Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
-Olympus PEN E-PL7 eladó minden tartozék és dobozával.elkelt
-Panasonic LUMIX G VARIO 14-140mm f/3.5-5.6
Minden tartozék, tok és napellenző, sérülésmentes állapotban. Működés kifogástalan. Pár porszem található csak bent. Még aktuális!
109900 Ft 108000Ft
SN:HN5KC005309
-Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH (H-H025E)elkelt
Bp-en átvehető főleg Nyugati pályaudvarnál, Puskás Ferenc stadionnál, de rugalmas próbálok lenni (Boráros tér, Blaha, Moszkva tér, Szentlélek tér, a pályaudvarok lehetségesek).
Belső kerületekben házhoz is viszem. Foxpost megoldható.
Régi 4/3-os Sigma 30 mm f1,4: hibátlan, karc-, por-, gombamentes, megkímélt állapotban, tokkal, napellenzővel, eredeti első és hátsó sapkával. S.n: 205338*
Micro 4/3 rendszeren adapterrel használható, mely nem tartozék, de a kipróbáláshoz tudok biztosítani.
Ugyanitt keresek Leica 12-60mm f2.8-4 objektívet. Ha valakinek volna eladó, a lenti elérhetőségeken tud megkeresni:
Az eszközök újszerűek, karc- és pormentesek, alig voltak használva. Az árak alkuképesek, elsősoban a személyes átvételt részesítem előnyben, de a vevő költségére futárral is elküldöm.
Szettben vásárolt, ( 2021 decemberben) csak kipróbált, ám nem használt fényképezőgép dobozával számlájával, és minden tartozékával együtt eladó. Pont olyan mint az új, az objektív már nincs meg.
Serial száma : 639997234x
Budapesten a 13.kerületben tudom megmutatni, átadni. Postázni nem szeretném.
Az eszközök újszerűek, karc- és pormentesek, alig voltak használva. Az árak alkuképesek, elsősoban a személyes átvételt részesítem előnyben, de a vevő költségére futárral is elküldöm. Korábban voltak már itt hirdetve, ezeket belinkelem ide, de persze friss fotókat is töltök fel hamarosan.
Eladom Olympus FL 36 rendszervakum, megkímélt állapotban. Nem találok sz.számot. Adok hozzá magyar nyelvű használatit+puha tokot. Ára fix 15000 ft.
A személyes átvételt preferálom, mert nincs gari. A vaku már régen volt használva, de teljesen jó! A vevő terhére lehet futár is. Én E 500 és 520-on használtam.
-Olympus PEN E-PL7 eladó minden tartozék és dobozával.
Minden tartozék jár hozzá, 2017-es vásárlás, papírjai megvannak. Kb 2300 expo van, szerviz menüből kiolvasva.
Újszerű, sérülésmentes állapot.
Jár hozza extra 3 akksi, és egy dupla akksi töltő!!!
44400 Ft
SN: BH9B11361
-Panasonic LUMIX G VARIO 14-140mm f/3.5-5.6
Minden tartozék, tok és napellenző, sérülésmentes állapotban. Működés kifogástalan. Pár porszem található csak bent.
109900 Ft
SN:HN5KC005309
-Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH (H-H025E)
Tökéletes állapot, semmi hiba, mintha új lenne
45900Ft
SN:XB6SA003768
Bp-en átvehető főleg Nyugati pályaudvarnál, Puskás Ferenc stadionnál, de rugalmas próbálok lenni (Boráros tér, Blaha, Moszkva tér, Szentlélek tér, a pályaudvarok lehetségesek).
Belső kerületekben házhoz is viszem. Foxpost megoldható.
Panasonic GX80 váz (fekete, sn: wg7ec00387*) Media Marktnál 2017-ben vásárolt, már nem garanciális. Számláló: 5638. Kiváló, újszerű, kopásmentes állapotban, kijelzőjét a kezdetektől fólia védi. Dobozában, összes tartozékával, papírjával. Ára: 75.000.- Ft, ELKELT!
Olympus M.Zuiko Digital ED 12-40mm F2.8 PRO objektív (fekete, sn: ac529722*). Jó állapotban, doboz nélkül. Front lencsén hajszálkarc, képalkotásban nem vettem észre hatását. Ára: 135.000.- Ft. 130.000.- Ft.
húsz 4444 653
email: a10l68yw@gmail.com
Átvétel Dunaújváros - Székesfehérvár - Budapest háromszögben megoldható.