A MÚOSZ-tól nem is várhatunk sokat, hiszen egy a tábor, egy a zászló alapon állnak ők Havashoz.
Az újságírás baloldali műfaj és igazán jól újságot csak balos gondolkodású emberek tudnak írni - Hargitai Miklós, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke.
Lassan a magyar média legnagyobb túlélője lesz Havas Henrik, akit most éppen zaklatással vádolt meg egy celeb…
Baukó Éva, aki mögött óriási teljesítmény áll – a Való Világban nyújtott alpári, botrányos teljesítményének köszönhetően – azt mondja, hogy Havas Henrik zaklatta. Nyilván az ember, akár azt is mondhatná, hogy több is veszett már Mohácsnál. Ilyet persze nem mondunk, mert nem vagyunk bunkók, azt meghagyjuk a történet szereplőinek.
Szóval Havas, a zaklató. Baukó meg a zaklatott.
Kettőből semmi…
Nézzük meg a nagyon híres, okos és szép VV celeb egy korábbi nyilatkozatát, amit az ugyancsak méltán tisztelt Dopemannak adott. Legyen ez amolyan jellemrajz is.
Ki itt a celeb? Havas Henrik, aki meg akart baszni, még seggbe is. Ott dolgoztam nála, csak aztán otthagytam a gecibe.
No, de hagyjuk is ezt a celebet, itt Havas a lényeg! Emlékezzünk csak vissza, hogy hasonló helyzetben mi történt Marton László kapcsán. Amikor az ugyancsak méltán híres Sárosdi Lilla megnevezte a rendezőt, mint a húsz évvel ezelőtti zaklatóját, akkor azonnal lecsapott Martonra mindenki. A sajtó, a színház, de még az egyetem hallgatói önkormányzata is. Ezzel szemben mi történik most?
A sajtó bagatelizál – mert ugye mégiscsak Baukó mondta –, színház esetünkben nincs, de mondjuk van MÚOSZ és van ugye a Szegedi Egyetem. Nos ez a kettő hallgat, mint kutyagumi a fűben. A MÚOSZ-tól nem is várhatunk sokat, hiszen egy a tábor, egy a zászló alapon állnak ők Havashoz. No, de a tanár úr egykori egyetemének hallgatói önkormányzata? Szintén kussol. Pedig elkezdett terjedni a hír, hogy aki miniszoknyában ment vizsgázni Havashoz – már persze, ha nő volt az illető – akkor eleve négyesből indult.
Szóval könnyen lehet, hogy Havas megússza ezt is. Ez azt jelenti, hogy ha ez az egész ügy kreált, akkor rossz alanyt választottak vádlónak. Meg azt is, hogy a kettős mérce nyertese Havas Henrik, mert az, hogy ő zaklat valakit az a liberálisoknak és a sajtójuknak nem fáj. Meg amúgy is csak egy Való Világ celebről van szó…
Nem, ez azt jelképezi, hogy a rászizmus áttörte a tiltótáblát, de á-m a chegevarás pólóba burkolt girhes mellét kidüllesztve, harsány "No pasaran!" kiáltásokkal elébe áll.
10 éve egy paranoiás, másokat hibáztató légkört húzz MO-ra, és annyira fél a hatalomvesztéstől, szinte minden nap valami moncskot dob be.
Ez is molesztálás, a fenyegetés, vagy azt csinálod, vagy égetünk, itt főleg a közszereplőkre gondolok.
Akik már félnek a mocskos Fidesz médiától, pedig ne féljenek, a leváltók betegnek tartják G.Fodort. stb, Magyar idők, akik bérért, kissrácukért, összevernek tollal mindenkit.