Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Sziasztok! En is epp ezzel az aksi leszivassal szivok! Ket dines kinai Aisin. Erdekes mert van hogy ezt a kocsit ket hetig nem hasznalom es indul van hogy harom nap es lemerul. Zsir uj aksit raktam bele de ugyan az a hiba. es nekem is azota csinalja miota bele raktam ezt a radiot. Most ki vettem belöle a can busz dobozt es adtam neki egy kapcsolt pozitivot, egy gondom van csak nem talaltam kulcs bent pozitivot. 5 os Golf. Ha igy nem meriti vissza szolok.
Szia!Hát sajnos a kínai csodák ilyenek.Nekem is volt egy ami alig fogott meg rádióállomást.Kipróbáltam mindenféle erősítőt másik anternát,semmi javulás nem történt.El is adtam ezt a csodát aztán vettem másik típust és ez most jól fogja.
A rákötés módosítva. Sikerült megoldani, bár nem úgy ahogy a gyári papírja írta. A youtubon más bekötési infó megtalálható volt, így az szerint lett módosítva és láss csodát működik.
A rádió rész még mindíg talány hogy miért nem fog egyetlen csatornát sem sehol.
Üdv. Kis segítséget kérnék. Eincar 2 din multimédia. Beszerelve, minden működik tökéletesen: USB, DISC, BT, ....stb.
DE. Rádióállomást egyet se talál. Sharan 2004 évjáratba beszerelve, és a gyári 2 din navigációval minden adót fogott, szóval nem az antennával lenne a gond. De az új az se AM se FM- en nem talál semmit se. Körbe fut és ennyi.
Továbbá:
Rendeltem egy rendszámtartó keretet integrált kamerával. Fel is szereltem. De a video out helyre dugva nem ad be képet. Ha az Aux ra dugom, akkor ha a menüben átváltok aux funkcióra, akkor ha hátramenetbe rakom az autót beadja a képet. De ha szól a zene, vagy megy a gps vagy film, vagy bármi más, akkor nem adja be a képet. Ha jól gondolom, akkor nem kéne nekem manuálisan átváltani AUX ra, hanem teljesen mindegy hogy gps vagy zene vagy film megy e autómatikusan kéne neki beadni a tolatókamera képét ha hátramenetbe kapcsol az ember. Így viszont macerás, mert ha megy a gps, ki kell lépni belőle, átváltani AUX ra, és akkor ad tolatóképet. Ami egy forgalmas helyen nem egészséges, mert arra nem várnak az emberek.
Ha valakinek van tippje azt megköszönném.
Jelenlegi bekötése úgy van, hogy az RCA kábel hátramegy a tolatókamerára, és a kamera a tolatólámpáról kapja a jelet. Van egy Parking kábel a 2 dines ketyerén, de azt nem találtam hova kéne kötni.
Nekem megoldódni látszik a probléma.Gáz lett beszerelve az autóba és annak a rendszere szívja le az aksit.Majd be kell építeni egy relét ami megszünteti a problémát.
De még arra gondoltam hogy nem e az antenna erősítő okoz gondot,mert először amikor beszereltük a rádiót nem kötöttük rá.Akkor nem is húzta le az aksit,utána lett rákötve mert gyenge volt a rádió vétel.És azóta meríti az aksit.
Jó lenne tudni miért csinálja.Nem tudom napokra ott hagyni szerelőnél az autót mert állandó használatban van és igen macera ez így.De annyi biztos hogy a rádió csere óta csinálja,de azt se mindjárt kb két hétre rá kezdte.
Az a problémád , hogy a 2 dines fejetséghez csak egy pozitív kell semmi más, és ha azokkal a kábelekkel dugtad össze a fejetséget , mint amivel a régieket akkor az a baja. A régi dugon, mérd ki melyikben van folyamatos áramgyújtás nélkül, az biztos a piros kábel lesz. Add rá a gyújtást és mérd ki hogy akkor melyikben van áram. ha ez megvan akkor a többi kábelt vágd el, és szigeteld le, és csak ezt a két kábelt hagyd a csatlakozón és dugd be úgy a fejetségbe, meg fog oldodni a problémád. Nekem is ez volt a baj.
Szerintem nem tüneti kezelést kéne csinálni hanem az okot megszüntetni. Ki kellene mérni melyik egység veszi fel az áramot, és azt javítani cserélni. Később a hibás egység okozhat nagyobb gondot is. Szétkapcsolásra az akku levétel is ugyan olyan macerás mint a kapcsoló.
7018b fejegysèg beszerelèsekorszèpen működik de mikor elindulok a bal felső sarokban megjelenik a reversing felirat ès elhalgat a ràdio egy picit odèb àllok ismèt szòl a radiò. Mi okozhatja ezt a hibàt.
Akkor vagyunk páran...nekem is párszor lehúzta az aksit.Azt hittem először hogy meg halt az akum,de nem.Töltés után este levettem az akuról a sarut és reggel gond nélkül indult.De hát ne kelljen már minden nap az aksit szerelgetni.Valahol láttam hogy állítólag a CanBus-t kell kicserélni.
Kicsi az esélye, hogy meg lehet csinálni. Sajnos már a bontás is elég sok buktatóval jár. Az üveglapra való vissza szerkesztés veszélyes. Meg lehet próbálkozni óvatosan vissza vasalni de nincs rá garancia, hogy jó lesz illetve tartós.
Alfa 147-be raktam be, nem kell hozzá nagy tudás. Szin szerint párosítottam a kábeleket az ISO csatlakozóval. Nem gagyi egyáltalán, elég gyors, szép a képe. Csak a korábban felsorolt dolgok zavarnak. Összességében nagyon elégedett vagyok a készülékkel.
Sajnos "megvámolták" az még plusz tizenvalahányezer forint volt...