nem azt kértem hogy a gábor mondja be még egyszer a tv-ben,hanem hogy valamelyikőtök irja le de úgy látszik ez túlságosan is megerőltető, legalábbis neked!
Ne azért vigyék ki, mert magyar bajnok,mert vannak még páran, hanem mert jól futott.És nagyon jól futott! Azt mondták helyette elmehet az universiadéra. Köszi,nem?
Gábornak kisebb gondja is nagyobb annál, sem minthogy állandóan tippelgetni, neki közvetíteni is kell, és nem egyszerű dolog ennyi helyre figyelni! Te próbáltad már?
már megint kezded? figyelj Petya! tudod kit érdekel a tippverseny állása? aki részt vesz benne. és tudod ki vesz részt benne? aki olvassa a topikot. ő pedig el tudja olvasni itt...
Petya, én nem akarok veszekedni veled, de légyszives fogd már vissza magad, itt pörögsz, hogy mondja már be valaki a nevedet a TV-ben. De miért? fel akarod venni videora és mutogatni a haverjaidnak, hogy "benne vagyok a TV-ben"? tényleg nem akarlak megbántani, de ez a topik már nem szól másról, mint a tippversenyedről, ugyanúgy, ahogy a Tour de France topicot is tönkretetted egy ideig ezzel, de akkor szerencsére nyitottál egy külön topicot a tippelésnek, most miért nem tudod ezt megtenni?
400 méter döntőjéről jutott eszembe...Szeglet Zsolt hogy-hogy nem fut?? Hiszen ha jól tudom, éppen 2 hónapja futott új országos csúcsot (45:43-at), és ő az idei országos bajnok 200 és 400 méteren!