valaki amúgy meg tudná magyarázni, hogy mire jó ez az új szabályozás, hogy se benzinkútnál, se nagy bevásárlóközpontban nem lehet trafik? benzinkútra olyan sok kiskorú jár egyedül? 2500 nm alatti áruházba meg nem?
főleg azoknak a véleményére lennék kíváncsi, akik helyeselték a trafikrendszer átalakítását eddig. korábban is mondták vajon, hogy na de benzinkutak mellé mégse kéne, vagy nem? és ha nem, akkor most, hogy ezt így kitalálja a kormány, ráébrednek hirtelen, hogy jéé, nekik is pont ez a véleményük, és helyes a döntés?
miért nincs inkább iskola közelében lévő tiltás?
további kérdések:
- aki bezár májusban, annak is be kell szereznie 4-5 hónapra az új pénztárgépet? :)
- miért pont májusban kell lehúzni a rolót? hogy választások után legyen ebből téma? lehetne ezt akár azonnali hatállyal is, ne szarozzon a kétharmad! sőt, lehetne visszamenőlegesen is, vagyis azok a trafikok soha nem nyithattak volna ki, és mindegyiket jól meg kell bírságolni.
Sajnos egy MOL kúton lett volna. Ez Lázár Jani vicce lehetett. Nagyon sajnálom. Viszont megkapod a vígaszdíjat: Tömjén Zsolti gipsz lovasszobrát ajándék láthatatlan pénzköteggel.
Attól függetlenül, hogy ez kitolás a trafikosokkal, ráadásul sok pénzükbe kerül, rohadtul szemét dolognak tartom. Másrész eddig coptak a kereskedők és a dohányosok, most ideje a trafikosoknak is a másik végére kerülni. De nem így. Szemét dolog!
Egy marcius 30-án hatályba is lépő kormányrendelet szerint a trafikok jövő május végétöl csak C-vel kezdödö, BA-ra vegzödö 3 betüs elelmiszerboltokban, vagy azok közvetlen közeleben müködhetnek....
Ez vajon miről szól? A kereskedelemhez semmit nem értő félhülye csókosokat zavarta, hogy azon nyertesek, akik konyítanak valamit az egészhez, kapásból elfoglalták a legjobb helyeket és elszipkázzák a forgalmat?
Egy csütörtökön megjelent, és november 30-án már hatályba is lépő kormányrendelet szerint a benzinkutakon és hipermarketekben működő trafikok jövő csak május végéig működhetnek.
én úgy tudom, hogy az a kismama, aki már évek óta masszív dohányos annak kifejezetten rossz azonnal megvonnia magától a nikotint...ha jól tudom akkor fokozatosan kell leszoknia terhesség alatt mert a magzatnak is árt az azonnali megvonás
Én temetkezési vállalat mutyiról tudok még 1990 ből. A járási KISZ-titkár szerzett meg egy ma is működő vállalatot. Szerintem azért fáj a trafik, mert egy időre rontja a temetkezési vállalkozók üzletét.
Majd el felejtettem az SZDSZ aktivistája, akkor is most is szerzett trafikot. A Trafikoknak az MSZP elnök adja bérbe a helységeket. Biztos üzlet.