Dehonnem................amúgy sima liba..................tanktáskára ráfekszel és vroooooom a ótópályán................................hotel,alvás vrooooom.Mire hazaérsz a gumi olyan kockás lesz hogy megáll oldaltámasz nélkül is.Füldugó kötelező mert simán megsüketülsz.
Hát a speed lábtartóját, is csak max pályán lehet lerakni mert olyan magasan van hogy az utcán sosem fog leérni. Csak ha a fülem is de akkor már több alkatrész is megsínyli a mutatványt:)))). De nembaj, a gumi legyen majrécsík mentes a többi nem számít:))
Hát ha ilyen a csapat akkor nem lesz akadálya hogy csatlakozzunk hozzátok:))). Elsőre elég lesz a 120, a tájat is tudjam élvezni, ne csak a kanyarokat meg hát a videón is rajta kéne lenni egy pár percig:)). De az majd ott kiderül, hogy mikor vadúl meg a ménes:))))). A barátnőm kollégályáék múlt héten voltak kint horvátban, utánfutón vitték ki a vasakat. Még szerencse mert az ember kb120al eldobta a vasat, úgyhogy darabokban hozták haza a cbr600f et.
Hát ha lepencei 120-at nézzük akkor nem lesz ott kergetőzés csak belecsapsz a gázba és eltűnsz a naplementébe leőlem.........:)))))))))))))))
Vannak mindíg túrásabb résztvevők avval sosnics gond. A szerpentinig szépen nyugodtan egykupacban megyünk onnan meg kinek milyen a tudása és vérmérséklete alapján had szóljon.
Ja én is gondoltam arra hogy hozzátok verődnénk a csajommal. Én lepencénél is 12al szoktam menni az erdőben úgyhogyaznem gond, csak ő nemtud úgy csapatni mint mi, bár azok a kanyarok nem olyan vészesek ahogy elnézem, szép folyamatosak, nem úgy mint itthon, hogy sokban van törés az ívek második felében és állandóan korrigálni kell döntés közben, azokkal lehet hogy jobban boldogulna. Nade még képzem addig a drágámat:)). Mondjuk ha vannak a csapatban túrásabb arcok akkor nem gond velük tudja tartani a tempót. Mi meg jól megkergetjük egymást:))). Csinálhatunk jó kis videókat egymásról menet közben olyan még úgy sincs nekem. Sokat lehet tanulni azokból is és jó móka megnézni az embernek magát csapatás közben:))).
Ez egy HD-s kínai csőkamera.31 ezerért.Nem gopro de megteszi.
Ha lesz lém 50 körül egy drift HD720-at is kipróbálom.
Ha tényleg küldöd neki akkor akár jövőre jöhetsz velünk is.
Szerintem tuti lecsvarunk valamikor előszezonban. Most május 26 környékén már érezhetően nagyobb volt a forgalom.Április elején-végén 20-30 percig se szembe se irányban nem volt egy szál autó sem lehet 120-al végigcsavarni 150 Km ilyen kanyargóson mint a videón.