Nem tudom ... szerintem ő is Indexet olvas leginkább . Köszönöm szépen .:-)
Nem régen kapta meg az aktuális adag gyógyszerét , amit mindig csak valamennyi pihentetés után szabad . Előtte megvizitálta a dokinéni a szürke állományt is ... szerencsére semmi rosszabbodás .
Ez már ugyan Pompei, de még egy kaját is megfőztek, gondolom eredeti recept szerint. Lehet, hogy a képen a tied is mélyen az ízzó fahasábok közé volt támasztva:
A többi képet is érdemes megnézni, pl. a kifőzde pultja ugyanolyan, mint ma: alulról fűtik, hogy az étel meleg legyen, és ilyen öblökben vannak a különféle kaják. Pont, mint ma a melegentartó pultban. :)
Nagyon menő. :) Nem tudom, hogy egyensúlyozták ki vagy támasztották le az alját (talán körberakták kővel?), de látszik, hogy egy leves, egy második és két köret is ráfért egyszerre. Közben a szegényebb kínaiak még ma egy wokban bűvészkednek ki egy többfogásos ebédet.
De legalább neked van mivel rágnod baszodalássan' !
Nekem meg majd novemberben lesz leghamarabb . Sugár végétől számított 1 éven belül , a számban minden matatást megtiltott a sebész tegnap . De legalább látni se akar addig . Ez viszont jó jel .