Buta és kicsit temperamentumos. Én nem bánom, hogy ő nyert, de nekem kicsit ellenszenves. Nem igazi csapatember.
Majd jövőre ott lesz egy jobb A.Schleck, Basso, Rasmussen, (talán) Ricco, Leipheimer és Armstrong. Lesznek ellenfelei, akkor megmutathatja, mekkora biciklis. Csak nehogy elhiggye a mostani győzelme után, hogy a bab is hús:-)
Contador azt nyilatkozta, hogy nem bírja Armstrongot. Annak ellenére, hogy sokat merített a Főnök felkészüléséből, állítása szerint "sohasem csodálta és sohasem fogja csodálni" LA-t.
Ez azért nagyon durva mondat szerintem. Én nagyon kedvelem Contadort, de ez egy kicsit arrogáns és számomra elfogadhatatlan mondat. Valahogy fejébe szállt a dícsőség.
Nem kell hogy csodálja kit érdekel AC hogy kit csodál meg kit nem. Majd jövőre Lance jól elveri. Lance csapata olyan erős lesz jövőre mint a beton, AC-t megpuhítják simán.
Contador azt nyilatkozta, hogy nem bírja Armstrongot. Annak ellenére, hogy sokat merített a Főnök felkészüléséből, állítása szerint "sohasem csodálta és sohasem fogja csodálni" LA-t.
Biztos nem csodálta őt, ezért kezd ő is TDF-rider lenni...Igazán őszinte:-)
Szerintem szép TDF-t láttunk. Nem mindig volt a legizgalmasabb, de az utolsó hét igenis jó volt. És bár volt, aki "nyugalmatlannak" nevezte a versenyt, szerintem a csapaton belüli rivalizálás azért jót tett a 3 hétnek. Legalább volt miről beszélni, érdekessé tette a versenyt.
A dobogón szerintem mindenki a megérdemelt helyére került. Contador volt idén a legerősebb /bár versenyben nem a legintelligensebb/, A. Schleck a legelszántabb, Armstrong pedig a legrutinosabb.
A jövő meg érdekes lesz...Contadornak szerintem gyengébb csapata lesz, Armstrongnak pedig kb. olyan erős, mint a mostani Astana. HPéterrel pedig egyetértek, a megfelelő edzésháttérrel és egy konzervatívabb edzéstervvel (a 3 hetes Giro nélkül) jobb formában lesz a Főnök, mint idén.
Szerintem ezt az együttműködést sem a RadioSchack sem Armstrong nem tervezi két-három évnél hosszabbra. Ennyi van még Armstrongban mint versenyző.
Hogy ez miért jó a cégnek, azt ők tudják, lehet nemzetközi irányba akarnak terjeszkedni, és ehhez kell a nemzetközi kampány. Arra meg hogy bekerüljenek a köztudatba pont elég a két-három év.
Ami az eredményeket illeti, a médiajelenlét meglesz akkor is ha első lesz Lance és akkor is, ha tizedik. Ezzel nem kockáztat a RadioSchack. Azt is el tudom képzelni, hogy tényleg komolyan gondolja a politikai karriert, és a szponzoráció majd később lesz törlesztve valami "szívességgel".
Egyébként lehet bármit mondani, a Lance féle társaságból az egyetlen ember, aki nem azzal van egyfolytában elfoglalva, hogy Armstrong mellett álljon ki, és jóformán Contador ellen forduljon, vagy semmibe vegye. Már a Tour közben is ezt mondtam, lehet, hogy voltak köztük bizonyos problémák a médián keresztül / a média által, de csak ő volt az, aki mind a 4 GT győzelemkor ott volt, ha nem is mindig végig, és ő az aki még tudja, hogy bizony ők csapattársak.
LeviLeipheimer Congratultions to Alberto, he's won the last 4 Grand Tours he's done!! Proud to be part of 3.5 of em. He's shown he's the strongest.
ez csak átmeneti megoldás lesz...valszeg 2 év múlva LA átül a Trek-ről a saját csapatának vezetői székébe, az U23-as csapatából átmenti a legjobbakat a leendő profi csapatába...vagy pedig tényleg politikus lesz
Jut még eszembe ezt a képet nézve: látjuk a múltat, a jelent és a jövőt. Dehogy még egy ilyen képet fogunk-e látni a hátralévő életünkben... hát nem valószínű. :)
"Bruyneel will part ways with Contador and head a new team with Armstrong for 2010. Armstrong announced on Thursday that American company, RadioShack, would sponsor the team for two years."
Bruynell-nek megfelelő financiális háttér kell, hogy a szája íze szerint építhesse fel a csapatot, ehhez pedig LA a garancia. Ő hozza a szponzorokat.