arrol meg szo sincs, hogy egy bizonyos tiszai turarol beszelgetunk... akinek van motorcsonakja es mondjuk kenuturan reszt vett a tiszan? es aki mar hajozott a tiszan? es aki nem elegiti ki az alapfeltetelt? miert ne irhatna barki ide? tudtommal egy feltetele van az irasnak az pedig a regisztracio
Tudod Sügi a máz az a fránya máz az ront el mindent ! Sajnos a történet olyan paródiába fordul mint a "Magyar Vándor " címü filmben a kínai árús jelenet amiben a puskaporért cserébe ....." nem kapsz három pofont " erre az árus azt mondja hogy az kevés neki négy kell ! :-)) .a tanulság az hogy az aki felfelé alkuszik az .........! De az egyszeri szatócs is azt mondta mikor kesergett és kérdezték tőle hogy mennyi a haszna hogy mindenen veszít és a csomagolópapíron van egy kis haszna meg vasárnap mikor zárva van . üdv doktor4
aaa, amennyiert a ket hajot elhoztak nagyon megerte. egy kis 'optikai tuning' es mehet az elado rovatba 2-szeres aron. mert tudod a barat segit, csak hogy az örökös jol jarjon.
a kisebbel, amire nem volt mas jelentkezo (ket hajo) egyutt, 1millioval felementek a nagyobb eladasi aranak. akar meg 3 millat is letettek a ket hajoert :-(
Tudom, nem én vagyok a legjobb barátod de ha már más nem tette, engedd meg hadd gratuláljak..., na nem a hajóhoz hanem annak megszerzési modjához. Hiányzott ez Neked nagyon ,(mint fuldoklónak a hátbavágás.. ) de erős volt a feltűnési vágy.. A jobb sorsra érdemes hajó majd elringatózik egy holtágban zúg kocsmaként... sorsa bevégeztetett. Hát így ér véget egy korszak...
" Mi sem rongálunk bele.. " Fogalom zavarban vagy Te Berci! Ki az a Mi? Szerintem nincs mi, legfeljebb a kutyád.. (ha így folytatod) Amúgy nekem mindegy is csak jelzem,oda írok ahova akarok!
Hát Gyulám ez mán valami ! Hogyé adták a dunai halászok kilaját? / Nem ám megsértődöl !!! / Gyönyörűséges állat, és gondolom az íze sem lehetett ollan igen rossz ! Gratula! Apuciék
A kérdésed óta mán találkoztunk,ami részemről csodás dolog volt. És a megbeszélés tárgya szerint,11 után találkozunk. Örülök,hogy megoldódott a hajód "szitálása" Jó volt az a pár nap kikapcsolódás Benedeken. És külön Fish ék vendégfogadtatása. Nagyon nehezen indultam hazafelé. De majd megint megyek!
Andrástól még kell tanulnom a harcsafogás trükkjeit. Öregember nem vén ember,de ha talál jobb módszert,hajrá,bele vele.:))