A visszavágó során hasonló volt a helyzet. 6 jó válaszom volt, Rosalindának 4 és ő nyert 4:3-ra. De legalább - a több jó válaszom ellenére- sikerült kiharcolni, hogy csak 1 ponttal nyerjen! :)
Köszönöm szépen, de éppen hogy becsúsztam egy döntetlennel. Itt már szégyenletesen nagy vereség vár rám.
Az időeredményemen nem tudok javítani, (sőt, még szerintem rontottam is) így, még ha minden kérdést esetleg tudnék is, (ami a legritkább esetben fordult elő) egy erős csapatban vesztésre vagyok ítélve. (Lásd: bajnokság 1.csoport, tartom a 16.helyet) :)
Erősen gondolkodom, hogy kiszállok. No nem a játékból, hanem a bajnokságokból. A következő bajnokságot még becsületből végigjátszom, de onnan kezdve már csak kétnaponta megyek fel, és nem is a labirintusokba, hanem a küzdőtérre. Jóval több időm marad, amit más hasznos dolgokra tudok elkölteni. Anikónak a naplójába már írtam, hogy elvállaltam az unokanővérem könyvének szerkesztését. A könyv a család tagjai részére fog készülni, hogy megmaradhasson az utódoknak. Ebben visszaemlékezések, saját versek, családi fotók, stb lesznek. Az anyag kézzel írott, így először fel kell vinnem a gépre és utána szerkeszthetem. Nekem ez nagy öröm, szívesen csinálom. De időigényes. Januártól pedig újra dolgozom 6 órában, úgy hogy lesz mit csinálnom. Ha akarnék sem tudnék több időt fordítani a játékra.
Nagyon szerettem veletek játszani, nagy élmény volt. Izgultunk egymásért, örültünk egymás sikereinek és együtt bosszankodtunk. Társak voltunk a játékban, de részemről ennyi volt. Persze ezek után is figyelni foglak benneteket, és drukkolni fogok nektek.
Visszatérve a mai ellenfeledre a bajnokságban. Nem szabad a régi esélyeket készpénznek venni. Nem jelent semmit.
Viszonylag rövid idő alatt is megerősödhet vki, vagy éppen gyengébbé is válhat. Ez nagymértékben függ szerintem a lejátszott kvízkérdések számától. Mint korábban is írtam, az erősek közt vannak, akik egész nap ezt játsszák. Nem én találtam ki, ők vallották be a fórumon. Nem azt mondom, hogy minden esetben a minél több játék a mérvadó, de az esetek többségében igen. Hiszen minél többet játszik valaki, annál több ismétlődő kérdést is kap, amit már zsigerből meg tud válaszolni.. Nincs mindenkinek annyi ideje ezzel a játékkal foglalkozni, főleg ha nem rendszeresen játszik valaki, esélye sincs a legjobbak közé kerülni. Az első hónapokban még gyorsan fel lehetett emelkedni a legjobbak közé, (mondjuk nekem még akkor sem sikerült, bár nem is tudtam rá túl sok időt szánni) de ma már ahhoz, hogy a topon maradhasson valaki, folyamatos és sok játék kell.
Mai bajnoki ellenfeleddel én is játszottam ma a Küzdőtéren. Most már csak 38% esélyem van vele szemben nekem is. Ugyancsak 5:4 lett a mérkőzés végeredménye, mint neked.
Viszont láttam, hogy a visszavágója döntetlen lett veled szemben, ami már nem rossz egyáltalán. :)