Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Levágod a fejet, megkurtítod, és nedves papírzsepibe, vagy papírtörölközőbe csomagolva buborékos borítékban elsőbbségivel máris postázhatod. Számtalan gyökeres leanderhajtást küldtem így.
Akkor majd próbálok gyökereztetni belőle, de szerintem a szállítást nem nagyon fogja bírni. Nekem is küldtek gyökeres hajtást a vidéki rokonok és nem maradt meg sajnos. Én is nagyon szeretem, gyerekkoromban ilyennel volt teli a szobám.
Ennek a magját időnként lehet kapni boltban. Nekem is volt ilyen növényem, magról neveltem. Már nem emlékszem, hol vettem a magot, de valami átlagos helyen, gazdaboltban, barkácsáruházban vagy Hermész boltban.
Szép növény, de nagyon szeretik a csigák. Az enyémeket addig rágták, míg végül tönkrementek. A virágját imádják a sokpettyes virágbogarak, elég hamar rommá turkálják. Ha újra látok magot, lehet, hogy nevellek másikat, de külösebben nem keresem, mert sok a csiga nálunk, és nincs kedvem küzdeni velük.
Köszönöm szépen a kedvességedet, de most ezt a búzavirágot keresem. De lehet hogy élni fogok a lehetőséggel. Természetesen akkor megbeszéljük hogy mit kérsz érte vagy én mit tudok felajánlani.
Ha picit több időm lesz, teszek fel én is képeket.