Ezzel már a Grande Puntónál is szívtam, bár lehet hogy csak megszoktam a Kangoonál hogy oda mászok fel ahova akarok - a Linea viszont a GP-hoz képest is alacsony elöl, egy padkához nem lehet normálisan beállni orral. Mondjuk megszoktam, amúgy is tolatva parkolok - ez alól kivétel bármelyik bevásárlóközpont parkolója, mivel a bevásáró kocsiból így egyszerűbb a csomiba átpakolni. Persze ezeken a helyeken is akad elválasztó "padka" a két sor között (pl. M3 Cora), na ott szoktam anyázni :D
Előző autómon volt Szatuna légterelő, jó volt funkcionálisan.
Az ablakon azt az 1-1.5 cm-t karcolta össze, ahol az ablak felső éle becsúszott a légterelő pereme mellé, ami amúgy az ajtón lévő "vájúba" csúszott volna bele, hogy zárva legyen. Mivelhogy a légterelő is ebbe a vájúba illeszkedett a helyére.
Barátom Off Skoda Octaviájához applikáltatott az első lengéscsillapítókhoz kb 2 cm-es kicsi idomokat, hogy emeljen az autón (a pusztába járt vele, dűlőutakon).
Na ja. Én is úgy jártam, bementem az udvarba, a hosszú eső feláztatta a talajt, ahol fél éve meg volt bolygatva holmi vízvezeték miatt, belesüllyedt a kerék, felült a karterre (védőlemezre?) , és se tülem se hozzád.
...szívok ám,mint a torkos borz,mert ahová az Albeával bementem,felmentem...ezzel a Lineával NEM,mert nagyon alacsony elől a motor védőlemez miatt,mely csak 8 és fél centire van a talajtól..:(((
A B oszlop felöli végén van egy műanyag, felerősíthető (táv)tartófül, de semmi fémes rögzítés. Elvileg a tartófül nélkül is feltehető, a Stilon nem volt fent.
Erről beszéltem az imént.....elmegyek és megnézem itt nálunk közel egy másik városkában és veszek majd egyet(párat)..és kipróbálom...tudom,hogy praktikusak és van funkciójuk!!!!(más autómon nekem is volt anno)
Hát az, hogy már a Lineán is van szélfogó, mert még nem láttam. Tavaly júniusban, keresgéltem 1-2 üzletben, de még nem árulták. Azt mondták, hogy még nagyon új. Hogy ne fájjon, azt arra értettem, hogy ne legyen a termék olyan sz...r, ami kárt tesz az autóban, és még ezért fizetek is. Persze vannak nagyon jól eltalált szélterelők, amik nem csak szépek, hanem jók is.
Amúgy a sín,amit mondasz TE,....amikor az ablak felmegy megnyomja a fém felfogatást,gondolom ilyen volt a tied is...és ott nem zár jól az ablak...de amint mondtam sok féle van....