Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13983
3-3
potika Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13982
Ronnie - Carter 2-3
Gaaboor Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13981

Sajnos az ominózus 6. frame-et nem láttam, ezért a konkrét a szituációt nem tudom megítélni, de a meccs többi részét követtem, s végig az volt a benyomásom, hogy Ronnie nemcsak egyszerűen indiszponált, hanem mintha szándékosan a nehezebb megoldásokat választotta volna. Volt olyan frame, ahol a létező legnehezebb sorozatot követte, holott sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna csinálni a breaket. Szóval nekem úgy tűnt, mintha "most meg akarná mutatni", hogy ő úgy is tud győzni, hogy a nehezebb állást követi.

A bundát ezen a szinten én teljességgel kizárnám, Ronnie és Steve Davis a snooker legelismertebb nagyjai, multimilliomosok, kizárt, hogy ilyent kockáztatnának, sőt szerintem - más okból ugyan - de mindegyikük természetétől távol áll az ilyen megoldás, szóval szerintem lélektanilag sem megalapozott ez a feltételezés.

terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13980
Jó hétvégét,jó , izgalmas meccseket mindenkinek!
Zombie Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13979
Itt a Times cikke a Maguire-esetrol.
Előzmény: sidespin (13976)
Zombie Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13978
Kormerkozes volt a Grand Prix-n, es Maguire mar tovabbjutott a csoportbol az utolso meccs elott. Hawkinsnak nyernie kellett, ha tovabb akart jutni.

Eleg sokan tamadjak a kormerkozeses rendszert (pl. Steve Davis, vagy a kommentator David Hendon) az ilyen esetek miatt. Talan a WPBSA-nak megjon az esze hamarosan. Pl. a Premier League-ben legalabb az extra penzdijak valamennyire izgalmassa teszik az amugy tet nelkuli meccseket.
Előzmény: sidespin (13976)
terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13977

Jót azt lehet:))

Én azért lehet hogy hülye vagyok de nagyon remélem a többség tisztán és becsületesen játszik jó vagy rossz formában a mi örömünkre akik szeretik nézni.

Előzmény: Törölt nick (13975)
sidespin Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13976

meséld el már lécci ezt a Maguire csalást mer nem emlékszem rá. MIért tette volna, hogy hagyja győzni Hawkinst?

Előzmény: Törölt nick (13975)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13975

jobb is ha nem mondassz róla semmit...már Ronnie-ról

Honnan veszed, hogy nem éppen JÓT kívántam volna mondani Ronnie-ról? :) 

Amit általában a színvonalról, az idegekről és a szerencséről írsz, mind igaz. Az időnkénti - tudtommal ritka - bundákat nem önmagában a formaingadozás (egy-egy durva hiba) bizonyítja, hanem a betfair-en olyankor jól látható, a végeredménnyel "érdekes módon" egybeeső szélsőségesen strange betting pattern - ahogyan kis eufémiával mondani szokás.

És bizony, bizony, Maguire csalt tavaly októberben, akár élvezzük ezt a sportot, akár nem.

Előzmény: terence99 (13974)
terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13974

jobb is ha nem mondassz róla semmit...már Ronnie-ról

Maguire???...hm a múltkori döntőben úgy játszott mint egy amatőr.Ronnie ellen.

De a legjobb játékosokat is láthatta már mindenki iszonyú rosszul játszani meg fantasztikusan jól is.

Azért itt már MINDENKI hihetetlenül jól játszik....az idegek játéka és igen szerencse is kell,ha jön egy pech,ne adj isten pech széria ettől nyílván a játékos nem kicsit ideges lesz....

Egyébként sokkal jobb lenne egy ilyen helyen szerintem a játékról és nem a pletykákról,botrányokról csevegni.

Ha esetleg mindenki élvezné a snooker szépségét.

Előzmény: Törölt nick (13973)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13973

- de a snookerben is előbb-utóbb lesz valami bundabotrány
- Mar volt, tobb is. De azok kishalak voltak, nem olyan jatekosok, akik tobb millio fontot kerestek tisztesseges jatekkal.

Kishalakkal kis botrány volt.

Mindazonáltal, ahogyan tavaly októberben Maguire lefeküdt Hawkins-nak, az egy nagy hal nagy bundameccse volt. Csak éppen senki nem akart botrányt csinálni belőle.

Ronnie-ról nem mondok semmit, nem láttam a meccset, és a betfair-en sem követtem az oddszok és a tétek alakulását.

Előzmény: Zombie (13966)
terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13972
reméljük,reméljük....:-)
Előzmény: viva la diva (13968)
terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13971
Yesss
Előzmény: sidespin (13967)
terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13970

ne haragudj de ez egy baromság....a lényeg hogy nyert és ha valaki ő aztán nem "ajándékoz":-)

Egyébként szerintem mindenki szeretne ilyan "háromlábú hokedli" módon játszani snookert mint Ő.

Tökéletesen igaza volt mikor álszerénység nélkül azt nyilatkozta,ő a tudása 60%-ával tud nyerni,de szeretne 100%-ot nyújtani....

Nagyon dühít hogy egy ilyen kaliberű játékosról ilyeneket olvasok,bocs.

Előzmény: Kaputykin (13965)
Kaputykin Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13969
nem értem, ez hol ellenkezik azzal, amit én mondtam, miért éppen ellenkezőleg?
igen, így történ, ahogy leírtad, és igen, ott maradt a lepakolható asztal szétspriccelt pirosakkal Ronnie-nak, amiből ő a 6. frame-ben 2 ziccert nem tudott beütni, és 62-as előnnyél, miközben az asztalon 58 volt, asszem helyesek a számok, 4 pirossal feladta. - miközben Davis előtte és utána is sorban ütötte a hibákat snooker állásból

de hagyjuk, mert tökre bizonyíthatatlan az egész, ráadásul én sem gondolom, hogy Ronnie-nak szüksége lehetne ilyenre
a többi már vad összeesküvéselmélet a szerencsejáték-cégek által szponzorált sportokról :)
Előzmény: sidespin (13967)
viva la diva Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13968
Zombie írta egyszer, hogy Ronnie Ali Carter ellen mindig nagyon brutális, hát kiváncsi vagyok, ez bejön-e.
sidespin Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13967

szerintem nem jól látod.

Sokkal inkább az történt, hogy a frame-ek elején Ronnie olyan safety-ket ütött, amivel egyúttal jól széjjelspricceltette a pirosakat. Nem azért, mert bundázni akart, hanem ellenkezőleg: bízott benne, hogy Davis úgyem tudja lepakolni belőle az asztalt, és akkor ott marad neki a nyitott terep.

Ez 2x be is jött, ez elég volt a győzelemhz, igaz nem volt sima.

Zombie Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13966
de a snookerben is előbb-utóbb lesz valami bundabotrány

Mar volt, tobb is. De azok kishalak voltak, nem olyan jatekosok, akik tobb millio fontot kerestek tisztesseges jatekkal.
Kaputykin Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13965
én csak annyit mondok, hogy snookerben igen könnyű lenne csalni
annyira nüanszokon múlik néha, elég egy hiba, s a másik lepakolja az asztalt

és nem arra gondolok, h eladják a meccset, hanem mondjuk olyanra, hogy több mint 6 frame lesz mondjuk a parti 4-0nál, lead 2őt, aztán behúzza végén

tegnap sztem Ronnie fél kézzel is nyert volna, mert hiába volt Davis jó formában, huzamosabb ideig nem tudott koncentrálni, minden breakje előbb-utób megszakadt valami banális hiba miatt

és Ronnie behúzta a frame-t - az így ment 4-1ig... aztán, sztem, odaadta a simán nyerhető 6. frame-t, majd a 7. is

ismerem már Ronniet, labilis mint a háromlábú hokedli, de az a 6. frame...

ne legyen igazam, de a snookerben is előbb-utóbb lesz valami bundabotrány
Előzmény: csmarkus (13963)
terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13964
Remek. Még jó hogy Máltán ott sem volt...:-)
Előzmény: csmarkus (13963)
csmarkus Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13963
Én is kizártnak tartom, hogy Ronnie érintett lenne bundaügyben, de mindenesetre valami gyanús dolog történt Máltán:

Snooker faces match-fixing probe

Snooker's Malta Cup is under investigation after irregular betting patterns were spotted during last week's invitational tournament.
Előzmény: Kaputykin (13955)
terence99 Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13962

Még a feltételezés is abszurd!!!!!!! Ronnie SOSEM tenne ilyet.... arról nem beszélve hogy k...-ra nincs rászorulva! Egyébként is látszott hogy nagyon dühös és hosszan piszkálgatta a dákó hegyét mintha valami nem stimmelt volna vele.

Egyébként is snookerben ő az ISTEN!

MINDENKI tudja róla és ezerszer elmondták ha ő formában van NINCS aki megverje,de hát időnként nincs és akkor bizony durci lesz és ritka hülye hibákat csinál,onnantól hogy "megsértődik" nyílván magára ill. dühös lesz mert nem úgy alakul ahogy szeretné nem is érdekli. Nyilatkozta ugyan hogy dolgozik a játékán hogy egyenletesebb formát hozzon,de nekem ő így egyéniség,izgalmas és kiszámíthatatlan.

Williems-t nagyon sajnáltam azért tegnap.....

i_love_snooker Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13961

Tegnap láttam, amikor a Malta Cup versenyen, tét nélkül játszottak Dohertyvel, s a meccs végén a fejére rakta a törölközőt :D

Doherty vette a lapot :D

i_love_snooker Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13960

Remélem, ott marad valahogy a 16-ban...

i_love_snooker Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13959

Kikapott Neely megint, ez elkeserítő... pf..

viva la diva Creative Commons License 2008.02.15 0 0 13958
Mire gondolsz? Arra a kékre Maguire ellen a Masters-en? Az tuti nem bunda volt, hiszen Ronnie nagyon szereti a Masters-t, ott mindig nagyon motivált, ráadásul szerette volna megvédeni (ö volt az aktuális bajnok). Viszont érdekes: a mai meccsen nekem is megfordult a fejemben, hogy vagy nem veszi túl komolyan, vagy szeretné egy kicsit meghosszabbítani a meccset esetleg a közönség szórakoztatására. Ezzel nem Davis-t akarom lebecsülni, aki ma tényleg jó volt, de néha az volt az érzésem, hogy Ronnie igen furcsa lökést választ egy sokkal nyilvánvalóbb, vagy egyszerübbnek tünö helyett. De az is lehet, hogy csak dekoncentrált volt.
sidespin Creative Commons License 2008.02.14 0 0 13957
Nem jött össze, de Davis papa így is összehasonlíthatatlanul jobban játszott, mint a Mastersen.
Előzmény: Thomas_ (13956)
Thomas_ Creative Commons License 2008.02.14 0 0 13956
Ne viccelj mar:)
Davis formaban van, gyonyoru break-kel jott fel 4-3-ra! Most mar nyerni kell!!!:))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!