Keresés

Részletes keresés

Sárga18 Creative Commons License 2021.05.15 -2 5 2649

Teljesen igazad van!Ettől az Andersontól már rosszul vagyok!Két Govens  (vagy Curry Hooker) áráért ezt a szerencsétlent kell nézni felháborító!

Okorn is vastagon benne van ebben!

Ennyi pénzért inkább árt és el kell dugni a csapatban,ahelyett,hogy kb egyedül megnyerné a meccset!(kis tulzással)!

Gratulálok a vereség ellenére is a csapatnak!

Perl Zoli,Beni,Szili hozták amit ilyenkor kell!Kellert nagyon kedvelem,Bruismat is,de tőlük is több kell a következő meccseken!Én bizok a bajnoki cimünkben!

Doktor még akit lehet használni és kell is!Sajnos minimum 4 meccses lesz a döntő,szükség lesz rá és Barac is jobb lesz a mainál!

Leginkabb Okorn szedje össze magát,mert ezzel a kerettel (4 magyar válogatott!!!nem kerettagok,hanem a gerinc) nem így kellene vergődnünk!És ezzel nem ezt a 4 embert bántom,hanem inkább sajnálom őket,hogy Okornnak sikerült az 5 légiós helyre egy Bruismat igazolni.Barac meg ár értékben rendben van,5.légiósnak el is menne,de a többi full mellényúlás!

Gyerünk Beni,Zozó,Szili,Ákos meg lesz ez a bajnoki cím!3 meccset kell nyerni és meg is fogjuk csinálni!

Bruisma Barac,feljavul,Doktor meg beszáll Andersont meg felejtsük el végre,mert többet árt,mint használ!Okorn ébresztő!!!!

Hajrá Falco!

Előzmény: fekete só (2647)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 0 2648

Nézd meg Hooker Bundesliga számait és le fogsz döbbenni. A védekezésük közötti különbséget meg tudjuk.

Előzmény: falco Man (2643)
fekete só Creative Commons License 2021.05.15 -1 3 2647

Andersont mar reg ki kellett volna rakni. Ha a beret igy is ugyis fizetni kell legalabb adjuk meg a lehetoseget valamelyik fiatalnak, hatha hozza tud tenni valamit. Andersont konkretan arra tudjuk hasznalni, hogy az ellenfel cserejatekosain eldugjuk, inkabb kevesebb mint tobb sikerrel. Ennyi labdaval es jatekperccel barki barmit mond Doktor sokkal hasznosabb jatekos. Ennyi ido alatt mar a kajapenzen sporoltunk volna, latszik hogy a csapattarsai mellet a stab sem bizik benne. Szomoru, hogy a bajnoksag egyik, ha nem legdragabb legiosa egyben az egyik leggyengebb is jelenleg. 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2646

A lényeg, hogy igyekeznek a legkorrektebb ítéleteket hozni a kétes esetekben is, nálunk meg, úgy fújnak meg azt amit akarnak. Ettől függetlenül ezt a meccset meg lehetett és kellett volna nyerni 1 - 2 ember minimálisan  jobb játékával 

splity24 Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2645

En ugy tudom most is videoznak az nba-ben faultokat ha a pad keri. Van ra meghatarozott lehetoseguk ugy tudom de vannak itt nagyobb nba szakertok is majd leirjak mi a szabaly.

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (2644)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.15 0 2 2644

Mondjuk, tudtuk, ha lesz 1 kétes szitu a meccs végén a bírók nem fognak ítélni semmi főleg nem hazai csapat ellen, hazai pályán, úgy, hogy már szurkolók is vannak. De ez 1 faszság. Ha szabálytalanság van az akkor az az 1. meg a 40-ik percben is. Az NBA-ben ha jól emlékszem pár éve a végén visszavideozzák a kétes 2+1 szitukat, mert ezeken meccsek, akár bajnoki címek, illetve dollár milliók múlhatnak. Kellene itt is valami ilyesmi, hogy ne csak az időt nézzék vissza ilyenkor, hanem az egész szituációt. 

falco Man Creative Commons License 2021.05.15 -3 1 2643

Az a legnagyobb baj, hogy a BL-ben játszó Anderson teljesen más játékos mint a mostani. Ahogy Reddic is volt, sajnos. Nagyon nem látom magam előtt, hogy ebből lesz meg valami a részéről, de azt nekem nem magyarazza meg senki, hogy egy Bundesliga top 8-as játékos, aki többször volt a hét jatekosa, dobott 38 pontokat, láttuk mit tud a BL-ben nálunk; eljut arra a szintre, hogy 16 perces kiegészítő csere lesz, botrányos játékkal egy magyar bajnokságban. 

Talan a szezon végén kiderül mi ment itt ennyire félre, de ez nem egy szereplőn múlik, az biztos.

Előzmény: _Espada (2639)
splity24 Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2642

Igen, es nem tudom lesz e megegyszer ekkora eselyunk nyerni a tiszaligetben! 

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (2641)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2641

Ja igaz nincs dobás, de a lényeg, hogy nem érvényes a tripla 😁

splity24 Creative Commons License 2021.05.15 -1 1 2640

Egyebkent a harmas dobas elott oriasi lepes is volt de az mar csak hab a tortan.

_Espada Creative Commons License 2021.05.15 0 3 2639

Andersonnak legalább egy idegenbeli meccsen fel kell nőnie a feladathoz.

Sérülésből tért vissza Zaragoza ellen is, számait tudjuk..Akkor is más volt a szerepe, nekem ne mondja senki az Olaj sokkal erősebb ellenfél. Hozzáállás.

Azért hoztuk, és ő is azt nyilatkozta, hogy olyan játékos, aki vállára veszi a csapatot ha kell.

Ez lesz a döntőfaktor..Mert 6 ember kevés, vagy energiában elfogyunk.

Bízok,mást szurkoló ugysem tehet. De a kapott 16 perc egy éles döntő meccsre nem bíztató egy amúgy is szűk rotációra vetítve...

Hajrá Falco!

splity24 Creative Commons License 2021.05.15 0 3 2638

Tamadonal nincs dobas sztem. oldalrol kellett volna jonnunk.

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (2636)
falcoszurker Creative Commons License 2021.05.15 -1 3 2637

Szerintem 6 emberrel nem fogunk bajnoksagot nyerni, még meccset nyerni is nehezen. Én személy szerint nagyon csalódott vagyok. Azért csak 6, mert sajnos Anderson nem tud felnőni ehhez, tudom tudom milliószor meg lett beszélve a téma, de egyszerűen annyira idegesítő, hogy a fél szezont kiüli, bízunk benne, aztán konkrét 00 a pali. 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2021.05.15 -1 1 2636

Akárhányszor nézem meg a videót, mindig úgy látom, hogy szabálytalanság előzte meg a triplát, nekünk kellett volna jönni dobâssal. Ha csak 1 légiósunk hozzá magát megvan a meccs. Most rajtunk a nyomás, muszály nyerni a házait, nincs más választás. A 3-ik meccsre én azért nem aznap utaznék el ennyi bele kell hogy férjen. HAJRÁ FALCO! 

splity24 Creative Commons License 2021.05.15 -1 2 2635

Az a 3-1 nem lehet kiindulasi alap. 

A ket alapszakasz meccsunkbol nem lehet kiindulni. Az egyiken center nelkul voltunk plusz Anderson se jatszott a masikon pedig Evan elso meccse volt plusz Szili is 2-3 het kihagyas utan tert vissza csaladi tragedia utan. 

Ez egy ilyen szezon, a Szolnok eddig szerencsesen jott ki belole.

Előzmény: Törölt nick (2634)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 -2 3 2634

Ilyen szűk rotációval nem leszünk bajnokok.

Jobb a Szolnok be kell látni.

3-1 nem véletlen.

splity24 Creative Commons License 2021.05.15 -1 1 2633

A jatekvezetoknek igazabol egy nagy hibajuk volt... 

https://www.facebook.com/M4Sport.hu/videos/826713004601698/

de amugy tenyleg jol vezettek addig a meccset.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 4 2632

Ebből látszik, hogy ez a +/- mutató egy baromság, én ezt soha nem szoktam nézni, mert nem mértékadó.  Egyetértek azzal, hogy a játékvezetők teljesítménye teljesen rendben volt ma, és a bosszankodásomat ez is növeli, hogy így sem sikerült nyerni. Amúgy nincs is értelme elemezni a meccset, mert egy komoly csapat egy bajnoki döntőben simán levédekezi az 1,2 mp-et. Amelyik csapat ezt nem tudja megoldani az igazából nem is érdemel aranyat. Persze még semmi nincsen veszve, de most már a történet nagyjából arról szól, hogy bajnokságot úgy nyerhetünk, ha a következő három meccset zsinórban megnyerjük. És ugye a kevés bevethető ember nem a mi malmunkra hatja a vizet. Mindezt bekalkulálva a szurkolói optimizmuson túl kizárólag szakmailag nézve a dolgokat van olyan, aki most hisz ebben a bajnoki címben? Mert én szeretnék hinni, de kellene nekem, hogy valaki leírja mi az, ami a mi sikerünket hozhatja.

Előzmény: falco Man (2630)
nForce Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2631

Kinek van igaza? Valószínűleg a szakmai stábnak, akik légiós létére egy bajnoki döntőben 16 perc játékidőt adnak neki, a meccs legfontosabb szakaszában pedig a padon ültetik.

Előzmény: falco Man (2630)
falco Man Creative Commons License 2021.05.15 0 0 2630

Erre meg azt mondom, hogy magasan neki volt a legjobb +- statja, amit páran szokszor értékmérőnek használtak vele kapcsolatban, akkor most kinek van igaza ? Mert a második felidei játéka borzasztó nagy nulla volt. 

Sajnos ma nagy lehetőséget szalasztottunk el, mert a játékvezetők abszolút vállalhatóan dolgoztak. Az pedig sajnos várható volt, hogy nézők előtt nem ok fogjak eldönteni a mérkőzést. Felek ennél csak rosszabb lesz a továbbiakban.

Előzmény: nForce (2629)
nForce Creative Commons License 2021.05.15 0 0 2629

Semmi jelentősége, hogy mi mit gondolunk, vagy írunk róla. Mindent elmond a teljesítményéről és hozzáállásáról, hogy az utolsó 10 percben a padon ült.

Előzmény: Törölt nick (2628)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2628

Nem hinném, hogy ezen a meccsen újra Andersont kellene kikiáltani bűnbaknak. Nyilván gyenge volt, de ugyanígy sajnos Ákos és Barac védekezése is az volt, pedig tőlük elég lett volna ennyi és akkor nyerünk. Evan meg sajnos nem az, aki volt két éve a döntőben. Ma hárman játszottak jól, de a sikerhez minimum 4, de inkább 5 jó teljesítmény kellene meccsenként. Az bosszant, hogy mindhárom idei vereség a Szolnok ellen szoros volt (főleg a két szolnoki meccs), és ebből mindig ők jönnek ki győztesként. Ma nem azért veszítettünk, mert 7 embert rotált Okorn, de a további meccseken ez már vezethet majd fáradtsághoz a meccsek végén. És nekünk az amúgy sem az erősségünk még fitten sem.

falco Man Creative Commons License 2021.05.15 -1 1 2627

Nagyon jó meglátás, ez is alátámasztja amit írtam, hogy ma sajnos a kispadon is nagy problémák voltak.

Előzmény: zizou0005 (2626)
zizou0005 Creative Commons License 2021.05.15 0 2 2626

Buta csapat vagyunk, ez az igazság.

Az egész év a szolnokkal kapcsolatban 2 névről szól ... Cakarun-Badzim ... semmi másról.

A Badzimnak pillanatok alatt 3 személyije lett ... én onnantól fogva direkt azt néztem, hogy mennyire játszunk rá, arra hogy kipontozzuk.

De egyetlen egy játékot nem láttam erre vonatkozólag.

Amatőrizmus!

falco Man Creative Commons License 2021.05.15 -5 0 2625

Pont ezt mondtam egyik jó barátomnak meccs előtt, de ide is írtam, hogy 6 emberrel nem fogunk nyerni adott körülmények között Szolnokon. Hat ma a teljes legiossor betli volt, de meg így is szoros meccs alakult.

Sajnos Evan teljesen elfogyott palánk alatt, Ákos is és Barac is gyenge napot fogott ki. Andersont pedig ebben a pár napban továbbra sem tudta Gasper beépíteni, hiába kezdett jól, ez összességében nagyon kevés volt tőle. Pedig nélküle nem fog menni. Később írok hosszabb értékelést, de én nálam ma Gasper volt a leggyengébb pont. 3 játékos 33 perc felett, 3 magassal kezdünk így senki Nem tud a padrol beállva frissenn birkózni az ellenféllel és igazából nem is húztunk semmi újat sajnos.

Innentol nagyon nehéz lesz elhozni meccset idegenben, meglátjuk sikerül-e. 

Előzmény: _Espada (2623)
Törölt nick Creative Commons License 2021.05.15 0 2 2624

ja Mi meg Badzim extraja nélkül mostuk volna fel veluk... ez csapatjatek de olyanok mint Anderson harmadik negyed végen levő játéka ill Bruinsma kupa negyeddöntő óta tartó hullámvölgye nem fér bele ilyen szűk rotációval az biztos

Előzmény: _Espada (2623)
_Espada Creative Commons License 2021.05.15 0 2 2623

Az az igazság, nehéz mit nyilatkozni..

Sajnos 6 fős rotációnk van szinte, EZZEL NEM LEHET BAJNOKI CÍMET nyerni.

Mindenhol légiósok húzzák a szekeret,és szoros volt a meccs, de Zozó nélkül felmosták velünk volna a padlót.

Tudom Anderson Hooker-Curry béréért voltak itt, de tudjátok mit? Lehet nem voltak olyan jó támadók, de legalább felmosták volna a parkettát minden egyes labdáért!

Ez nagyon hiányzik.

Más:

Nem voltam meccsen, de ha igaz hogy a buszunkat szolnokiak ütötték-verték, a szurkolókat pedig kövekkel dobálták, és a rendőrők nem tettek semmit, szégyelhetik a pofájukat egyesek.

Mi szurkolótáborunk ennyire primítiv soha sem volt, csoda nem sérült meg senki...

blackandyellow Creative Commons License 2021.05.15 0 2 2622

A Szolnok ellen? :)

Megy majd a levél, meg akkor garantált a 2-0 kedden :)

Előzmény: PHX Valley (2620)
splity24 Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2621

Ugy tudom az csak az nba-ban van. 

Előzmény: PHX Valley (2620)
PHX Valley Creative Commons License 2021.05.15 0 1 2620

És ha az edző kéri? (Nem tudom ám a szabályt...)

Előzmény: splity24 (2618)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!