Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Egyszer sajnos már elismerted hogy csak Isten volt jelen a teremtésnél, te és Jób nem voltatok ott, most már nem tudsz visszakozni, troll.
Egyébként összesen hány darab Isten van a hited szerint?
Segítek, büdös troll
Azzal hogy azt mondtad, Isten többes számot használ hogy teremtsünk de csak egy Isten van ezzel azt fejezted ki hogy Istenen kívül még egy ember vagy egy róka vagy esetleg egy oroszlán is segített neki a teremtésnél.
Így jár minden olyan hülye, aki hülye logikából és logikátlanul ír össze vissza mindenféle baromságot részegen
Most már tudhatjuk tőled, Kútásótól, aki sokat tud, hogy Isten sokkal képzettebb teológiai kérdésekben mint Jób, sőt Kútásót is lekőrözi, tehát ezekre nem taníthatta Jób Istent.
De még nem írtad le, mire tanította Jób Istent.
Ugyanis tanította, mert ez van megírva:
Nosza! övezd fel, mint férfi, derekadat; én kérdezlek, te pedig taníts engem
Mi következik ebből? Isten megkéri Jóbot hogy tanítsa, Jób nyilván elkezdi az oktatást, de Isten nem árulta el, Jób mire oktatta.
De te Kútásó, aki hülyének látszol, de űberokos vagy, te tudod, tudnod kell.
Sírva kérlek, írd le ide, mire oktatta Jób Istent!
Kedves barátom, te pofátlan és sunyi ember.
Miért nem válaszolsz? Kilencszer is meg fogom kérdezni.
Most már tudhatjuk tőled, Kútásótól, aki sokat tud, hogy Isten sokkal képzettebb teológiai kérdésekben mint Jób, sőt Kútásót is lekőrözi, tehát ezekre nem taníthatta Jób Istent.
Mi következik ebből? Isten megkéri Jóbot hogy tanítsa, Jób nyilván elkezdi az oktatást, de Isten nem árulta el, Jób mire oktatta.
Valóban annyira erősen vagy hülye, hogy azt hiszed, válaszolok az új baromságodra azelőtt, hogy a többször feltett kérdésemre válaszolnál? Mert kitérsz a válasz elől, bumfordidezső.
Jézus bár megüresítette magát szolgai formát vett fel, emberré lett mint mi: kivéve a bűnt.
A Szent Szellem miután le szállt rá: (megint)mindent tudott.
Jézus nem végzett teológiai iskolákat, a fő apostolul is írástudatlan közönséges embert választott.
Ez volt a véleménye az értelmiségről:
Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! mert megkerülitek a tengert és a földet, hogy egy pogányt zsidóvá tegyetek; és ha azzá lett, a gyehenna fiává teszitek őt, kétszerte inkább magatoknál...
"sem Jób a sem a baráti, ahogyan Krisztust sem a tanulatlan Fekentetet a tanult zsidók sem győzték le soha, semmikor a vitáik során."
Tehát azt állítod, hogy sem a Jób se a nem baráti sem, ahogyan a nem is a Krisztust nem, sem a tanulatlan Fekentetet se és a tanult zsidók se nem győzték le soha se nem, semmikor sem a vitáik során nem?